• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    PAVELK
    PAVELK --- ---
    Chtěl bych se zeptat majitelu Garmin Fenix, pripadne Vivoactive 3,4 kteri maji vypnutou aktivaci podsviceni gestem, jestli po jednom z poslednich upgrade firmware take registrovali ze prestala fungovat "gesture privacy" na notifikace, tj. ze se po gestu neodkryje kompletni text notifikace.
    Ja jsem to zaznamenal na Vivoactive 4 po upgrade na tusim 6.40.
    Docela me to zklamalo, automatickou aktivaci podsviceni mam vypnutou, protoze me to jednak irituje a druhak ve vetsine pripadu to neni na transreflexivnim displeji potreba. Pokud aktivaci podsviceni gestem povolim, notifikace se odkryje, nicmene to je suboptimalni reseni.

Predpokladam ze neni moc šance ze by do v dalsim updatu vrátili do puvodniho stavu, co myslite?
    Trochu mě mrzí ze Garmin v updatech neco opravi, ale neco jineho zase casto zkazi :-/
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    AUDIAC: to by uz mohlo prejit spis na Marq, ne? :)
    COYOT
    COYOT --- ---
    SUBTITLES017: Maj … dokonce i pro cyklistiku … a to cca 2 -3 týdny zpět … dřív sem to nezaregistroval .. občas kdyz se mi nechce do intenzit to má docela motivační účinky :)
    FAT
    FAT --- ---
    Máte někdo, prosím, Stratos 2? Měl bych dotaz ohledně baterie.
    Díky
    JUDE
    JUDE --- ---
    AUDIAC: sem taky pupkatej fotr a fenixy mam na hike a kolo neběhám s nima teda :-)
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    Tak ja si kupoval Fenixy 3 v obchodě ktery se specializuje na běhání a běhám s nimi už 5 let.
    To bude nějaká blbost... :)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    JUDE: Vzniklo to tu před časem, jelikož Fenixy mají (oproti třeba forerunnerum) často na zápěstí pupkatý fotři a maj to akorát na flexení, pač běželi naposledy na základce.
    Jinak já mám taky Fenixy a jsem pupkatějící fotr :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    AUDIAC: ja budu jenom potají a až bude tma.. dělám to tak uz 3 roky i s fenix 5... :-D
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SUBTITLES017: Maj to i Fenixy. Ale nevím, proč tě to zajímá, když se s nima nesmí běhat 😛
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    mají Fenix 6 pro taky Daily Suggested Workout (pro běh), nebo to mají jenom Forerunner?

Support: Using Daily Suggested Workout
    https://www.youtube.com/watch?v=SU803yEl5Co
    JUDE
    JUDE --- ---
    MR_DAN: Taky me zajima proč se s fenixama nesmí/nemá běhat?
    Ale jediny co mi chybí je šerm jako aktivita nějak hezky udělaná
    BATY
    BATY --- ---
    RONDALUS: jj :)
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    A taky mate body battery neco jako "Jachyme hod ho do stroje?" :) Ted navic jeste doplneny o kvalitu spanku.
    Takova klasika uz u nas... kdyz se me zena pta "tak co, jak ses vyspal?" a vetsinou odpoved "moment, podivam se" :)

MR_DAN: proc ze se s Fenixama nesmi behat? Kazdopadne jsem si oddychl, ze jsem teda nakonec koupil Tactix a ne F6. To bych na ty bezecky boty uz pak jen smutne koukal :)
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    BATY: o tom souboru jsem nevěděl. Na to se podívám.
    Skupiny jsem si přidal.
    Díky
    BATY
    BATY --- ---
    BATY: Tak máš asi štěstí...

BATY
    BATY --- ---
    MERISCZ: Případně se dívej do skupiny na FB, která se jmenuje: GARMIN HODINKY ~ CZ/SK
    Když by je někdo našel, mohl by to tam třeba dát vědět, ale to bys asi měl velké štěstí :)
    BATY
    BATY --- ---
    MERISCZ: Tak to si myslím, že na to žádná rada neexistuje. Jako na Edge 530 ve složce Garmin je soubor startup.txt a v něm si můžeš vyplnit zprávu, která se ukáže při startu přístroje. Tak to jsem si vyplnil, pro případ, že bych ten Edge někde nechal nebo jsem ho někde ztratil a někdo ho našel, tak když ten člověk bude hodnej, tak mě může kontaktovat... U hodinek ani nevím, jestli tam tento soubor je a vlastně je mám pořád na ruce, sundávám je jen na nabíjení, takže jsem ani neměl potřebu to řešit. Chápu, že to je pro tebe už rada na prd, ale třeba by sis to mohl vyplnit na nových hodinkách ;)

-- Type your message on the next line --
    Honza ******
    *****@gmail.com
    +420 ****
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    Ještě upřesním, že jsem je zadával sem https://www.garmin.com/en-US/forms/lawenforcement/
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    BATY: jakýkoliv tip, co se dá dělat ideálně, aby se našly.
    BATY
    BATY --- ---
    MERISCZ: Jak to myslíš?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam