BUCKOWSKI:
1) Jak přesně funguje update tréninku nevím, ale mám podobný problém, když si chci nahrát trasu třeba do Edge 530. Pod Tréninky -> Trasy. Pošlu si z mobilu trasu do Edge, telefon napíše, že jsem připraven. Edge se synchronizuje a trasa tam není... Musím ho buď dát znovu ručně synchronizovat a nebo to jde prošťouchnout tak, že tu trasu pošlu ještě jednou. Musím si na to dávat pozor, protože trasa jde do Edge nahrát jen před započetím aktivity, když už běží aktivita, tak synchronizace už nefunguje. Takže mě to takhle jednou vypeklo, protože jsem si myslel, že tam trasa je a v půlce trasy jsem si jí chtěl zobrazit, když už jsem to neznal a zjistil jsem, že to tam není. A abych jí tam nahrál, tak bych musel aktivitu ukončit a uložit a to se mi nechtělo. Takže mi přijde, že s updatem tréninků jim to "funguje" tak nějak podobě :)
2) Asi sis odpověděl sám, tohle je normální politika Garminu. HIIT vyšlo někdy ke konci období F6 a ty to myslím umí, ale do F5 to asi už nedají... To je to stejné, jako když hodinky vívoactive neumí měřit power. Přitom jiná ant+ čidla slíznout umí, ale power ne? :) Prostě je to něco extra, tak si kup dražší hodinky... njn...