• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BUCCI: beta
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    Garmin Fenix 7, Epix... Vyšla nová věta 10.39, za mě běží v pohodě a stabilně,
    Hlavní tahák měření wattů že zápěstí a morning report
    COYOT
    COYOT --- ---
    BATY: No .. trošku mrzutý že de facto rok po tom co jsou venku 7 nemají moc zájem o to dál vylepšovat předposlední model .. upraveny training status a hrv ok.. ještě by to chtělo stamina ale tu bych spíše uvítal u 530tky :)
    BATY
    BATY --- ---
    Může Fénix 6 dostat Připravenost k tréninku a další metriky z Fénix 7. Ano, ale Garmin nechce | Život s Garminem
    https://www.zivotsgarminem.cz/muze-fenix-6-dostat-pripravenost-k-treninku-dalsi-metriky-z-fenix-7-ano-ale-garmin-nechce
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Ukradeno z Twitteru:

V našem chalupářském striktně hotovostním restaurantu se po pivku zvedá partička horských cyklistů.
    - Zaplatíme!
    - Hned jsem u vás!
    - Můžu hodinkama?
    - No chlapi, nerad to vidím. Ukaž?
    Platící cyklista nastavuje fajnový Garminy.
    - Hele, víc jak trojku ti za ně nedám.
    AG_
    AG_ --- ---
    BATY: noj máš pravdu, ale bylo to takový zasekaný, i tímto postupem. ale už to nějak funguje
    BATY
    BATY --- ---
    AG_: Spíš obráceně. V aplikaci na mobilu GC zkus ten Edge znovu přidat a napárovat.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    AG_: Garmin :-) ..u 530 mi to udělalo taky. Nepomohlo nic. Po dvou měsících to začlo zase fungovat.
    AG_
    AG_ --- ---
    dneska jsem se zničeho nic nepřipojil s edge 830 k mobilu. rok to fungovalo bez problémů. zkusil jse odebrat z garminu mobil, že to spáruju znova, a ani ťuk : / co to je????
    NIXX
    NIXX --- ---
    SUBTITLES017: Akorát to prostě není pravda. Nový updaty na Fenix 6 pořád vychází. Akorát nedostanou všechny features, ale to dělá i Apple. Celá tahle vášeň mi přijde zbytečná.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BATY: takhle bych to asi nenapsal, ale jaký další update, pokud je to bezpečný, stabilní a funkční, nový funkce bývají kolikrát spojený s novým nebo silnějším hw
    BATY
    BATY --- ---
    SUBTITLES017: To už máš vymazlený, na co další updaty? ;))
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BUCCI: no o to je to podle me horsi.. jablo vychazi kazdy rok a stejne dostou novy ios 6 let stary zarizeni.. garmin vychazi jednou za dejme tomu 3 roky, ale update je jen pro nejnovejsi (kdyby ty 6x pro tehdy staly treba pulku za co se prodava ted aktualni generace, tak budiz.. ale ony staly plnou palbu a za tu plnou palbu mam jen jeden plnohodnotny rok nejnovejsich funkci.. ne 3-4)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    SUBTITLES017: jenže jablko vychází každej rok...
    Garmin má update po cca 3 letech
    Huawei a Honor, dneska už to vidím jinak, ale před 2,5 lety to byla jediná rozumná volba (Garmin bez dotyku jsem nechtěl), po zkušenosti s wear os, který bylo sice super, ale dobíjení každý den byl mazec, honor vydržel 10 dní
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BUCCI: jsem apple user, na dlouholete updaty jsem zvykly - je to proste predchozi generace, mela by ten update dostat.. dalsi vec je, ze garmin ty hodinky nezlevnuje - cely ty roky, nez vyjde nova generace, tak stoji stejne, zlevni se az ve chvili, kdy vyjde generace nova.

ohledne fenix 7 se hodne dlouho nevedelo, kdy vlastne vyjdou - hodně lidem se teda muze stat (tak jako me), ze v roce 2021 koupili za plnou palbu tehdy aktualni generaci.. a najednou fuck off :)

k honor nebo huawei se radsi nebudu vyjadrovat.. nic o nich nevim a mam k tem znackam odpor
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BENDER: jinak funkcema hodně podobný
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BENDER: nemám coros, ale de facto jsem vybíral mezi corosem vetrix 2 a Garmin Fenix 7x (stejná velikost, podobné funkce), coros je levnější a hodně dobrý ve sportovních metrikách, a mají lepší výdrž na baterku, u mě vyhrál Garmin (odpovědi na zprávy, sice prednastaveny, ale jsou, Spotify a možnost doinstalace aplikací 3. Stran

Doporučím rozhodně mrknout na recenzi nebo i porovnání na YouTube na kanále 364hodinky.cz
    BENDER
    BENDER --- ---
    BUCCI: Tusis, jak dlouho cca vydrží a jak je s updaty? Aby pak po 3 letech neřekli, že už žádný update. Díky
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BENDER: coros vetrix 2
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BATY: cena která začíná na 1900 USD.... mazec
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    SUBTITLES017: je to minulá generace, vydaná v roce 2018, 4 roky update, to je sen.... Moje bývalé hodinky Honor Magic Watch 2 dostaly poslední update 9 měsíců po startu prodeje (nutno dodat, že v tom hrálo roli rozdělení Huawei a Honor)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam