• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Když na svých Garmin 7X značku start/stop (výběr sportovních aktivit), tak hodinky crashnou a restartují.

Dobré alibi, ale přeci jen - co s tím?
    FINSON
    FINSON --- ---
    MAESTRO_007: Ah, rozumím, děkuji!
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    FINSON: tím zkopírováním jsem myslel ručně vytvořit stejný trénink jako je ten navrhovaný. Vyloženě "zkopírovat" to asi nejde. Prostě to vyytvorim krok po kroku. Ale je to rychlovka.
    FINSON
    FINSON --- ---
    MAESTRO_007: Aha, tak sleep score mám horší, to je fakt :-) Nenapadlo mě, že to udělá takovouhle paseku.
    Zkopírovat a uložit trénink můžu jak? Ten coach ukazuje jenom ten týden dopředu, pak už pouze "Stay tuned for details" :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    FINSON: to ses asi špatně vyspinkal že ti to tak přeskládal .)

já to řeším tak že si ty treninky prostě pustím manuálně kdy mi to vyhovuje a mám chuť. (mám je zkopírované a uložené). Garmin to pak zase přeskládá potom :-) ...ale používám to u těch denních doporučení, u toho Garmin coach by to taky nemělo ničemu vadit když dodrzis ten poměr objemu/tempa a regenerace
    FINSON
    FINSON --- ---
    AUDIAC: No nastavený to mám takhle:

A plánuje mi to takhle:
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    FINSON: Kouknul bych do nastavení, protože já mám za sebou asi 4 plány a vždycky mi to dávalo běhy přesně podle dnů který jsem si zvolil. Je teda fakt, že jsem tam ty dny zaškrtnul přesně ty 4, který můžu a to odpovídalo 4 tréninkovým dnům týdně.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Garmin Coach Plan. Ne ten s Amy, tu jsem fakt pustil k ledu, byl jsem na začátku prosince nachlazený a potom jsem se plácal jenom tak, jak mi to vycházelo, přes svátky si užíval lesů u rodné vísky a neřešil nic... a pak mě teď na začátku ledna kolegové v práci uvrtali do závodu na 10 km na začátku března :-)
    Tak jsem si v Connectu nastavil trénink na tenhle závod, ne s výběrem coache, žádná Amy, ale prostě Garmin Coach Plan. Začíná to build fází, pomalé běhy, teď mi to začalo dávat nějaké intervaly v tempu a tak - což by bylo fajn, vypadalo to OK.
    Ale co mě na tom sere: V pondělí kouknu na týdenní plán, co mě čeká. V pondělí mám jít base v pomalým tempu, v úterý dtto na kratší dobu, ve středu intervaly 3x6 minut v tempu s pomalejšími meziklusy, čtvrtek zase base výklus, v pátek rest day a v sobotu 18 minut tempo, jako bylo ve středu v těch 3x6 intervalech. Tak se na to od pondělka těším, ty intervaly ve středu mi fakt protočí pumpu, ale dobrý, execution score mám všude nad 90% s tím, že v tom rozmezí, jaký mám mít tempo, se dokážu držet toho rychlejšího limitu (takže to execution score není 100% spíš proto, že to občas přepálím než že bych to nezvládal) - a ve středu kouknu na plán a Garmin mi ho celej překopal, v pátek místo rest day je base run a v sobotu místo toho tempa je long run v pomalejším tempu a v neděli taky long run - dva po sobě! Přitom jako dny vhodné pro long run jsem nastavil úterý a čtvrtek. WTF kurwa? Jako běhá se mi podle těch tempových rozmezí fajn, mám i pocit, že tu zdatnost fakt zlepšuju, ale tohle mě vytáčí. Naklikal jsem někde něco blbě nebo je to stran plánování a struktury tréninku fakt taková mrdka? Mentálně jsem nastavenej tak, že vidět ten týden dopředu, co mě čeká, mi dělá fakt dobře - pokud to platí a opravdu to tak proběhne, v opačním případě, jak je vidět, zuřím.
    ADAM
    ADAM --- ---
    To nastavení délky kroku jde jen manuálně? Nekalibruje se to samo, když člověk třeba zapne aktivitu chůze?
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    DRAGON: jasně, moc neběhám. Tak se chytám možností...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BUCCI: to je nesmysl, na běh se krokování nepoužívá
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    SUBTITLES017: napadlo mě taky nastavení délky kroku, ale zas mi v tom nehraje GPS, protože jedno vylučuje to druhé...
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    PUSCHPULL: Jsem tu jediný, kdo je z nových Instinctů rozpačitý? Nový model s černobílým displejem je plus mínus autobus stejný jako 2X, ale s pořádně napálenou cenou. Novinka s AMOLEDem zase sice nemá solár, dotykové ovládání a mapové podklady, ale zato má menší výdrž na jedno nabití a taky stojí raketu… O řadě E ani nemluvím, to je parodie.
    SATAI
    SATAI --- ---
    AUTOLOKATOR: trasa na mapě vypadá jak?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    AUTOLOKATOR: děla to takhle každý kilometr stejně, nebo třeba jen ten první? čekáš vždycky než se chytne gps když vybíháš?
    AUTOLOKATOR
    AUTOLOKATOR --- ---
    AUTOLOKATOR: Pro upřesnění, hodinky indikují uběhnutých 0,5 km, když jsem podle mě známé geografie uběhl už 1 km.
    AUTOLOKATOR
    AUTOLOKATOR --- ---
    JOPS: Ne, jen hodinky na zápěstí. Telefon s sebou neberu.
    AUTOLOKATOR
    AUTOLOKATOR --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    AUTOLOKATOR: nepouzivas hrudni pas?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam