• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    HAJOUNEK: To funguje tak, že hodinky bazén zapocitaji až po změně směru. Ideální je se i dotknout rukou hrany bazénu při otočce. Taky je zásadní si pri plavání nebouchnout o stěnu bazénu, pokud plaveš v krajní lajně nebo o jiného člověka, pak to započítá bazén a máš blbě čas. To jakým stylem plaveš a jak rychle nemá na nic vliv. Hodinky i umí poznat jakým stylem byl bazén zaplaván, když více styly, tak je tam mixed. Hodinky jsem přesně tyhle koupil synovi, tak můžem někdy otestovat, ale myslím, že to funguje na všech stejně...
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    HAJOUNEK: Ja myslel, ze to hodinky poznavaji spis z nejakych senzoru pri otoceni na konci bazenu nez z toho jak rychle plaves ne?
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    Čauk, je tu nějaký Garmin master, co by dokázal poradit. Mám Forerunner 55, který jsem si pořídila primárně kvůli plavání, na základě rešerše, kdy mi vyšly jako dobrej kompromis cena/výkon a pijou mi akorát krev. Když zaplavu bazén určitým stylem za míň temp, než hodinky zprůměrujou, nezapočítájí délku a zhoršují čas intervalu. Je nějaká šance kontaktovat vývojáře, help desk.. aby tenhle bug odstranili? Případně jak na to vyzrát svépomocí (vyjma varianty, že tímhle způsobem nebudu při zapnutých hodinkách plavat :-D ) . Díks!
    IV0
    IV0 --- ---
    LUFA: Já to tam nemám :(
    IV0
    IV0 --- ---
    LUFA
    LUFA --- ---
    IV0: volbu vidím v mobilním Connectu. Vlevo nahoře tři částky. Volba Trénink a plánování -> Trasy. Vybrat konkrétní trasu. Vpravo nahoře tři tečky. Volba Upravit trasu. A tam už mám volbu Upozornění na odbočku.
    IV0
    IV0 --- ---
    LUFA: Díky za hint, ale nevidím to tam. V jakém kroku?
    LUFA
    LUFA --- ---
    IV0: mám Forerunner 955, ale mohlo by to být stejné. Volbu upozornění na zatáčku mám v kroku importu samotné mapy do hodinek. Už při importu mapy tedy volím, zda chci být na zatáčky upozorňován nebo ne.
    IV0
    IV0 --- ---
    Nevíte někdo prosím, jak u Garmin Forerunner 945 vypnout v aktivitě cyklistika s navigací upozornění na blížící se zatáčku? Díky
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    Ahoj, sorry za OT:
    hledam nekoho, kdo by mi umel rict, jak to funguje na triatlonovych zavodech. Neni mi jasne, do kdy se kde musim registrovat a jak a kdy si pripravim prechodova mista. (xterra sprint v prachaticich konkretne)
    diky za tipy, pokud mate.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    BATY: Díky za tip.

Kroky už to počítat začalo, aktivní kalorie furt počítá nějak pofidérně.

Tak asi mrknu, kde mají v akci model 45 a nebudu řešit.
    BATY
    BATY --- ---
    DOCKINEZ: Zkus restartovat hodinky...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ahoj, mám trabl. Dneska okolo druhé mi appka přestala zobrazovat věci typu srdeční tep (viz screenshot), minuty intenzivní aktivity, přestala počítat kroky atd.

Přitom aktivity (běh, chůze) registruje správně.

Zkoušel jsem smazat a reinstalovat appku, restartovat iPhone, vynutit synchronizaci v hodinkách... nic nepomohlo.

Netušíte prosím, co bych mohl/měl ještě zkusit?

Jasně že mohu zaběhnout do krámu a koupit nový hodinky, ale pokud to není hardwarem, tak nevyřešený problém zůstává a jen vyhodím peníze z okna.

Děkuji moc.

PULKA
    PULKA --- ---
    BATY: Já jsem to pochopila tak, že to neumí synchronizovat zpětně před propojením...
    BATY
    BATY --- ---
    PULKA: Dyk to píše hned v první větě, že díky novým limitacím v api, už do GC nové aktivity tapiriik nemůže uploadovat... Takže asi nic...
    PULKA
    PULKA --- ---
    NIXX: Nějak mi to nefunguje. Tapiirik hlásí synchronizováno, ale v connectu se nic nepřidá. Aktivity na Stravě mám private, ale zakšrtnutý ten check box. Nějaký tip, co s tím?

RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    Pokud byste nekdo mel zajem, tak v jeste 2 dny je v Electro World 10% sleva na chytry hodinky
    PULKA
    PULKA --- ---
    NIXX: zkusím, díky!
    NIXX
    NIXX --- ---
    PULKA: Tapiriik.com?
    PULKA
    PULKA --- ---
    Jak automaticky synchronizovat aktivity nahrané přes Stravu, kterou spustím na Apple Watch, do Garmin Connect? Ty, které se z Garmina nahrají do Stravy už posílat duplicitně nechci. Máte něco ozkoušeného?
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    JIRKA207: Díky, asi to bylo v appce Garmin v mobilu - a přitom já se hrabal buď jen v hodinkách nebo ve watsappu. Nějak mi nedošlo, že to celé vlastně zprostředkovává Garmin connect
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    KORKMAZ: Mozna sis na hodinkach pri mazani notifikace z whatsappu kliknul na "blokovat aplikaci". Mrkni na nastaveni:
    Garmin Device Not Receiving Smart Notifications From Phone | Garmin Customer Support
    https://support.garmin.com/en-US/?faq=jusyWiwXtF4512Rb8jnLOA
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam