ADAM:
1. Já je nosím pořád 24/7... Na mytí nádobí je teda určitě sundavat nemusíš :) Na spaní ti asi budou ze začátku vadit, hlavně jestli si teď vůbec žádné hodinky nenosil, ale dá se na to zvyknout. Hlavně hodinky typu Fenix / Epix jsou těžké. Ale ty různé statistiky chci mít, hlavně vědět, jak jsem se vyspal :)), takže je nosím pořád. Oblíbil jsem si nylonový pásek, díky kterému hodinky odlehčíš skoro o 20g, oproti silikonovému pásku. Navíc je příjemnější na kůži (alespoň pro mě) a můžeš si ho utáhnout naprosto přesně jak potřebuješ. Na silikonovém je jedna dírka už moc utažená a na další už je to třeba zase volné. Navíc nemá žádnou přezku, která by ryla do kůže. Za mě nylon samá pozitiva prostě...
2. Mám 185cm/76kg a F6ky jsem volil ve střední velikosti, taky mám spíš asi užší ruku. Pak když jsem přecházel na Epix 2, tak je vydali jen ve střední velikosti, takže jsem byl rád, že nebudu muset mít rozhodovací paralýzu :) Sám dodnes nevím, jestli bych si vzal střední nebo X. Že by to vypadalo divně na ruce, toho se asi nebojím, zas tak velký rozdíl to není a dneska se nosí velké hodinky... Spíš se bojím té váhy a jestli by mi to nevadilo na spaní...