• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    JOPS: Ale máš to obráceně, ne? Tenhle kousek má být zevnitř...
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    SMOKY: Při běhání dobrý, na kole jak popisuješ (epix pro). Přikládám to tomu, že se mi na kole asi nedokrvujou ruce, nebo tak něco, ale sere mě to stejně.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Jak vam funguje u Garminu hodinek mereni HR ? Mam Venu 3, ktery by meli mit stejny senzor jako F7. Porad s tim bojuju a nevim, jestli to je proste nefunkcni nebo neco delam blbe. Zejmena pri nejaky aktivite to meri uplny nesmysly. Jezdim hlavne na kole, vetsinou mam HR pas, ale obcas ho nemuzu najit nebo ho zapomenu a pak pouzivam hodinky a broadcastuju do Edge. Vetsinou je problem pri delsich sjezdech nebo zastaveni, kdy tep klesne kolem 100, kdyz pak zase zacnu jet, zastavi se kolem 115 a pak uz vic nemeri. Musim zastavit na chvili hodinky sundat a nandat a zase to zacne fungovat. Zajimavy, ze doma na trenazeru se to skoro nedeje, tam jezdim s hrudnim pasem a hodinkama (muj hrudak ma jenom ant+ a macbook to neumi) a vicemene mereni sedi. Taky vuci hrudnimu pasu reaguji hodinky na zmenu tepu mnohem pomaleji.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ADAM: Suchý zip

ADAM
    ADAM --- ---
    Ukažte mi foto z druhé strany, jak to je uchycene na hodinkách pls
    JOPS
    JOPS --- ---
    BATY: rekl bych, ze mam presne ten samej i tu samou barvu, teda ta barva uz nevypada tak jako na te fotce, ale lepsi pasek jsem nemel. Akorat uz nevim, kde jsem to kupoval, protoze az si koupim Fenix 8, tak hned kupuju tenhle pasek :D
    ADAM
    ADAM --- ---
    MIKEKT: Taky to mám pod hodinkama,pasek mám hadrovej.
    Resp. Teď při prvním signálu jsem je hned dal na druhou ruku
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    :) to jsem to tady asi rozjel :D ja jsem mel hodinky snad 3 roky v kkuse na ruce a nikdy jsem nemel proble. Ja mam kolecko jenom presne pod hodinkama, kde ani neni pasek. takze paskem to nejspis nebude.
    BATY
    BATY --- ---
    Já nosim tento originální garmin, je to nejpříjemnější na co jsem narazil. Dá se vyprat, ale stačí jen v umyvadle mýdlem jednou za čas. Hodinky jsou celkově o 20g lehčí. Nemám otlacenou přezku a jde utáhnout přesně na mm jak zrovna potřebuji...

DRAGON
    DRAGON --- ---
    presne z tohoto duvodu nosim na vsech hodinkach hadrovej nato strap. A cca jednou za 14 dni ho hodim do pracky s pradlem.
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    nejaky blby obdobi. Ani nevim od kdy Fenix 3, pak Tactix a ted Fenix 7 a nikdy nic...celou dobu silikonovej naramek. A pred 14 dny presne co popisujete.
    ADAM
    ADAM --- ---
    Tak super, já mám hodinky asi 14 dnů a už mi to začíná taky...
    NIXX
    NIXX --- ---
    MIKEKT: Taky mi to občas dělá. Mýdlo na hodinky, pásek i ruku pomůže.
    Vůbec nejhorší případ jsem měl kdysi s neorigo quicklok řemínkem. Po rozebrání se na mě vysypala hromádka rzi a bordelu z toho, jak pomalu degradovaly pružinky toho quicklok mechanismu.
    ADAM
    ADAM --- ---
    Ještě by se dala bez predpisu zkusit dezinfekce používaná v nemocnici na mytí rukou: chlorhexydin
    BATY
    BATY --- ---
    Po sportu nebo po koupání je dobrý hodinky a kůži utřít no...
    BATY
    BATY --- ---
    Zkus Pevaryl, asi na předpis. Zmizí za pár dní.
    ADAM
    ADAM --- ---
    MIKEKT: Bepanthen má mastičky na tohle i preventivní na obnovení přirozené ochranné bariery.
    Antibioticka mast by měla zabrat, já tady zrovna mám fuicidine. Ale nevím, jestli není na předpis
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    BUCCI: jo tak to bylo první co mě napadlo, že je to zaparene. Proto už víc než 2 měsíce nosím hodinky už jsem 2x týdně na sport a střídám ruce, ale vůbec to nepomohlo. Hodinky jsem čistil několikrát a ruce si taky myju 😀
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    MIKEKT: ty diody v potají vypalují čárový kód pro identifikaci, po chemtrails další korporátní značkování a ovlivňování lidí

Teď vážně: může jít o podráždění od potu, kde pokožka nevětrá tolik, častá hygiena a větrání jsou velmi žádoucí
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    FATBOZZ: já mám právě jenom kolečko přímo pod hodinkami jako kdyby mi začal vadit materiál přímo hodinek a ne pásek. Hodinky jsem zkoušel několikrát pořádně vyčistit starým malým kartáčkem. Přijde mi, že ty dva fleky jsou občas víc červený a suchý i když nemám vůbec hodinky na ruce. Mazání krémem nepomáhá. Mám tam silonovy pasek. Zkusím to vyměnit zpátky za silikon a uvidím
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam