• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    FORELLI: Třeba dneska se zase něco změnilo :)

ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    BATY: díky!
    BATY
    BATY --- ---
    ZRIZENEC: scrolluj úplně dolů a tam je tlačítko Edit my day
    ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    Ahoj, prosim poraďte, v garmin connect app sem si na úvodní obrazovce skryl tep. Jak ho tam dám zpátky? Sorry, sem novej. Dík.
    BATY
    BATY --- ---
    FORELLI: Trvá to, ale zatím mi všechno opravili. Nebo spíš sobě... V GC občas najdu chybu, tak jim to napíšu...
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    BATY: A změnilo se něco?
    BATY
    BATY --- ---
    OODOOW: Tak napište na support. Já tam píšu každou chvíli něco...
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    MAESTRO_007: jj, přesně tohle se mi děje a pěkně mě to štve.
    COVBY
    COVBY --- ---
    BATY: Stejny problem trva i v pripade anglictiny. Je to chyba v appce.
    BATY
    BATY --- ---
    MAESTRO_007: Android, že ? Já mám taky android a tlačítko Save mi nezmizí po editaci názvu trasy...

Zkus to přejmenovat na webu přes prohlížeč...

A nebo si dej telefon do angličtiny. Třeba tam je ten problém jen v češtině. Já to mám v angličtině. Když jsem jednou viděl, že Power je přeloženo jako "Zapínací tlačítko", tak jsem z toho měl husí kůži..
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BATY: na mobilu. Vpravo nahoře "uložit". Na prvním obrázku originál název a uložit tam je, na druhém název Nyx a tlačítko tam neni

BATY
    BATY --- ---
    MAESTRO_007: Na mobilu nebo na webu? Můžeš poslat screen, kde ti chybí to tlačítko?
    BATY
    BATY --- ---
    MAESTRO_007: Bohužel ne. Kdybych to hodně chtěl udělat, tak uložím trasu, pošlu si jí do garmina a po vyjížďce spojím třeba v https://www.fitfiletools.com/
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    + nemožnost nahrát trasu do zařízení když je zaplá/pauznuta aktivita. To vím že je stará věc, nepřišel někdo na to jak to obejít? Když si chci během vyjížďky nahrát novou variantu třeba (Garmin edge 530)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    / poslední dobou mi v Garmin Connect nejde uložit prejmenovana trasa. Naplánuju trasu v mapy.cz exportuju gpx a otevřu v Garmin Connect a pokud přepíšu název tak to prostě nejde uložit (tlačítko uložit zmizí). Takže tam musím nechat název "Cyklistika srp 31". Což když naplánuju víc variant tak pořádně nevím která je která :-/ neděje se to někomu?
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    Tak, týden s Fenixama 7x je za mnou, jsem nadšený, nějaký tipy na aplikace nebo rozšíření?
    Nejsem behavej typ, ale dělám silový sporty, plavu a nějaká ta turistika taky....
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    OODOOW: díky nastaveno...
    JUDE: njn to se nedá nic dělat... jestli je to potvrzené taKTO..

ještě jednou díky.... Všem,,

auto zastavení mám již nastavené tak uvidíme...
    JUDE
    JUDE --- ---
    ONLY_Q: No ono to teoreticky muže byt prostě tim gps chipem co tam je a nějak rozumě to opravit nejde každopadně fenix 6 to už nedělá - mame doma 5S a 5 a dělaji to oboje a oboje maji latest fmw
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    OODOOW: Ok Díky všem,,, za pomoc.. a ještě marně hledám jak kde zapnout aby když je přestávka tak nelogoval.. Díky Všem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam