• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BUCCI: opravují... Neběham v lese...
    Ještě bych dodal, objednal jsem si neorigo nylonový řemínek a la Enduro a hodinky jsou lehoučkým a sedí perfektně
    Oproti 6x je tedy navic multifrekvenční navigace, dotykový display, baterka na svícení (velmi návyková), pak už snad jen lepší výdrž baterie (větší solar) a se změny
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    MAESTRO_007: mám 7x solar (bez safíru) mám na něm sklo a nepoznáš to, ani funkcí ani designem, safírové sklo sice odolá škrábancům, ale je křehčí, navíc safírová verze se víc leskne na sluníčku...
    Na druhou stranu safírová verze má 32GB a multifrekvenční navigaci oproti mojí, která má 16GB, běhám v lese a nepotřebuju ultrapřesnou navigaci, ono je to dost přesný i bez toho, a OSM mapy ČR a okolních států mají 5GB dohromady (ve větším detailu než ofiko Garmin topo active) takže já jsem spokojen
    Hodinky mě vyšly na 18,5... CZ distribuce z Datartu, pro mě byl hlavním tahákem dotykový display, bez něj jsem hodinky nechtěl, i když přiznávám, že ovládání tlačítky je u Garminu návykový
    JOHNIEZ
    JOHNIEZ --- ---
    MAESTRO_007: tak pak to je na zvazeni, no :-)
    Pripadne k precteni: https://www.dcrainmaker.com/2022/01/garmin-fenix7-7s-7x-in-depth-review.html - odstavec solar features. Ja mam 7S, kde je mensi baterka, takze ted v lete mi to prislo dobry.
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    BATY:
    BUCKOWSKI:
    MAESTRO_007: ano, mají to zmateně a bude to gorilla glass verze.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JOHNIEZ: no na aktivitu třeba přechod hor na několik dnů :-) kde neni možnost nabíjet. Ty 5x už třetí den potřebovaly nabít.
    JOHNIEZ
    JOHNIEZ --- ---
    MAESTRO_007: no jestli mas ty hodinky na ruce jen na aktivitu, tak asi solar smysl nema.
    BATY
    BATY --- ---
    MAESTRO_007: Já nevim, jestli to v našem podnebí má smysl, ten solár... Navíc u hodinek, které vydrží 14 dní i bez soláru. Jednou za 2 týdny si tu hodinku na nabíjení najdeš, ne? Ale někdo to tady má, tak ať se ozve napíše, jak to stojí za to :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    A co ten Solar, spokojenost kdo má? Delší výdrž ocením, ale doteď sem se bez toho obesel :-)
    BATY
    BATY --- ---
    O_THREE: Maj to nějak zmateně, ale jestli jim sedí obrázek, tak ne.

BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    O_THREE: já to v popisu vidím

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    O_THREE: nemají to v názvu. Název je to pod tim tucnym nadpisem: fēnix 6 PRO Glass, Black/Black Band (MAP/Music). Takže je to gorilla glass
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    BATY: tyto hodinky mají safírové sklíčko nebo ne? Podle názvu ano, podle popisku ne. Netušíte?
    Garmin fenix® 6 Pro & Sapphire | Multisport Fitness Watch
    https://www.garmin.com/cs-CZ/p/641479/pn/010-02158-02
    BATY
    BATY --- ---
    MAESTRO_007: Pokud je běžně nenosíš a bereš si je jen když jdeš běhat, tak asi safír nemá smysl. Pokud nechceš běžet Spartan Race a plazit se v blátě :)
    BATY
    BATY --- ---
    MAESTRO_007: Pokud nechceš mít na sklíčku škrábance, tak bych šel do safíru a máš klid. Nechci si koupit hodinky za 20 tisíc a pak si tam dávat ochranné sklíčko z ali za 2 dolary (protože to je hnusný), raději připlatím 1000 kč za safír verzi...

Jestli si vzít 6 nebo 7 ti neporadím. Já jsem upgradoval z F6 na Epix, jen kvůli amoled displeji, jinak bych asi vydržel s F6.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ráno se mi nepodařilo zapnout Edge 530 a za hodinu volá borec z Garminu že mám uznanou reklamaci na Fenix 5X. Mají to pěkně načasované.

Už ty hodinky nemají, tak mi nabízí za doplatek
    Garmin Fenix 6x PRO Solar
    Garmin Fenix 7x PRO Solar
    Garmin Fenix 7x PRO Sapphire Solar,

Má smysl připlácet za Saphire sklíčko? Ty klasické Soler mají Power Glass. Hodinky běžně nenosim, jenom ta aktivitu. Případně si nechat vrátit prachy a jinde sehnat Saphire bez soláru třeba? Je mezi 7x a 6x velký rozdíl? Co jsem pochopil tak ne.

Díky za rady.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    VOJTAM: no, bohužel Fenix 7 tam v nabídce není... ale chápu, že 6 ve verzi PRO je furt velmi slušnej kousek...
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    BATY: Sakra to jsou přijatelné ceny, před pár dny jsem zjistil, že mi začíná žloutnout display na F3, tak asi upgraduju... Dík !
    BATY
    BATY --- ---
    Garmin má nějaké narozeninové slevy až 25%

Narozeninové slevy | Garmin
    https://www.garmin.com/cs-CZ/c/promotions/birthday-sale-emea/?FILTER_FEATURE_GIFTONSALEEMEA=true
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    BATY: tak to je dobře, až mne to u Garmina překvapuje :-)

Mně by se třeba líbilo, kdyby šlo v rámci Livetrack aktivity chatovat s lidmi kteří mají k této aktivitě link a přidat třeba fotku, tak jim to asi zkusím poslat :-)
    BATY
    BATY --- ---
    FORELLI: Třeba dneska se zase něco změnilo :)

ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    BATY: díky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam