• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    ADAM
    ADAM --- ---
    DON: Černej origo ti můžu prodat. třeba za 200? . Nosil jsem ho tak týden. Pak jsem koupil nylonovej a ten už nikdy nesundal...
    DON
    DON --- ---
    Kde doporučujete koupit silikonový řemínek na Fenix 8? Originál, nebo nějaký jiný vyzkoušený zdroj... ?
    PULKA
    PULKA --- ---
    ALMIGHTY88: jo přesně, kdyby byly, jdu do nich hned!
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    LEDOFREDO: Ach jo a 43mm MIPS zase nic, inu ušetřím... :(
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    BATY: Je to Cirqa? A spokojenost?
    BATY
    BATY --- ---
    Já už jsem se uspokojil měsíc zpátky ;)

BUCCI
    BUCCI --- ---
    LEDOFREDO: Enduro a Marq přijde za pár týdnů, jako Tactix...
    Ale musím říct že mám vybráno (nástupce za 7x), počkám pár týdnů na recenze, a jdu pro ně
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    OODOOW: souhlasim, ale stejne me svrbi dlane na novej gadget ;)
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    LEDOFREDO: však Enduro 3 je už v podstatě dokonalý, není moc co zlepšovat :D

Možná by to mohli udělat tenčí a lehčí, ale na to asi není zatím technologie.
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    SATAI: Já bych to nedoporučil. Manželce přehřátí po jedné návštěvě sauny dost výrazně zkrátilo kapacitu baterie. Má Fénixy 7, a nevydrží zdaleka tolik jako moje Forerunner 935 ikdyž jsou o pět let starší.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    13 modelu Fenix 9 a žádné Enduro 4, fffuuuuuuuuu
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SATAI: všechny hodinky Fenix se mi dřív nebo později pokazily a to jsem je do sauny nenosil. (4 různé modely) Nevidím teda důvod proč je ještě stresovat teplotama nad 80 stupňů :-)

Výrobce to nedoporučuje (těsnění, baterie atd.) a internet je plný těch co se jim pokazily klidně i po první návštěvě + samozřejmě spousta těch co se jim nikdy nepokazily a už chodí do sauny rok a víc, můžeš si vybrat kam budeš patřit .)

Bral jsem je třeba do páry, protože jsem to kombinoval s plaváním. Ale do sauny je prostě není problém sundat a tak nějak to k tomu patří (vysvléct se a sundat si věci na sobě)
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    SATAI: Odjakživa, FR645, F6s, F7s Pro, zatím si žádný nestěžovaly :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: ano, má, ale ne v těchto hodnotách. Těm hodinkam se nic v sauně kvůli tlaku nestane, vlhkost se kvůli ní do nich nedostane.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Obojí je překračování deklarovaných parametrů, jde to - ale oficiálně ti to nikdo nepotvrdí.

(pomíjím, že tlak-teplota-objem souvisí, s ohledem na to že bavíme o vodě :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: tady nejde o tlak, ale teplotu, to s tím nesouvisí. Tlačítka se nemají mačkat, aby nevnikla voda mezi membrány.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SATAI: Mám kovový fenixy, tak jsem si netroufnul a na čas tam beru gymboss :)

Co se specek týká, vím že s nimi jedou lidi freediving a jde to, jen prý (neofiko) ve větších hloubkách nemají mačkat tlačítka
    SATAI
    SATAI --- ---
    MIKEFINDER: dnes jsem zapomel sundat a dostal jsem varovani na vysoky tep ;-)

Tak mne zajimalo, zda prezily nahodou (prece jen i tech 70 stupnu je mimo specifikovany rozsah) nebo je to bezne
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: neberu, těm hodinkám to nevadí, ale jsou horký a mně je to na ruce nepříjemný.
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    SATAI: Ano, už cca rok a půl a v pohodě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam