• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    HAYES: Stačí jen vypnout zobrazení vrstvy té topo mapy. Z hlavy nevim...
    Je to v nastavení profilu aktivity, můžeš mít pro každý profil nastavený mapy jinak.
    HAYES
    HAYES --- ---
    Nemate nekdo Edge radu x40? Muzete mi poradit, jak vratit puvodni mapu... Nahral jsem si z kuponu Topo Czech v5 a moc mi nesedi a ted se mi za zadnou cenu nedari vratit puvodni mapu... Kurvaaaa
    FLAIRE
    FLAIRE --- ---
    HAYES: Brezen 2022, takze bych jeste mela byt kryta dvouletou, diky za osvetleni :)
    HAYES
    HAYES --- ---
    BATY: od 6.1.2023 uz to samozrejme neni... 2leta zaruka je pouze dobrovolna... ale pokud Flaire kupovala pred rokem tak plati jeste 2 roky... ted kdyz koupis tak je 6 nebo 12 mesicu, neznam detail... proto to asi Garmin pise na strankach...
    BATY
    BATY --- ---
    FLAIRE: Tak normálně 2 roky samozřejmě...
    FLAIRE
    FLAIRE --- ---
    NAVARA: Kupovala jsem je pres garmin stranky, slo to z ceskeho garminu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FLAIRE: Jestli jsi je koupil v EU od firmy, tak normálně dva roky u prodejce
    FLAIRE
    FLAIRE --- ---
    Ahoj, resil jste nekdo reklamaci Garmin (Frnix 7s)? Na strankach maji, ze zaducni doba je rok (coz se mi nezda), mam je rok a 3 mesice. Vysiluje mi mereni tepu, behem standardni aktivity to skace mezi 70 a 170 :D
    Diky.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    ONLY_Q: jde v Garmin Connect v telefonu, otevřeš detail aktivity, nahoře tři tečky upravit aktivitu, tam pak je typ aktivity a tam to změníš dle libosti... (Popsán android, jak je menu v iPhone nevím, ale liší se to jen detaily)
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    Prosím jde po provedeném např lyžování, ale omylem nastavený jiný sport třeba běh, toto změnit a tím se to samo přepočítá?? Díky
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    MIKEKT: Amoled rozhodně líbivější, barevnejsi, jemnější...
    Já mám fénixe 7x a ani trochu mi mip display nevadí, naopak zvykl jsem si že nevypíná
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    MIKEKT: mame doma forerunner a zena nejaky holcici s amoled a amoled je vyrazne krasnejsi
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    SUBTITLES017: tak to nejde. bzel.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    EXCITE: tak jsem to myslel.. obejít connect a nastavit to přímo pro tu apku v nastavení telefonu
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Tak jsem to zkusil overridnout v nastavení telefonu, whitelistoval jsem tu apku do režimu NERUŠIT a uvidíme v noci :)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    SUBTITLES017: Samsung S10e, tedy Android. kontroloval jsme si s kolegou ,co má iPhone, to nastavení v Conectu je úplně stejné pro IOS i Android.
    Mrknu se do nastavení ONEUI do telefonu,ale v tom Conectu je napsané,že v době spánku notifikace nechodí. ují.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    SUBTITLES017: Pokud das spanek na hodinkach, tak mas podle me smulu s cimkoliv.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    EXCITE: nevím co máš za mobil, ale u iOS by tohle mělo jít poměrně jednoduše nastavit.. obejít tedy hodinky / connect a přímo v iOS si nastavit aplikace, které ti behem spánku mohou posílat oznámení
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    EXCITE: Neda.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Ahoj, u Garmin Fenix 5 nevíte, jetli se nedá někde v hodninkách nebo Conectu whitelistovat aplikace aby i během nastavené noci (spánku) poslala na hodinky notifikaci, která se ohlásí běžně jako ve dne, tj i s vibracema?
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    Ty OSM se mi mnohokrát osvědčily, jsou až do úrovně názvů ulic a čísel domů,
    Samozřejmě na podzim má přijít od Garminu nová nálož funkcí, jako například info v mapě, vrstvy mraků a deště apod. To uvidím, jak bude fungovat, nebo jestli to nebude jen s tím předplatným
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam