• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    SATAI: Já bych to nedoporučil. Manželce přehřátí po jedné návštěvě sauny dost výrazně zkrátilo kapacitu baterie. Má Fénixy 7, a nevydrží zdaleka tolik jako moje Forerunner 935 ikdyž jsou o pět let starší.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SATAI: všechny hodinky Fenix se mi dřív nebo později pokazily a to jsem je do sauny nenosil. (4 různé modely) Nevidím teda důvod proč je ještě stresovat teplotama nad 80 stupňů :-)

Výrobce to nedoporučuje (těsnění, baterie atd.) a internet je plný těch co se jim pokazily klidně i po první návštěvě + samozřejmě spousta těch co se jim nikdy nepokazily a už chodí do sauny rok a víc, můžeš si vybrat kam budeš patřit .)

Bral jsem je třeba do páry, protože jsem to kombinoval s plaváním. Ale do sauny je prostě není problém sundat a tak nějak to k tomu patří (vysvléct se a sundat si věci na sobě)
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    SATAI: Odjakživa, FR645, F6s, F7s Pro, zatím si žádný nestěžovaly :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SATAI: Mám kovový fenixy, tak jsem si netroufnul a na čas tam beru gymboss :)

Co se specek týká, vím že s nimi jedou lidi freediving a jde to, jen prý (neofiko) ve větších hloubkách nemají mačkat tlačítka
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: neberu, těm hodinkám to nevadí, ale jsou horký a mně je to na ruce nepříjemný.
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    SATAI: Ano, už cca rok a půl a v pohodě.
    SATAI
    SATAI --- ---
    Berete někdo Garminy do sauny?
    JOPS
    JOPS --- ---
    mam Edge 850 a to prepocitavani je takove divne. Byl jsem v Rakousku, tam se me to snazilo vyhnat do lesa, ale proste tam nebylo nic, co by pripominalo cestu nebo neco podobneho, tak jsem jel po silnici dale a vidim na garminu prepocitavam a on ten debil prepocitaval a prepocitaval a prepocitaval, ja vyndal mobil s mapy.com, mrknul se na krizovatce kam jet, tak jsem zahnul doleva a asi po dvou kilometrech se napojil na trasu, ze ktere jsem sjel, tak mi prislo, ze garmin samou radosti mi oznamil, ze jsme zpatky na trase :D :D (ne nepovedlo se mu se dopocitat)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MARASAN: ale asi uz sem prisel na to, proc mi to vcera neprepocitalo, ten import se musí lehce upravit nez ho posles do zarizeni (jedno kliknuti, konverze), pak to nefunguje jako from A to B, ale rozseka to na segmenty. Pak to umi prepocitat. Takze asi na tvoji otazku: tusim ze jo, s lehkou upravou.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MARASAN: netusim, mel sem zapnutej telefon, mam to jeden den :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    DRAGON: no a prepocitavani trasy anebo novou trasu teda bryton umi offline anebo jen pres mobil (s pripojenim) ?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MARASAN: umí, ale jenom next, ne previous. Což mě osobně vůbec nevadí, mám 3 obrazovky.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    DRAGON: Bryton umi pres Di2 tlacitko prehazovat screeny?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MAD_MAN: jsem prave v rezimu, kdy to nastavuju abych se v tom uz nemusel vrtat :)

jeste je dobry kdyz mapu v mobilu nahraju ,(,gpx) tak ji dat zkonvertovat na checkpointy a teprve potom uploudnout do zařízení, zjistil sem ze bez toho neumi prepocitavat, kdyz člověk vyjede mimo nastavenou trasu
    MAD_MAN
    MAD_MAN --- ---
    DRAGON: mám 800 - předchůdce toho tvého
    to jsme si nerozuměli, mapu řeším, ale neřeším kvalitu mapy od Brytonu (není špatná, ale taky by mohla být lepší), moje nejčastější datová obrazovka je mapa + rychlost a čas, to používám nejčastěji v neznámém prostředí - vidět průjezd křižovatkou nebo jestli cyklostezka nejde v souběhu se silnicí - k nezaplacení
    tvůj problém s viditelností úplně nesdílím - střídám asi troje brýle a problém nemám s žádnými
    pak jsem viděl že máš problém s uploadem trasy - do mě dřív hodně zlobilo, ale už je to ok, důležitý je nejdřív nechat synchronizaci s apkou, kde se stáhnou uložené trasy a až pak jde poslat nová
    kdybys měl dotazy, tak se klidně ptej, ale já nejsem moc hračička, jednou to nastavím a jezdím, když to funguje tak se v tom moc nevrtám
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MAD_MAN: A ty máš ten Bryton taky? takže si na počítači nastavíš pořádně trasu, naleješ to do toho computeru, pustíš trasu, rozjedeš se a vůbec neřešíš mapu? takže to máš jenom na různé climb challenge atd?
    MAD_MAN
    MAD_MAN --- ---
    DRAGON: mě vychýlení z trasy hned přepočítává návrat na původní trasu a po nějaké aktualizaci to vypadalo i použitelně. já primárně používám k navigaci jen export trasy z mapy.com kterou si odladím na velkým monitoru, takže mě ani extra netrápí kvalita vestavěné mapy. popravdě jsem ty navigační funkce nikdy nepoužil.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DRAGON: Ja mam na moji basic hlinikovy silnicce dratovy S105, na mtb tez dratovy XT, takze me Di2 jeste dlooouha leta nebude trapit 😀.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SAMOUT: explore 2 bych nebral, neumi to Di2 razeni, je to osekany, je to spis takova cyklonavigace nez komp.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SAMOUT: netusim, ale myslim, ze s 850 by to srovnat slo, ja to bral kvuli vydrzi, to je pro me nejdulezitejsi, samozrejme to, ze je to o pulku levnejsi je velky plus, to samy jeho build kvalita, vytecny.
    Marne sem hledal, jestli nejakej cyklokomp nema OLED, bohuzel ne. Viditelnost tehle lcd veci je pres den totalni hell, ale to je stejny i na garminu, s tim se neda nic delat.

SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DRAGON: Mozna se ptam blbe, ale proti jakymu Garminu by se dala zaradit tahle navigace? Uvazuju o navigaci a radaru, Garmin se nabizi, asi Explore 2. Treninkovy fce ani segmenty ci co me nijak netrapi, potrebuju v podstate navigacni pocitatac, to bohate staci.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ahoj,
    chtěl bych se zeptat: sem čerstvej majitel Bryton S810E a chtěl bych se zeptat na pár věcí:

1) nahraju si tam mapu z mapy.com přes gpx. Rozjedu se, následuju mapu, vychýlim se z trasy a ono mi to nepřepočítá. Jak tohle prosím nastavím? 810ka by to měla umět, co čtu specifikace.

2) fakt to nemá nějakou funkci Go Home? Prostě ať jste kdekoliv, tak zmáčknete Home a komp nastaví cestu domů?

díky :)
    DON
    DON --- ---
    SUBTITLES017: Díky, tímto objevuji zcela nové způsoby práce s aplikacemi...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    DON: mozna bych zkusil neco takového

Connect IQ Store | Watch Faces and Apps | Garmin
    https://apps.garmin.com/en-US/apps/912e0d59-99b3-470e-84ba-afbec2f02610
    JOPS
    JOPS --- ---
    DON: Brácha to pauzne, když jde na lanovku. Ale nevím, zda ti to pomůže
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    OODOOW: Já byla na den předtím po 7 letech na lyžích a tak jsem asi byla nějak nadopaminovaná :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam