• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    COVBY
    COVBY --- ---
    CATEE: Zkus s tim rovnou do Garminu. Me odeslo NFC na Fenix 6x pro asi 2 mesice po zaruce a nabidli mi bezplatnou vymenu za nove. Ted na ne cekam sice uz 2. tyden, ale snad se dockam...
    CATEE
    CATEE --- ---
    Moc prosím, řešili jste někdo na Garminech nefunkční tlačítko?
    Mám fenix 7 a po včerejším plavání v řece při další aktivitě umřelo start/stop, zasekla jsem se pak na start screenu, ale rozběhla jsem je. Zkusila jsem snad všechno, paradoxně trojhmat pro hard reset funguje, jinak ale tlačítko ani ťuk. V pět ráno se asi chtěly samovolně restartovat, opět freeze na start screenu a po probuzenî jsem si dala další hard reset. Pak se obnovily ze zálohy dva dny staré, tlačítko čas od času zareaguje jako kdyby bylo pořád stlačené, takže naskočí dialog vypnutí spárování s telefonem.
    Jsem docela namíchnutá. Nikdy jsem se s nimi nepotápěla, slanou vodu taky neviděly a plavecké aktivity bych spočítala na prstech jedné ruky.
    Připadá mi to spíš jako sw problém, vzhledem k funkčnímu “trojhmatu”, na vyjádření servisu čekám, ale předpokládám že navrhnou výměnu s doplatkem protože jsem dva měsíce po záruce.
    Máte s tím někdo zkušenost? Povedlo se vám to rozchodit?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Podarilo se mi najit dovozce POLAR PRO XXXL, tak super.
    Vzal jsem k tomu zlevnene OH1+
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Hledam doporuceni na ECG pas: BTE, nesifrovane (vetsina je), ale neco co ma lepsi PAS na delsi noseni. Muj soucasny pas ma uz stary pasek a hlavne je 1.5cm vysoky coz je pro vetsiho cloveka hrozne nepohodlne.

Mate nekdo nejake doporuceni?
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    MINER: Dík.. našel jsem: https://github.com/myneur/late/blob/master/source/sunrisetCompute.mc#L101
    Mohlo by to pomoct. ...uvidím až/jestli to pochopím. :-D
    MINER
    MINER --- ---
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    JARDABEREZA: tak daleko do toho nevidím, zkus přes FB kontakt na Radek Polášek, ten má na builderu desítky ciferníků a umí i poradit
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    BUCCI: Zkouším to jejich SDK. Chci si tam dát odpočty za jak dlouho bude kde slunce a aktuální pozice.
    Našel jsem si k tomu matematiku:
    Sunrise Sunset Calculator
    https://www.omnicalculator.com/physics/sunrise-sunset
    Sun Angle Calculator
    https://www.omnicalculator.com/physics/sun-angle

Ale moc z toho jejich prostředí nejsem nadšený... datové typy jsem nepřehledné a to jejich vývojové prostředí tomu moc nepomáhá. Teď to ukazuje v kolik hodin co bude, ale když to zkouším odečíst od současného času, abych měl odpočet vychází mi nesmysly.

BUCCI
    BUCCI --- ---
    JARDABEREZA: jj já ale jen na watchfacebuilder.com
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    Je tu někdo, kdo zkoušel programovat svůj vlastní ciferník?
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    JOPS: Mě se líbí ty Crossover, že mají ručičky. Jsem staromilec :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    SAMMAEL: Já tak trochu doufal, že nadešel čas si koupit Fenix 8 co vyjdou v září 🤣
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    JOPS: Jo, to pomohlo. To mě taky mohlo napadnout :-) Díky
    JOPS
    JOPS --- ---
    SAMMAEL: restartuj hodinky, taky se mi to stalo. Akorat to bylo na Fenixech
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    BATY: Ne, jde mi o turistiku. V přehledu na webu se ukázala mapa, kudy jsem šel. Najednou jako když utne, vidim ostatní informace - nadmořskou výšku, tempo, celkovou vzdálenost,... - takže to evidentně zaznamenává kde jsem, ale výslednou mapu s trasou to neukáže.
    BATY
    BATY --- ---
    SAMMAEL: Pokud běháš třeba kousek od baráku na ovalu a máš privacy nastavený tak, že ten ovál například je v té vzdálenosti, tak to mapu vůbec neukáže...
    Pokud se teda bavíme o Stravě...
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    Po pár měsících mi Garmin Instinct Crossover přestaly zaznamenávat polohu. Když ukončím a uložím aktivitu, tak v přehledu na webu nevidím mapu. V nastavení ale nemůžu najít nic, co by k tomu opravňovalo. Nemáte někdo prosím tip?
    FINSON
    FINSON --- ---
    BUCCI: Super, díky! Dávám si upomínku :-)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    Možná ještě hint, v září mají vyjít Fenix 8, je nasnadě, že vyjdou i instinkt 3, pak současná generace půjde cenou dolů
    FINSON
    FINSON --- ---
    OK, já to ještě zvážím, protože ty Casia, i když jsou velký, jsou pořád lehký. Velkej display nepotřebuju, jak jsem psal, na hodiny a na tep při běhu na tom uvidím a jinak jsou ty hodinky pro mě v podstatě sofistikovaný senzor, data si zkouknu na compu.
    A Vivoactive jsem nabíjel denně, tak i bez toho solaru bych si s Instinctama myslím poradil.
    Jako ne že by to, co psal Bucci, nebylo lákavý, ale fakt ještě popřemýšlím.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: a úplně nejlepší funkce je ta baterka :D ...doteď si pamatuju jak tu BUCCI psal že to používá každý den aby nebudil manželku atd . Si říkám ty vole já ji ještě ani nepoužil a od té doby to taky používám každý den pro nenápadný pohyb okolo spící rodiny, na práci atd :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam