• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    SATAI: Odjakživa, FR645, F6s, F7s Pro, zatím si žádný nestěžovaly :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: ano, má, ale ne v těchto hodnotách. Těm hodinkam se nic v sauně kvůli tlaku nestane, vlhkost se kvůli ní do nich nedostane.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Obojí je překračování deklarovaných parametrů, jde to - ale oficiálně ti to nikdo nepotvrdí.

(pomíjím, že tlak-teplota-objem souvisí, s ohledem na to že bavíme o vodě :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: tady nejde o tlak, ale teplotu, to s tím nesouvisí. Tlačítka se nemají mačkat, aby nevnikla voda mezi membrány.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SATAI: Mám kovový fenixy, tak jsem si netroufnul a na čas tam beru gymboss :)

Co se specek týká, vím že s nimi jedou lidi freediving a jde to, jen prý (neofiko) ve větších hloubkách nemají mačkat tlačítka
    SATAI
    SATAI --- ---
    MIKEFINDER: dnes jsem zapomel sundat a dostal jsem varovani na vysoky tep ;-)

Tak mne zajimalo, zda prezily nahodou (prece jen i tech 70 stupnu je mimo specifikovany rozsah) nebo je to bezne
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: neberu, těm hodinkám to nevadí, ale jsou horký a mně je to na ruce nepříjemný.
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    SATAI: Ano, už cca rok a půl a v pohodě.
    SATAI
    SATAI --- ---
    Berete někdo Garminy do sauny?
    JOPS
    JOPS --- ---
    mam Edge 850 a to prepocitavani je takove divne. Byl jsem v Rakousku, tam se me to snazilo vyhnat do lesa, ale proste tam nebylo nic, co by pripominalo cestu nebo neco podobneho, tak jsem jel po silnici dale a vidim na garminu prepocitavam a on ten debil prepocitaval a prepocitaval a prepocitaval, ja vyndal mobil s mapy.com, mrknul se na krizovatce kam jet, tak jsem zahnul doleva a asi po dvou kilometrech se napojil na trasu, ze ktere jsem sjel, tak mi prislo, ze garmin samou radosti mi oznamil, ze jsme zpatky na trase :D :D (ne nepovedlo se mu se dopocitat)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MARASAN: ale asi uz sem prisel na to, proc mi to vcera neprepocitalo, ten import se musí lehce upravit nez ho posles do zarizeni (jedno kliknuti, konverze), pak to nefunguje jako from A to B, ale rozseka to na segmenty. Pak to umi prepocitat. Takze asi na tvoji otazku: tusim ze jo, s lehkou upravou.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MARASAN: netusim, mel sem zapnutej telefon, mam to jeden den :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    DRAGON: no a prepocitavani trasy anebo novou trasu teda bryton umi offline anebo jen pres mobil (s pripojenim) ?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MARASAN: umí, ale jenom next, ne previous. Což mě osobně vůbec nevadí, mám 3 obrazovky.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    DRAGON: Bryton umi pres Di2 tlacitko prehazovat screeny?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MAD_MAN: jsem prave v rezimu, kdy to nastavuju abych se v tom uz nemusel vrtat :)

jeste je dobry kdyz mapu v mobilu nahraju ,(,gpx) tak ji dat zkonvertovat na checkpointy a teprve potom uploudnout do zařízení, zjistil sem ze bez toho neumi prepocitavat, kdyz člověk vyjede mimo nastavenou trasu
    MAD_MAN
    MAD_MAN --- ---
    DRAGON: mám 800 - předchůdce toho tvého
    to jsme si nerozuměli, mapu řeším, ale neřeším kvalitu mapy od Brytonu (není špatná, ale taky by mohla být lepší), moje nejčastější datová obrazovka je mapa + rychlost a čas, to používám nejčastěji v neznámém prostředí - vidět průjezd křižovatkou nebo jestli cyklostezka nejde v souběhu se silnicí - k nezaplacení
    tvůj problém s viditelností úplně nesdílím - střídám asi troje brýle a problém nemám s žádnými
    pak jsem viděl že máš problém s uploadem trasy - do mě dřív hodně zlobilo, ale už je to ok, důležitý je nejdřív nechat synchronizaci s apkou, kde se stáhnou uložené trasy a až pak jde poslat nová
    kdybys měl dotazy, tak se klidně ptej, ale já nejsem moc hračička, jednou to nastavím a jezdím, když to funguje tak se v tom moc nevrtám
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MAD_MAN: A ty máš ten Bryton taky? takže si na počítači nastavíš pořádně trasu, naleješ to do toho computeru, pustíš trasu, rozjedeš se a vůbec neřešíš mapu? takže to máš jenom na různé climb challenge atd?
    MAD_MAN
    MAD_MAN --- ---
    DRAGON: mě vychýlení z trasy hned přepočítává návrat na původní trasu a po nějaké aktualizaci to vypadalo i použitelně. já primárně používám k navigaci jen export trasy z mapy.com kterou si odladím na velkým monitoru, takže mě ani extra netrápí kvalita vestavěné mapy. popravdě jsem ty navigační funkce nikdy nepoužil.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DRAGON: Ja mam na moji basic hlinikovy silnicce dratovy S105, na mtb tez dratovy XT, takze me Di2 jeste dlooouha leta nebude trapit 😀.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam