• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: šoupni je tam. mastercraftem si blokni neco z toho co tam nechces.
    A ROZHODNE dporucuju craftit, je to super pocit.

NYRLEM: Zdar jsi u nás v Guilde? Pokud ne, napis ID, pozveme te a poradime. A taky pomuze, kdyz nasm das vedet jaky mas profil a v nem verejne postavy at se na to muzeme juknout..

(Log into pathofexile.com and go to your account page by clicking your username in the top left. On the right hand side click on privacy settings and untick the box labeled "hide characters tab".)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    konspirace next level ::: https://www.youtube.com/watch?v=L4EvuYUdPUk ::: no toto?

jako divny veci se dejou, obcas neco projde chatem a za chvili je to tam :::
    ale koukam, za ta AI uz je daleko dal... ;)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    pred tydnem jsem zacatl hrat summonera, dosel jsem na 70, je tu nekdo kdo by mi pomohl vyladit build a poradit jak dal?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw, za jakej okolnosti davate yolo exalt na item? :-) ted nad tim uplne prvne za celou dobu hrani PoE premyslim
    mam ES stit, kterej je v pohode (316 ES, 80% spell dama, 104% crit chance), ale hodilo by se mi, kdyby mel i resisty... podobnej s nic moc resistama a trosku horsim utokem se pohybuje vetsinou 4+ ex (tenhle jsem zazracne koupil za 10c asi)
    chybi mu dva suffixy, tj. 11 moznych veci - z toho 4 jsou dobry, prezil bych asi i INT i kdyz to neresi problem, takze skoro 50% sance (i nejnizsi mozne resist rolly by mi pomohly)
    zase ale vic jak ty 2ex aktualne nemam...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to vypada jako peknej behaci build :)

A ne pas faire (surtout en HC)
    https://www.youtube.com/watch?v=GBVTWgijXkw
    EXI
    EXI --- ---
    GORDHART: já minulou ligu jel MF char, a nepadlo mi taky skoro vůbec nic. a to jsem MFčkoval spoustu hodin, myslím že věk toho charu byl skoro 15dní.. ale jsem tomu rád, pomohlo mi to zbavit se závislosti na týhle hře :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    5 Creepy Ways Video Games Are Trying to Get You Addicted
    http://www.cracked.com/article_18461_5-creepy-ways-video-games-are-trying-to-get-you-addicted.html
    to je ta konspirační teorie ;
    ne, ale vážně, být stále v terénu, klikat, a GGGrindit! :P
    a bude sestilink ;
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: Jakože je to spíš trochu demotivační. Minulou sez=onu mi to tak nějak občas padalo a to i zezačátku. Teď hraju docela dost a nic. Nehledě na to, že kamarádce z gildy padl první exalt na lvlu 50 z arcanist strongboxu a druhej dostala na uvítanou na merciless pláži. A o streamer rng ani nemluvím (i když u těch je mi jasný, že ty to mají prostě tím, že hrajou 10hodin denně) :))
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GORDHART: utváří se to samoseto :]
    start sezony mi pripomina zlatou horecku. prvni valoun je drahej, a vsechno je drahy. ale to se srovna, jako vzdycky.
    plus mam konspiracni teorii :P :
    treba v chatu zahlidnu, jak nekomu padla flaska, a v tu samou chvili mi dropla taky [witchfire brew]
    náhoda? víšjak, spis happyhour, nebo tak neco stejne podezrelyho :D

EVILMIND: s CI ES ted se srovnavam taky, a strasne jsem byl spokojenej s porizenou ES 740 5L [kterou nekdo pekne ukraftil], dokud jsem nevidel ES 900+ 6L, a to proste není fér! :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: to je peknej web, to jsem neznal! :)

Jinak diky tomu, ze jsem prvne hral CI, tak jsem craftil ES equip, a v pohode se na tom da zivit, kazdej den udelam nekolik 5L kolem 580 ES, a prodava se to furt. Jinak bych rekl, ze na dropy taky smula, myslim jsem nemel nic co by stalo vic jak 20c.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: Jako přijde mi, že tou ekonomikou je něco shnilýho. 6L se dá v pohodě koupit za 30 chaosů. :O
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    podle me uz utahli kohoutky
    ale prvnich par dni to padalo, stacil jsem nasyslit a rozfofrovat neco kolem deseti exaltu, z toho prvnich par byly primo orby, a pak i celkem pekny prodejny unikaty, treba Abyssus za 2-3 exa
    a koukam ze ten uz je ted jen za par chaosu, vot ekonomika! :D

viz zpravy z burzy :::
    poe.ninja
    http://poe.ninja/
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Třeba tohle je zatím liga, kde mám jednoznačně největší smůlu na dropy. Za celou dobu jsem viděl jeden exalt (ten mi padl zatím přesně vždycky jeden v každá lize), ale jinak vlastně fakt nic. Pár rarů, co se dalo prodat za víc než 1C (ale taky za míň než 10c) a vůbec žádný lepší unikáty. Jakože fakt prostě nic.

Nejvíc currency jsem zatím vydělal na quality gemech a na tom, že hraju pozdě v noci, kdy jsou ceny obecně vyšší :D

A teda hraju softcore, takže takovej ten bonus za brzký hraní v lize už jsem ztratil a teď už to bude jen horší :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Chapu :) ja setrim na HC na Shavs a uz na to setri 4. char :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jeste tomu dam sanci, mam spoustu napadu jak to vylepsit, jen cash na jejich realizaci se sype pomalu... ;)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Tak to zase skončíš u Warchief totemů :)

Zatím mohu říct že Breach je nejtěžší Hc liga, kterou jsem kdy jel a to jsem zkoušel i invasion na začátku.

A ad Uber Lab - ten není pro všechny, některý buildy se musejí s někým svézt.. S mým suportem to třeba nebyl problém tam stát a tankovat skoro všechno, ale bez DPS by to bylo na půl hodiny ..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Já začínám bejt z perfmafreeze templáře jako dost rozčarovanej. Na bílej trash jako dobrý, nemá to zázračnou clear speed ale ok, teoreticky i většina bossů no problem. Ale má to fakt masivní seznam modů, který jsou na mapě buď otravný, nebo úplně nemožný. Kromě ele reflectu, což jsem čekal, je to především hexproof (nenapadá mě jak takovou mapu dát), cant slow below base (tj. nemrazím), vcera se ukazalo, že v red mapách temp chain je taky konec, nevím jestli je ten effect všeho v red mapách tak bufflej od téhle ligy, nebo jsem jen dřív měl kliku, že jsem neměl buildy tak náchylný na vše. Ani nemluvím o tom, že je skoro nemožný s ním dát uber labyrint (to jsem vedel predem).

Dotáhnu ho do 90, ale spíš to vypadá, že si budu muset do zbytku ligy vymyslet neco mene vybiraveho... :-(
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Jinak teda hraju assassin sparka s tím novým bleskovým amuletem a je to hroznej nářez. Nikdy jsem nečistil mapy s takovou rychlostí a pohodou, single target to má ucházející (a bezpečnej, protože sparky nemají problém offscreenovat cokoliv nebezpečnýho).

...jen teda reflect je trochu pitomej :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: uz se mi ozval Hrafnain, diky
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: jeste 20k xp a bude na 7, dam ti pak vedet, dneska max zejtra.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam