• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Některý ty nový mapy jsou fakt moc hezký!

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Muj exa drop count: 2. Za dva dny dobry, to jsem driv nemel ani za rok...

Chytre jsem to ted o pulnoci investoval a mam 142k tooltip dps na 1 totem, s tim ze jeste nemam zadny dobry sperky, dmg support gemy ani lahve a jsem v 5L. A i s 30k dps jsem to doted krajel nehorazne, takze uz se tesim zejtra az dojdu z prace, jak neco brutalne rozkrajim! :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Když jsem se na něj podíval, řekl jsem si "jé, to se dobře prodá!" Pak mi došlo, že to vlastně chci nosit, protože nic takhle dobrýho mi snad ještě nikdy nepadlo :D

GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Sakra! To mě nenapadlo :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: na to vetsinou rikam, ze tam je preklep, a bylo to 5exa
    obcas to i tak vezmou :-)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    GORDHART: asi jako kdyz furt nekdo pise, ze by koupil na char z ligy veci, co mate na standardu?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Ten pocit, když se vám na prodej prstenu za 5c ozve asi sedm lidí za tři minuty a vy víte, že jste to fakt hodně, hodně podhodnotili :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: aha pravda, nechal jsem se unest low level obsahem, ve kterem se plazim :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: a cim asi okouzlis bednu nebo mapu?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    funny story - chci hrat ve finale s facebreakerem, ale protoze na zacatku jsou drahy tak jedu 2h, takze se mi nepocitaj skoro zadny dmg nody, a nekde v A3 cruel uz jsem si rikal to neni mozny, tak strasne to ty totemy pizlaj, musim bud vzit vic dmg, pak to odnaucim
    a zacnu to ladit, a pri ty prilezitosti si prehazuju i equip, a koukam - ja uz zrejme od A1C, kde jsem menil chestu za 4L5S, jdu s totem gemem v single slotu.... uaaaaa :-)))
    ale aspon je videt, jak je to OP, kdyz jsem se prokrajel dvema aktama jen se solo gemem :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jakej myslite bude ted ucel alchu? mi prijdou uplne k nicemu, protoze kazda esence je lepsi nez alch, a pada jich tri prdele...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zrovna jsem si na truhle vytocil +4 additional silver coins
    tak to s tim ze min padaj asi nebude problem :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    od momentu kdy sem uvidel na logonscreenu azbuku rikal sem si ze je neco spatne :/
    Doted sem se poradne nelog.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    a jedem, zrychluje to :d
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    pomalu to leze ale bude to za chvili :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    omg jsem se dlouhu nepodival a uz jsem uvnitr :-)
    a nekdo uz je 23, unfair
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    pry 70k tedka queue. hele, ale kdyz neripnu 4krat na zamrzle obrazovce tak stejne budu spokojenejsi. a nektery gw se pry hejbou.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: tak pro nas ne, ale jsou lidi, co to berou vazne jako race :-) ale kazdopadne to je k nasrani ze jo, zase tak casto hrat nemuzu, takze kdyz si na dnesek udelam cas a pak to nejede, tak to je trochu smutny
    navic si matne vzpominam, ze i minule bylo neco podobnyho, a nakonec jsem sel spat
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: jako nikdy mi neprislo ze by pul hodina nebo hodina neco menila... ale kdo vi jak dlouho jim potrva to fixnout, asi poslu nejaky pracovni emaily :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    je sranda si cist ten jeho chat :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam