• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    IV0
    IV0 --- ---
    LUFA: Díky za hint, ale nevidím to tam. V jakém kroku?
    LUFA
    LUFA --- ---
    IV0: mám Forerunner 955, ale mohlo by to být stejné. Volbu upozornění na zatáčku mám v kroku importu samotné mapy do hodinek. Už při importu mapy tedy volím, zda chci být na zatáčky upozorňován nebo ne.
    IV0
    IV0 --- ---
    Nevíte někdo prosím, jak u Garmin Forerunner 945 vypnout v aktivitě cyklistika s navigací upozornění na blížící se zatáčku? Díky
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    Ahoj, sorry za OT:
    hledam nekoho, kdo by mi umel rict, jak to funguje na triatlonovych zavodech. Neni mi jasne, do kdy se kde musim registrovat a jak a kdy si pripravim prechodova mista. (xterra sprint v prachaticich konkretne)
    diky za tipy, pokud mate.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    BATY: Díky za tip.

Kroky už to počítat začalo, aktivní kalorie furt počítá nějak pofidérně.

Tak asi mrknu, kde mají v akci model 45 a nebudu řešit.
    BATY
    BATY --- ---
    DOCKINEZ: Zkus restartovat hodinky...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ahoj, mám trabl. Dneska okolo druhé mi appka přestala zobrazovat věci typu srdeční tep (viz screenshot), minuty intenzivní aktivity, přestala počítat kroky atd.

Přitom aktivity (běh, chůze) registruje správně.

Zkoušel jsem smazat a reinstalovat appku, restartovat iPhone, vynutit synchronizaci v hodinkách... nic nepomohlo.

Netušíte prosím, co bych mohl/měl ještě zkusit?

Jasně že mohu zaběhnout do krámu a koupit nový hodinky, ale pokud to není hardwarem, tak nevyřešený problém zůstává a jen vyhodím peníze z okna.

Děkuji moc.

PULKA
    PULKA --- ---
    BATY: Já jsem to pochopila tak, že to neumí synchronizovat zpětně před propojením...
    BATY
    BATY --- ---
    PULKA: Dyk to píše hned v první větě, že díky novým limitacím v api, už do GC nové aktivity tapiriik nemůže uploadovat... Takže asi nic...
    PULKA
    PULKA --- ---
    NIXX: Nějak mi to nefunguje. Tapiirik hlásí synchronizováno, ale v connectu se nic nepřidá. Aktivity na Stravě mám private, ale zakšrtnutý ten check box. Nějaký tip, co s tím?

RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    Pokud byste nekdo mel zajem, tak v jeste 2 dny je v Electro World 10% sleva na chytry hodinky
    PULKA
    PULKA --- ---
    NIXX: zkusím, díky!
    NIXX
    NIXX --- ---
    PULKA: Tapiriik.com?
    PULKA
    PULKA --- ---
    Jak automaticky synchronizovat aktivity nahrané přes Stravu, kterou spustím na Apple Watch, do Garmin Connect? Ty, které se z Garmina nahrají do Stravy už posílat duplicitně nechci. Máte něco ozkoušeného?
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    JIRKA207: Díky, asi to bylo v appce Garmin v mobilu - a přitom já se hrabal buď jen v hodinkách nebo ve watsappu. Nějak mi nedošlo, že to celé vlastně zprostředkovává Garmin connect
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    KORKMAZ: Mozna sis na hodinkach pri mazani notifikace z whatsappu kliknul na "blokovat aplikaci". Mrkni na nastaveni:
    Garmin Device Not Receiving Smart Notifications From Phone | Garmin Customer Support
    https://support.garmin.com/en-US/?faq=jusyWiwXtF4512Rb8jnLOA
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    S dovolením bych se zeptal - na fenix 7 mi nejdou upozornění watsapp, ale všechny ostatní jako messenger nebo různý appky v mobilu (třeba na nakupování jako liudl, kaufland...) tak to mi taky jde. Kde může být problém? Na starých vivoactive 3 my ještě minulý týden šlo všechno a v nastavení watsappu jsem nic neměnil a třeba do android auto mi v autě normálně posílá notifikace.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    BUCCI: Ahá, tak sem zas chytrejsi
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    LEDOFREDO: pokud nemáš instinkt 2 solar nebo 2x solar, tak ostatní Garmin hodinky solar nenabíjet, jen prodlouží výdrž (tedy jak píšeš, jen zpomalí vybíjení)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Ale tak ten solar prece nefunguje jako dobijeni, ne? jen se z toho bere energie na spotřebu takze to jen "zpomalí" vybijeni
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    BATY: Ono pohltí myslím UV paprsky, uvidíme kolik žerou časem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam