• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    Já už jsem se uspokojil měsíc zpátky ;)

BUCCI
    BUCCI --- ---
    LEDOFREDO: Enduro a Marq přijde za pár týdnů, jako Tactix...
    Ale musím říct že mám vybráno (nástupce za 7x), počkám pár týdnů na recenze, a jdu pro ně
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    OODOOW: souhlasim, ale stejne me svrbi dlane na novej gadget ;)
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    LEDOFREDO: však Enduro 3 je už v podstatě dokonalý, není moc co zlepšovat :D

Možná by to mohli udělat tenčí a lehčí, ale na to asi není zatím technologie.
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    SATAI: Já bych to nedoporučil. Manželce přehřátí po jedné návštěvě sauny dost výrazně zkrátilo kapacitu baterie. Má Fénixy 7, a nevydrží zdaleka tolik jako moje Forerunner 935 ikdyž jsou o pět let starší.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    13 modelu Fenix 9 a žádné Enduro 4, fffuuuuuuuuu
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SATAI: všechny hodinky Fenix se mi dřív nebo později pokazily a to jsem je do sauny nenosil. (4 různé modely) Nevidím teda důvod proč je ještě stresovat teplotama nad 80 stupňů :-)

Výrobce to nedoporučuje (těsnění, baterie atd.) a internet je plný těch co se jim pokazily klidně i po první návštěvě + samozřejmě spousta těch co se jim nikdy nepokazily a už chodí do sauny rok a víc, můžeš si vybrat kam budeš patřit .)

Bral jsem je třeba do páry, protože jsem to kombinoval s plaváním. Ale do sauny je prostě není problém sundat a tak nějak to k tomu patří (vysvléct se a sundat si věci na sobě)
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    SATAI: Odjakživa, FR645, F6s, F7s Pro, zatím si žádný nestěžovaly :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: ano, má, ale ne v těchto hodnotách. Těm hodinkam se nic v sauně kvůli tlaku nestane, vlhkost se kvůli ní do nich nedostane.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Obojí je překračování deklarovaných parametrů, jde to - ale oficiálně ti to nikdo nepotvrdí.

(pomíjím, že tlak-teplota-objem souvisí, s ohledem na to že bavíme o vodě :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: tady nejde o tlak, ale teplotu, to s tím nesouvisí. Tlačítka se nemají mačkat, aby nevnikla voda mezi membrány.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SATAI: Mám kovový fenixy, tak jsem si netroufnul a na čas tam beru gymboss :)

Co se specek týká, vím že s nimi jedou lidi freediving a jde to, jen prý (neofiko) ve větších hloubkách nemají mačkat tlačítka
    SATAI
    SATAI --- ---
    MIKEFINDER: dnes jsem zapomel sundat a dostal jsem varovani na vysoky tep ;-)

Tak mne zajimalo, zda prezily nahodou (prece jen i tech 70 stupnu je mimo specifikovany rozsah) nebo je to bezne
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: neberu, těm hodinkám to nevadí, ale jsou horký a mně je to na ruce nepříjemný.
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    SATAI: Ano, už cca rok a půl a v pohodě.
    SATAI
    SATAI --- ---
    Berete někdo Garminy do sauny?
    JOPS
    JOPS --- ---
    mam Edge 850 a to prepocitavani je takove divne. Byl jsem v Rakousku, tam se me to snazilo vyhnat do lesa, ale proste tam nebylo nic, co by pripominalo cestu nebo neco podobneho, tak jsem jel po silnici dale a vidim na garminu prepocitavam a on ten debil prepocitaval a prepocitaval a prepocitaval, ja vyndal mobil s mapy.com, mrknul se na krizovatce kam jet, tak jsem zahnul doleva a asi po dvou kilometrech se napojil na trasu, ze ktere jsem sjel, tak mi prislo, ze garmin samou radosti mi oznamil, ze jsme zpatky na trase :D :D (ne nepovedlo se mu se dopocitat)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MARASAN: ale asi uz sem prisel na to, proc mi to vcera neprepocitalo, ten import se musí lehce upravit nez ho posles do zarizeni (jedno kliknuti, konverze), pak to nefunguje jako from A to B, ale rozseka to na segmenty. Pak to umi prepocitat. Takze asi na tvoji otazku: tusim ze jo, s lehkou upravou.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MARASAN: netusim, mel sem zapnutej telefon, mam to jeden den :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    DRAGON: no a prepocitavani trasy anebo novou trasu teda bryton umi offline anebo jen pres mobil (s pripojenim) ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam