HELVETE: Tak nakonec díky za nasměrování! Nakonec jsem koupila rozbalený Suunto Peak 9 Pro v titanu a zatím jsem spokojená. Na ruce vypadají dobře - kovová luneta, žádný plast, hezky sedí, nejsou vysoký, i s košilí vypadaj docela pěkně. Možná k nim ještě zkusím koženej pásek a myslím, že OK. Za ty roky se to po stránce ovládání od Ambit 3 Vertical posunulo, sice nejsou tak rychlý jako Garmin, ale nesnesitelně pomalý nejsou, tlačítka a jasná funkcionalita taky dobrý. Aplikace je i bez webovýho rozhraní hezká, stejně to člověk leje do Stravy. Výdrž mi přijde fenomenální - za den i s nějakým GPS ubere tak 2-5 %. Trochu škoda je, že nemají NFC, lepší nastavení notifikací (nemůžeš si určit, co projde z mobilu na hodinky), ale jinak asi OK. Kalendář a podobný věci až tak nevidí. Displej není nic moc, ale vidět je na něj dobře a asi to stačí. GPS bere hned, přesností je to někde úplně jinde než Vivoactive 3/4s nebo Apple watch, i když nemají multiband.
Vyzkoušela jsem všechny možný Garminy - buď byly obří/masivní/hrozně sportovní, nebo extra plastový což se mi taky úplně k běžnému životu nehodí a nakonec ty ručičkový neměly pro mně smysl - levný ve verzi sport, jsou takový plasťáčci, dražší jsou větší a nepřišlo mi to úplně ono a Lux byly už hodně drahý a starý.
Tady ještě fotka, zápěstí obvod 13,5 cm.