JOPS: Hele MIP neni jen o uspore, je to spis o celkovem pouzivani toho zařízení.. krome toho ze amoled nema solar, ta ja velmi nemam rad to rozsveceni hodin na otaceni zápěstí, ktere se u amoledu pouziva, chci mit cifernik zobrazeny porad.. kdyz si zapnes always on, tak uz amoled vypalujes a ve tme sviti (a zere baterku).. ja chci hodinky (plus sportstracker), ne smartwatch .. za me jsou smartwatch obecne uplne nesmyslny koncept, protoze mam vzdycky telefon na kterem se vsechny veci (krome zobrazování udaju o probhajici sportovni aktivitě a mapy) delaji lepe nez na hodinkach, takze proto chci jen a pouze MIP a vsechny smartfunkce a notifikace a podobne nesmysly mam vypnute... napr. to nove hlasove ovladani u F8 je za me naprosto slepá cesta a zbytecna funkce, navic z videa DC rainmakera bylo videt jak je to pomale a nepouzitelne... jestli tohle je to co si garmin mysli ze uzivatele chteji tak cajk, ja si to nemyslim, ale ve finale je mi to jedno, dokud zustanou nejaka MIP zarizeni zamerena na sportstracking/mapy a ne na pseudo-konkurovani applewatch