• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    PULKA
    PULKA --- ---
    NIXX: Nějak mi to nefunguje. Tapiirik hlásí synchronizováno, ale v connectu se nic nepřidá. Aktivity na Stravě mám private, ale zakšrtnutý ten check box. Nějaký tip, co s tím?

PULKA
    PULKA --- ---
    NIXX: zkusím, díky!
    NIXX
    NIXX --- ---
    PULKA: Tapiriik.com?
    PULKA
    PULKA --- ---
    Jak automaticky synchronizovat aktivity nahrané přes Stravu, kterou spustím na Apple Watch, do Garmin Connect? Ty, které se z Garmina nahrají do Stravy už posílat duplicitně nechci. Máte něco ozkoušeného?
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    JIRKA207: Díky, asi to bylo v appce Garmin v mobilu - a přitom já se hrabal buď jen v hodinkách nebo ve watsappu. Nějak mi nedošlo, že to celé vlastně zprostředkovává Garmin connect
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    KORKMAZ: Mozna sis na hodinkach pri mazani notifikace z whatsappu kliknul na "blokovat aplikaci". Mrkni na nastaveni:
    Garmin Device Not Receiving Smart Notifications From Phone | Garmin Customer Support
    https://support.garmin.com/en-US/?faq=jusyWiwXtF4512Rb8jnLOA
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    S dovolením bych se zeptal - na fenix 7 mi nejdou upozornění watsapp, ale všechny ostatní jako messenger nebo různý appky v mobilu (třeba na nakupování jako liudl, kaufland...) tak to mi taky jde. Kde může být problém? Na starých vivoactive 3 my ještě minulý týden šlo všechno a v nastavení watsappu jsem nic neměnil a třeba do android auto mi v autě normálně posílá notifikace.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    BUCCI: Ahá, tak sem zas chytrejsi
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    LEDOFREDO: pokud nemáš instinkt 2 solar nebo 2x solar, tak ostatní Garmin hodinky solar nenabíjet, jen prodlouží výdrž (tedy jak píšeš, jen zpomalí vybíjení)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Ale tak ten solar prece nefunguje jako dobijeni, ne? jen se z toho bere energie na spotřebu takze to jen "zpomalí" vybijeni
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    BATY: Ono pohltí myslím UV paprsky, uvidíme kolik žerou časem.
    BATY
    BATY --- ---
    VOJTAM: Jsem si myslel, jestli sklo nepohltí nějakou energii, nevim ;)
    Tak ale tyhle hodinky ani moc nežerou...
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    BATY: Přes sklo ne jo? ale ukazuje to max. nabijeni. No ale to s Apple Watch je dobrý :D
    BATY
    BATY --- ---
    VOJTAM: BTW se ti za 3h od slunce prodloužila výdrž o plnou kapacitu Apple Watch, to je dobrý... :)
    BATY
    BATY --- ---
    VOJTAM: To nemůžeš přes sklo...
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    BATY: Hele zase tak slavný to nebude :(
    Mám taky 2ky Solary a dneska dopoledne jsem je nechal asi 3 hodiny v kuchyní nasměrované na slunce a prodloužila se mi výdrž o 1 den.
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    BATY: díky. zřejmě jsem si zmáčkl pauzu a zjistil až doma,, tak tam mám skok rovně místo trojúhelníku kudy jsem jel. Doma jsem jako první zmáčkl konec což spustilo malý časový úsek. takže trasu mám ! dokončenou se zkratkou :-)
    BATY
    BATY --- ---
    ONLY_Q: Můžeš si upravit data, délku, čas atd. Trasu na mapě ne.

Pokud si dál nahrával, tak dvě trasy je spojit na 3 kliky, ale ne v GC.
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    Ahoj tak zase jeden nezkušený dotaz. dá se nějak upravit trasa v GC? prostě jsem si vypnul na kole záznam a chtěl bych doplnit jeden úsek.. Díky
    BATY
    BATY --- ---
    PISTA1: Pěkný! Za 3 měsíce napiš, kolik ti zbývá baterie 😀
    BATY
    BATY --- ---
    KORKMAZ: Tak si to GPX stáhni a pak v GC vlez do Training and planing - Course a tlačítko Import. Zvolíš, že je to běh atd a je to. Potom v telefonu najeď na tu trasu a nahoře vpravo je taková ikona mobilu s šipkou a tím pošleš trasu do hodinek.

Dokonce v Training and planing je PacePro Strategies a tam si můžeš ještě nakalibrovat, jak ten závod chceš bežet, že třeba po rovině chceš běžet rychle, do kopce pomaleji atd. a hodinky se tě pak budou snažit držet v těch mezích, které sis určil - ale pro toto tam právě musíš mít tu trasu i s tím profilem převýšení...
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Asi debilní dotaz, ale za to doporučení amazonu mi to snad odpustíte - mám nově fenix 7 standart a zítra jdu na běhej lesy klínovec. Trasa je nová, neznám, bude asi decánko teplo, tak bych rád využil mapu v hodinkách, ale prd s tím umím. Pořadatel se tak trochu tváří, že tam není kopec (start je výš než cíl a proto tam dává negativní elevation gain) ale dává k dispozici mapu GPX. Dříve s vivoactive a forerunner jsem to vždy směle ignoroval, ale třeba by se to teď chytlo. Zkušenosti? Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam