• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BOD1E: a k cemu je mereni tepovky? za tech 25 let sportovani svoji tepovku (zonu) odhadnu i bez hodinek .)
    WAKI
    WAKI --- ---
    BOD1E: Přesně jak píše, spíše ten náramek/hodinky přijdou až po nadměrném stresu s hláškou jestli chci zahájit dechové cvičeni, protože se zdá že jsem prodělal stres, ale většinou to přijde v ne moc vhodné situaci na dechové cvičení ala řízení. Než že by vyplivly jen hlášku hej ty jsi ve stresu a pak máte 20 nových upozornni na zmeškaná voláni a sms zpravy 😂😂
    MARKIZ
    MARKIZ --- ---
    BOD1E: hele, realny pouziti ty funkce by se jeste videlo, jak ta vec bude opravdu fungovat... chci s tim alespon experimentovat.. lidi casto fungujou na "autopilota", to ze jsou ve stresu si treba nemusi vubec uvedomit.. na tehle naramkach me laka treba vedome se snazit menit stav techto parametru, tlukot srdce apod a videt i objektivne, ze se tak opravdu deje...
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    A že jsem tak smělý. K čemu měření stresu vlastně je? Já na sobě bezpečně poznám kdy jsem ve stresu i bez hodinek :)
    MARKIZ
    MARKIZ --- ---
    WAKI: A prijde ti ze te to se stresem notifikuje pravdive, jak kvalitni ti tento sensor pripada... Diky..
    MARKIZ
    MARKIZ --- ---
    WAKI: moc diky! Delal jsem si pruzkum, objednal jsem si tento Garmin naramek Vivosmart4: https://www.czc.cz/garmin-vivosmart4-black-slate-velikost-l/244027/produkt Myslite ze tyto zdravontni funkce budou na urovni Venu? Ja myslim ze by naramek mohl byt OK. Tuto funkci sledovani stresu 24/7 ma...
    WAKI
    WAKI --- ---
    BOD1E: Aha tak ja to bral vůči třeba fenix
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    WAKI: Venu ale nejsou zrovna “levnější řešení” :)
    WAKI
    WAKI --- ---
    MARKIZ: Venu me upozorní že jsem příliš ve stresu a jestli chci zahájit dechové cvičení.
    MARKIZ
    MARKIZ --- ---
    Existuje fitness náramek, který třeba každých 5 min. měří míru stresu a při překročení hodnoty dá notifikaci? Asi to umí Apple watch rád bych našel i nějaké levnější řešení...
    MTHU
    MTHU --- ---
    SUBTITLES017: Při prvním indoor běhu (nebo i manuálně jindy) se zadá vzdálenost naměřená pásem a tím se provede kalibrace na délku kroku. Pro určení indoor vzdálenosti to používá buď senzor v hodinkách popř. můžeš mít footpod.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    čeká mě na dovče (bohužel) nějaký běhání na pásu.. na pásu normálně vůbec neběhám, tak se chci raději zeptat zkušenějších. Mám fenix 5 - je ta germin featura pro běhání na pásu OK, nebo byste doporučili stáhnout něco jiného? GPS v tomto případě samozřejmě k ničemu, podle čeho se tedy určí délka běhu (třeba průměrná dálka kroku, kterou si to vezme z předchozích běhů?)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    VASALOPETE: A jo, díky! Sem zapomněl že tam je :)
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    HWLLFFRDD: Spoustis to bocnim tlacitkem
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Chtěl bych na Garmin Vivoactive 3 používat časovač, nepřišel jsem na to jak, ale našel jsem tenhle návod z manuálu: https://www8.garmin.com/manuals/webhelp/vivoactive3/EN-US/GUID-BADA4BBF-CC0F-412D-8A09-86DB9DE5578D.html
    Jenže, jaksi, ono tam není tlačítko start, ale jenom edit, jakkoli to furt edituju a odsouhlašuju zelenou fajfkou po nastavení času
    Nevíte někdo, v čem je problém?
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    PISTA1: nevis na kolik cca vyjde vymena baterky? jestli to ma vubec cenu .

Jinak taky jsem reklamoval vivoactive 3 po roce pouzivni byla baterka ani na pulce vydrze. Dostal jsem nove.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    VASALOPETE: Zkus http://garminservis.cz/ mají dobré reference a nacpou tam i větší baterku takže vydrží přes týden používání.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    VASALOPETE: Asi smrt. Mne to začalo dělat před koncem záruky a dostal sem nové.
    BATY
    BATY --- ---
    VASALOPETE: Ještě zkus připojit k PC a synchronizovat přes Garmin Express... Občas to něco opraví, co jsem někde zaslechl...
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    mám cca 3 roky vivoactive 3 a ze dne na den místo nabíjení jednou za 3 dny je můžu nabíjet 3 krát denně. Restart do továrního nastavení jsem udělal, to nepomohlo. Nemáte s tím někdo zkušenost co s tím? nebo je to baterka a můžu je poslat do věčných lovišť????
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Nepouzivate nekdo na nizsich modelech garmin (vivoactive3 ..) alternativni navigaci dynamic watch? zkousel jsem to poprve a k tomu jsem si zapnul garmin funkci track live. Data to na server posila, ale GPS se neaktualizuje. S klasickou aktivitou treba chuze to funguje. Nemel jste nekdo stejny problem?
    MINER
    MINER --- ---
    SITH: Nejsou na to stavěné, takže asi nikdo neví: https://www.google.com/search?q=garmin+fenix+operating+temperature&oq=garmin+fenix+operating+temperature
    Kámoš uvařil Apple watch. Jestli Garminy saunu dlouhodobě přežijí, asi nikdo neví, ale teplo rozhodně nebude dělat dobře baterce a u rychlých změn teploty bych se bál vlivu na kvalitu vnějších mechanických součástí jako tlačítka nebo senzor tlaku.
    BATY
    BATY --- ---
    REFLEX: aha, to je dobrý, hlavně že u těch černých maj tu cenu v tom výběru všech modelů a když to rozklikneš, tak jsou to jediné bez slevy :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam