• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    E42: Lanovka má kilák..

JUDE: Díky, jestli je tohle relevantní infoo tzv. bug... neopraveném,, tak to potěš,,,

BATY: no jinej jsem meněl.. byla to vycházka se psem- tuším kolik ujde a má ujít a tohle bylo naprosto mimo...

OODOOW: GPX dodám... Ad 7 km- bych řekl že méně.,,
    E42
    E42 --- ---
    ONLY_Q: Plus ta lanovka... Však si to změř.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    ONLY_Q: můžeš sem hodit gpx soubor?
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    BATY: já se koukal a 7km to není ani náhodou
    BATY
    BATY --- ---
    ONLY_Q: tak se podívej, kolik km ti dělají ty uzly
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    no že by se načetlo v hospodách 7km,,,, to je trošku moc ne..
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    ONLY_Q: máš tam na pár místech docela uzly. ale ty ti navíc nedaj tolik km, takže to zřejmě odskakovalo i trochu po cestě a načetlo to tak mnohem víc km
    E42
    E42 --- ---
    ONLY_Q: Nemáš povolený automatický přerušování měření při zastávkách a načetlo se tov hospodách. Podívej se na ty tři modrý chuchvalce.
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    jediné o co je to delší je lanovka dolů-- zapomněl jsem stopnout hodinky..
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    BATY: a jako total zacatecnik?? jak nasdílet?? tak aby to bylo pro místní komunitu přínosem? Myslím fotmát.. sdílení.. Díky...
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    ONLY_Q: nemáš zapnuté korekce trasy? Je to na webovém connectu u aktivity
    JOPS
    JOPS --- ---
    ONLY_Q: takovehle ty hrebeny jsou pruser :) tam kdyz ti GPS ustreli o par metru, tak to pak muze docela litat.
    BATY
    BATY --- ---
    ONLY_Q: Nasdílej tu aktivitu...
    BATY
    BATY --- ---
    ONLY_Q: A jak vypadá ta trasa na té mapě? Počkals, než se chytne GPS? Nemáš to nějak uskočený?
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    Dobrý den všem,, jsem garmin fenix 5 začátečník... Můžete mi prosím někdo osvětlit jako to že na tripu- krátká hřebenovka v alpách.. tedy žádné moc nahoru a dolů mi Garminy ( zapnuto do modu chůze) naměřili ušlou vzdálenot 15km (trasa sedí) a když to spočítám třeba na mapách tak je to 6 a kousek... Díky
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Pokud se zastavit a nemate pas, tak pouzijte ten trik se sundanim a prilozenim ukazovacku. Ja to pouzivam pokazde, kdyz si zapomenu pulsni oxymeter. Pulsni oxymetr na zapesti je k nicemu a nedivim se ze ho vetsina hodinek drive nemela.

Pasy muzou byt presnejsi, ale nejvetsi nepresnost pochazi z polling logiky. Kdyz tahas informace casto, tak je musis kontrolovat a vyhazovat. Kdyz je tahas pomalu, tak klidne prumerujes 30s a nic doopravdy nezjistis.
    NUSIK
    NUSIK --- ---
    IV0: v tom pripade bych ti asi rekl zhubni a zpomal a ono se to srovna casem, ale co ja vim :) nemam vubec zdani jak behas, co behas, kolik toho nabehas, kazdopadne ale pokud si v minulosti vykonostne sportoval, tak bych uplne z neceho takovyho prekvapenej nebyl, to telo si neco pamatuje, plus jses asi zvyklej ze to boli, kdyz se maka a dokazes se kousnout.
    IV0
    IV0 --- ---
    NUSIK: Já mám Garmin 945 a k tomu hrudní pás
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BATY: jj, určitě; navíc myslím, že právě ten hrudní pás měří lépe než jen hodinky na zápěstí
    BATY
    BATY --- ---
    BUCKOWSKI: To není problém, tak by to mělo být...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam