• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    JOPS: Většinou to mám během pár sekund. Uložím aktivitu a než stačím vypnout garmina, tak to mám na GC uložené. To co píšeš ty, se mi stene tak jednou z cca deseti případů. Že to z nějakého důvodu trvá... Těžko říct, jestli je to edgem nebo mobilem... Ale jelikož se to nestává často, tak to neřešim.
    JOPS
    JOPS --- ---
    a ja taky polozim dotaz do placu :)
    Mam Garmin Edge 130 Plus, ten nejlevnejsi tachometr od Garminu. Vsechno funguje super, no problema.

Ale je tam jedna vec, z ktere jdu do vyvrtky. A to je synchronizace dat, kdyz skoncim jizdu na kole. Mam Garmin a mobil u toho, vidim, ze se to synchronizuje. Ale trva to fakt strasne dlouho. Co to znamena dlouho? Nevim, treba pet minut. To prece neni normalni. Smazal jsem tam skoro vsechny aktivity, co jsem tam mel jeste treba tri roky stare a nechal poslednich treba pet aktivit. Prijde mi to porad stejne.

A jeste jsem zjistil, ze to mozna i souvisi s delkou jizdy. Kdyz to je treba do cca 20km, tak se to sesynchronizuje razdva. A jakmile to ma treba 50+ km, tak si u toho muzu zazpivat tri plnohodnotne pisnicky...
    Dyk ten soubor, co se posila, tak ma kilobajtu, proste nula nula hovno nic :D

A nebo me jeste napada, zda to nezacalo trvat dele od te doby, co k tomu mam pripojenej tepak, kadenci rychlosti + mam senzor i na rychlost.... Hmmm
    Nemate nekdo s podobnym zkusenost?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    AUDIAC: kámoš na wahoo nedá dopustit a to má od Garminu taky hodinky a tepak + dlouho používal Edge.

Jediné co tak ty data z wahoo nepošleš do Garmin Connect přímo. Mně by to vadilo, protože používám Garmin tréninky atd. Možná na to bude nějaký nástroj. Ale pokud aktivity sleduješ jinde tak to problém není.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Je to lehce blbej dotaz, ale nedá mi to - když už používám věci od Garminu (hodinky, tepák), má smysl řešit cyklocomputer od Wahoo, nebo jeho výhody už prostě nepřebijou integrovanost Garmin ekosystému a mám prostě srazit paty a koupit Edge?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BURYAN1: čeká se a zkušenost nemám :-)

Home - garminservis.cz
    https://garminservis.cz/
    BATY
    BATY --- ---
    BURYAN1: Já ne.
    BURYAN1
    BURYAN1 --- ---
    neumite nekdo opravit hodinky garmin ? :))
    BATY
    BATY --- ---
    Tak jo no...

BATY
    BATY --- ---
    MINER: Ok, tak se nemusíš hned rozčilovat.
    ;)
    MINER
    MINER --- ---
    Jestli vás to fakt zajímá, přečtěte si „Matthew Walker: Why we sleep“ (je to i v cz) nebo poslechněte epiziody Huberman lab o spánku nebo aspoň projeďte jeho toolkit nebo další zdroje. Je o tom relativně dost materiálu.

Jinak myslím, že se tato diskuze v kontextu tohoto auditka už vyčerpala a aktuální pocity z toho, jak se kdo vyspí, ostatním moc nepomáhaj.

Dál bych upozornil, že (ne)přesnost spánkových cyklů Garminu je asi 20 %, takže je to sice fajn pro sledování trendů, ale vocamcaď pocamcaď.
    BATY
    BATY --- ---
    No jistě...

RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    BUCCI: Tak chlast obecne da VST pęknę do drzky :) Uz se mi diky tomu nechce choit na pivo před spaním, vynechal sem občas panika skotsky večer u PS a když uz du na pivo, tak se pak snažíme par dnu to vyrovnávat. Garmin me normálně odnaučuje chlastat :D
    BATY
    BATY --- ---
    BUCCI: Ráno už to bude jedno, to už skóre spánku neovlivní...
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    SMOKY: 15 minu před usnutím blowjob od partnerky a ráno probuzení zase blowjobem ;-)
    BATY
    BATY --- ---
    MINER: Jedno to není, za 100 je ten odznak, neasi 🙂
    BATY
    BATY --- ---
    SMOKY: 99 a 98 mívám občas. 100 zatím nikdy.
    No co, musíš se víc snažit 😅
    MTHU
    MTHU --- ---
    Co tak pozoruju, tak hlavní je večer nic nedělat (nepít, nesportovat, nekafovat) a hlavně spát těch 8h aspoň. ;-)
    MINUSQ
    MINUSQ --- ---
    SUBTITLES017: asi proto je myticky :)

BUCCI
    BUCCI --- ---
    E42: to zase budeš mít masakr VST, já když si večer dám sklenku vína nebo 2 tak mám VST o cca 10 nižší než když jdu spát střízlivej,
    Bohužel můj spánek se pohybuje mezi 50 a 80, dlouhodobě, takže nic moc
    E42
    E42 --- ---
    SMOKY: Jak tam někdo psal, že se před tím předávkoval Rohypnolem? Seems about right.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam