• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    FINSON
    FINSON --- ---
    MAESTRO_007: Aha, tak sleep score mám horší, to je fakt :-) Nenapadlo mě, že to udělá takovouhle paseku.
    Zkopírovat a uložit trénink můžu jak? Ten coach ukazuje jenom ten týden dopředu, pak už pouze "Stay tuned for details" :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    FINSON: to ses asi špatně vyspinkal že ti to tak přeskládal .)

já to řeším tak že si ty treninky prostě pustím manuálně kdy mi to vyhovuje a mám chuť. (mám je zkopírované a uložené). Garmin to pak zase přeskládá potom :-) ...ale používám to u těch denních doporučení, u toho Garmin coach by to taky nemělo ničemu vadit když dodrzis ten poměr objemu/tempa a regenerace
    FINSON
    FINSON --- ---
    AUDIAC: No nastavený to mám takhle:

A plánuje mi to takhle:
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    FINSON: Kouknul bych do nastavení, protože já mám za sebou asi 4 plány a vždycky mi to dávalo běhy přesně podle dnů který jsem si zvolil. Je teda fakt, že jsem tam ty dny zaškrtnul přesně ty 4, který můžu a to odpovídalo 4 tréninkovým dnům týdně.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Garmin Coach Plan. Ne ten s Amy, tu jsem fakt pustil k ledu, byl jsem na začátku prosince nachlazený a potom jsem se plácal jenom tak, jak mi to vycházelo, přes svátky si užíval lesů u rodné vísky a neřešil nic... a pak mě teď na začátku ledna kolegové v práci uvrtali do závodu na 10 km na začátku března :-)
    Tak jsem si v Connectu nastavil trénink na tenhle závod, ne s výběrem coache, žádná Amy, ale prostě Garmin Coach Plan. Začíná to build fází, pomalé běhy, teď mi to začalo dávat nějaké intervaly v tempu a tak - což by bylo fajn, vypadalo to OK.
    Ale co mě na tom sere: V pondělí kouknu na týdenní plán, co mě čeká. V pondělí mám jít base v pomalým tempu, v úterý dtto na kratší dobu, ve středu intervaly 3x6 minut v tempu s pomalejšími meziklusy, čtvrtek zase base výklus, v pátek rest day a v sobotu 18 minut tempo, jako bylo ve středu v těch 3x6 intervalech. Tak se na to od pondělka těším, ty intervaly ve středu mi fakt protočí pumpu, ale dobrý, execution score mám všude nad 90% s tím, že v tom rozmezí, jaký mám mít tempo, se dokážu držet toho rychlejšího limitu (takže to execution score není 100% spíš proto, že to občas přepálím než že bych to nezvládal) - a ve středu kouknu na plán a Garmin mi ho celej překopal, v pátek místo rest day je base run a v sobotu místo toho tempa je long run v pomalejším tempu a v neděli taky long run - dva po sobě! Přitom jako dny vhodné pro long run jsem nastavil úterý a čtvrtek. WTF kurwa? Jako běhá se mi podle těch tempových rozmezí fajn, mám i pocit, že tu zdatnost fakt zlepšuju, ale tohle mě vytáčí. Naklikal jsem někde něco blbě nebo je to stran plánování a struktury tréninku fakt taková mrdka? Mentálně jsem nastavenej tak, že vidět ten týden dopředu, co mě čeká, mi dělá fakt dobře - pokud to platí a opravdu to tak proběhne, v opačním případě, jak je vidět, zuřím.
    ADAM
    ADAM --- ---
    To nastavení délky kroku jde jen manuálně? Nekalibruje se to samo, když člověk třeba zapne aktivitu chůze?
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    DRAGON: jasně, moc neběhám. Tak se chytám možností...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BUCCI: to je nesmysl, na běh se krokování nepoužívá
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    SUBTITLES017: napadlo mě taky nastavení délky kroku, ale zas mi v tom nehraje GPS, protože jedno vylučuje to druhé...
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    PUSCHPULL: Jsem tu jediný, kdo je z nových Instinctů rozpačitý? Nový model s černobílým displejem je plus mínus autobus stejný jako 2X, ale s pořádně napálenou cenou. Novinka s AMOLEDem zase sice nemá solár, dotykové ovládání a mapové podklady, ale zato má menší výdrž na jedno nabití a taky stojí raketu… O řadě E ani nemluvím, to je parodie.
    SATAI
    SATAI --- ---
    AUTOLOKATOR: trasa na mapě vypadá jak?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    AUTOLOKATOR: děla to takhle každý kilometr stejně, nebo třeba jen ten první? čekáš vždycky než se chytne gps když vybíháš?
    AUTOLOKATOR
    AUTOLOKATOR --- ---
    AUTOLOKATOR: Pro upřesnění, hodinky indikují uběhnutých 0,5 km, když jsem podle mě známé geografie uběhl už 1 km.
    AUTOLOKATOR
    AUTOLOKATOR --- ---
    JOPS: Ne, jen hodinky na zápěstí. Telefon s sebou neberu.
    AUTOLOKATOR
    AUTOLOKATOR --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    AUTOLOKATOR: nepouzivas hrudni pas?
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    AUTOLOKATOR: Nemáš náhodou hodinky v mílích a po synchronizaci to ukazuje v km ?
    AUTOLOKATOR
    AUTOLOKATOR --- ---
    Mám hodinky Garmin Forerunner 255 Music. Děje se mi, že při běhu mi hodinky indikují kratší vzdálenost, než je reálně uběhnutá. Tím pádem hodinky např. špatně indikují čas na km. Po běhu, když data z hodinek synchronizuju s mobilní aplikací, tak údaj o uběhlé vzdálenosti je správně. V čem je problém?
    SATAI
    SATAI --- ---
    PUSCHPULL:

Garmin Instinct 3 Series Hands-on: Everything You Need To Know! | DC Rainmaker
    https://www.dcrainmaker.com/2025/01/garmin-instinct-3-series-hands-on-everything-you-need-to-know.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam