• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    MR_DAN: treba na kole kdyz jsem mel hodinky, tak to je ta mapa dost necitelna, tam by to asi mohl bejt docela dealbreaker
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    BATY: jako jasne, ten rozdil je brutalni, o tom zadna... nebe a dudy
    jen jsem o tom premyslel tak, ze kolik casu asi tak "prokoukam" na hodinky a kdy bych vlastne tenhle hezci displej prakticky vyuzil (stranou ted ten wow efekt) .. a vyslo mi z toho, ze mimo sport je to takovy to vterinovy kouknuti kolik je hodin, pri behu tady po praze na hodinky naprosto zamerne nekoukam (abych z toho nebyl krivej :D je to mor) a v lese kdyz jdu nebo bezim podle gpx trasy, tak cumim furt na tu mapu kdyz je nejaky rozcesti, ale problem s 5kovym displejem nemam a hlavu plnou uplne jinejch starosti nez jestli je ten displej vic kontrastni nebo ne...
    zato pak kdyz je neco dlouhyho, stovka, tak ten ultramaratonec je v pohode, ma to za 10 hodin za sebou, ale my plazilove klidne dvojnasobek nebo vic, kdyz clovek potka kamose co se plazi jeste pomalejc :-) nekolikadenni trek nekde v horach, jasne, kazdej ma powerbanku, ale ten komfort nemuset hodinky po tyhle strance resit je super

a abych neopomel pupkace s fenixkama :-D tak ti podle me ted hromadne presedlaj na epixy prave kvuli tomu displeji, kterej na nich to okoli bude moct obdivovat :-D nemam pravdu?
    BATY
    BATY --- ---
    BATY
    BATY --- ---
    Garmin EPIX In-Depth Review: 15 New Things to Know!
    https://www.youtube.com/watch?v=7mZRmAJ4zyw&ab_channel=DCRainmaker
    BATY
    BATY --- ---
    MR_DAN: Škoda že ta svítilna je jen na X...
    Jinak já spíš upřednostním ten amoled displej. Epix2 vydrží týden stejně jako teď F6. Nejsem žádný ultramaratonec, abych takovou výdrž baterie potřeboval a jednou za týden mě nezabije dát hodinky do nabíječky.

"co mi prijde jako demence je, ze dotyk nejde zapnout pri jedny aktivite jen pro mapu a vypnout pro ostatni screeny, takze u me asi zustane permanentne vsude vyplej, zbytecna vec.." - To může asi dost lehce opravit další soft...
    BATY
    BATY --- ---
    NAVARA: Buyback program?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jj, půjdu z saphire titan pětky na sedmičku :)

MR_DAN: Buyback program!
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    ja mam 5x plus a upgrade o dve rady uz me docela laka... tech ficur navic je tam hodne
    za me teda asi klasicky fenix, super displej moc nepotrebuju, zato vydrz jo a treba ta baterka by se mohla hodit, kdyz treba takhle v zime clovek nestihne dorazit z lesa za svetla...

co mi prijde jako demence je, ze dotyk nejde zapnout pri jedny aktivite jen pro mapu a vypnout pro ostatni screeny, takze u me asi zustane permanentne vsude vyplej, zbytecna vec..

a teda je to raketa, chtelo by to aspon slevovej kupon nebo neco
    BATY
    BATY --- ---
    LEDOFREDO: Mě akorát ten amoled displej...
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Tak me teda nic moc z novych features nezaujalo.. jedine editace profilu aktivit i z mobilu a to doufám bude i pro 6ky ne jen 7
    COYOT
    COYOT --- ---
    Mě se na těch 7 líbí dodání jumps u mtb dynamics.. jinak sem na výsost spokojen s 6X PRO i po 2 letech baterka cajk..jinak tedy samo pěkný sou ty 7no :)
    MTHU
    MTHU --- ---
    BATY: Já mám obecně problém se svítícíma oled displejema na hodinkách. Venku je to jedno (až na výběhy v zimě). Ale překvapilo mě, že se to chová dobře i na přímém slunci (viz ta recenze Epixu od Raye), levnější hodinky s OLED tady dost nedávají.
    BATY
    BATY --- ---
    Ten Epix amoled 416x416 vypadá dost dobře. Asi nepotřebuju 18 dní výdrž a vystačil bych i se šesti dny a spíš hezčím displejem z tohoto století :)
    BATY
    BATY --- ---
    Garmin Fenix 7 In-Depth Review: 17 Things to Know!
    https://www.youtube.com/watch?v=YGXNYjL1t00&ab_channel=DCRainmaker
    BATY
    BATY --- ---
    Garmin Fenix 7 Series In-Depth Review | DC Rainmaker
    https://www.dcrainmaker.com/2022/01/garmin-fenix7-7s-7x-in-depth-review.html
    MTHU
    MTHU --- ---
    Dneska uvedli nový Fenixy 7 a Epixy (Fenix s amoledem), kdybyste měl někdo potřebu utrácet :-) Od 16.990 ;-)
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    Kdybyste si nemerili kazdy prd a chozeni po nakupech, tak tady neresite takove “problemky” :D
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    M1SHA: pak zas nevypnes na konci a vypinas az v aute na dalnici :-D si nevyberes
    M1SHA
    M1SHA --- ---
    RONDALUS: no přesně, proto jsem nevypínala :))
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    BATY: takhle na papiru to zni jasne, ale realota je takova, ze z 99% zapomenu znovu zapnout a pak zapinam po dalsim kilometru :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam