• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VASALOPETE: manželka má podobné problémy i s Applewatch
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    Ahoj, mám vivoactvive 3 a iphone a přes garmin apku zapnuté notifikace jen pro volání. A pravidelně se mi stává, že notifikace nefungují. Tak musím přes apku synchronizovat, nebo někdy i vypnout zapnout BT a pak až synchronizovat. Máte s tím někdo zkušenost? Chyba v některém ze zařízeních nebo ve mě? :)
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    MIKEKT: Nevim jak vivoactive3, ale na F5 mam lepsi presnost s GPS only.
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Tak nakonec mi reklamaci uznali, ale dostal jsem zpatky nove puvodni hodinky garmin vivoactive 3. Kdyz jsem je nastavoval, tak jsem koukal, ze v zakladu je zapnuta jenom GPS. Ma nejaky vyznam zapnout GPS + GLONAS nebo GPS + GALILEO? Bude to vyrazne presnejsi? Urcite to bude mit dopad na baterku, ale co jsem tak googlil tak to neni tak hrozny. Jake mate zkusenosti?
    MTHU
    MTHU --- ---
    Kdybyste si někdo chtěl udělat radost a ušetřit ... Fenix 6 Glass (ty nejzákladnější bez map a safíru) jsou teď na Amazon.de za v přepočtu 10k.
    BATY
    BATY --- ---
    MIKEKT: Jen o 3 tisíce nad limit, tak to je pohoda :)
    Když si vezmeš, jak dlouho ty hodinky budeš mít... Občas si člověk musí udělat radost ;)
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    BATY: to uz je asi nad muj limit co jsem ochotnej za hodinky dat + se bojim po zkusenostech s garmin baterkou ze jejich 16h s GPS bude lehce nad 10h :/
    BATY
    BATY --- ---
    MIKEKT: Tak potom jedině Garmin Forerunner 745 vyčapat v akci :)
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    KEJKLIR:
    BATY: Diky za tip, ale ty uz mi neprijdou na kazdodeni noseni. Uz jsou moc vojensky a aktivitu s GPS maji 16h oproti 24h co maji garmin 245
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    MIKEKT: souhlas s BATY. Na Instinct jsem přešel z krátkého používání Vivoactive 3 a jsem velmi spokojený. Na funkce je spíš střídmý, ale má vše co potřebuju. Jednoduché ovládání, perfetní displej, dobrá výdrž. Jediné co mi občas trochu chybí je Garmin Pay. Dneska bych asi volil variantu Solar, která je sice o fous dražší, ale přidává kromě nového senzoru (možná oceníš měření tepu při plavání) ještě leší výdrž baterky.
    Garmin Instinct Solar Review: What’s New & Different | DC Rainmaker
    https://www.dcrainmaker.com/2020/07/garmin-instinct-solar-review-whats-new-different.html
    BATY
    BATY --- ---
    MIKEKT: A co Garmin Instinct?

Garmin Instinct Blue Optic - Garmin Česká republika
    https://www.garmin.cz/garmin-instinct-blue-optic/79882

Mají barometr, vydrží 14 dní v modu smartwatch, bytelná konstrunkce splňující vojenské normy (MIL-STD-810G), cena 6490 Kč
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Ahoj, jdu si pro radu s vyberem hodinek. Do ted jsem mel garmin vivoactive 3. Mam je na reklamaci s baterkou a hledam nahradu, kdyby mi to uznali. Ve vyberu mam garmin forerunner 245 a coros apex 42mm. Cena je cca stejna. Na vivoactvi se mi moc nelibil dotykovy displej hlavne u plavani, kde jsem ho musel zamykat. A pak pause/start plavani byla otrava. Mam to primarne na behani, plavani, posilovani, kolo a turistiku. Hlavne bych chtel zlepsit vydrz baterky a ziskat nove funkce :) Nebo je neco lepsiho okolo 7000?

Garmin forerunner 245
    + mam data za posledni rok v garmin connect
    + vice tlacitek
    + jsou lehci
    + Maji workout chuze
    - nemaji barometr a kompas (nepocitaji nastoupane patra a mohli by mit problem s navigaci - tu bych rad vyzkousel) muze to mit vliv na presnost GPS?

Coros Apex 42mm
    + Lepsi materialy
    + delsi vydrz baterky
    + maji barometr i kompa
    - uz je to model starsiho vydani nov 2018
    - nema webovou aplikaci

Díky

MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    MERISCZ: nestěžuje
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    BATY: moc si nestěžuj. Klidně pošlu svoje grafy. Já mám spánkovou apnoe a na grafech si myslím, že to nepoznáš.
    BATY
    BATY --- ---
    WERT: To by mohlo být: "Dechová zástava totiž velmi namáhá srdce, zvyšuje krevní tlak a srdeční tep. Důsledkem je zvýšené vylučování stresových hormonů, které vedou k zánětlivým procesům. V důsledku toho všeho se výrazně zvyšuje pravděpodobnost, že ve finále budete trpět hypertenzí nebo dostanete infarkt."
    Spánková apnoe | Monitoring spánku Petra Clinic
    https://spankovalaborator.cz/...ScOZYAgSbiqh3BQCQ23j_MxXPFr45evuDOAyauyPGdSjsuz6piypDTEaAjmhEALw_wcB

Koukni i na kyslík v krvi a dýchání kolem té 6té hodiny. Ale mohla by to být ta spánková apnoe. A maminka si nestěžuje, že je unavná třeba?
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    WERT: ta nás taky napadla
    WERT
    WERT --- ---
    MERISCZ: Co spankova apnoe? Celkem bezna vec...
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    BATY: díky moc za reakce.
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    jj...hledám v tom nějaké patterny. Asi fakt takhle blbě spí a nebude to nějaká chyba měření.
    BATY
    BATY --- ---
    MERISCZ: Je vidět, že před tou 6tou hodinou jí tepovka docela dost leze nahoru...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam