Pořídil jsem Fenix 7, tak připravuji staré Fenix 5 na aukro, baterku změřenou mám, knoflíky trochu zadrhávají, sklo bez škrábance, pouzdro a pásek právě naopak :), ale nedaří se mi je stabilně připojit k PC na Garmin Express.
Při připojení k win10 s nainstalovaným Expressem to dingne jednou s nalezeným USB zařízením, chvíli poté podruhé a pak se ukáže i napamovaný disk (5+ už mají MTP, původní 5 ne).
A tím to končí - pokud se pokusím podívat na obsah disku, tak se mi ukáže očekávaná struktura, ale už se nedostanu do podadresářů.
Express začne synchronizovat, ale nedokončí - zůstane to zaseklé kdesi na cestě až dokud ty hodinky fyzicky neodpojím. Většinou už je ani nerozpozná jako připojené.
Resetovat do továrního jsem to ještě nezkoušel.
Kontakty jsem vyčistil jak mechanicky, tak contactolem, chová se to stejně ať použiji původní kabel nebo nový co jsem dostal k těm sedmičkám.
Nabíjení funguje spolehlivě i přes ten starý kabel - problém je datová komunikace.
Sedmičky se mi synchronizují a spravují aplikace naprosto bez problému, stejně jako to dříve dělaly ty pětky.
Co s tím?