• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ORBIT: dik za tip, ja to snad budu muset vyzkouset sam, protoze jako obvykle bylo vsechno jinak:
    LemurXP rozjel jakehosi srandovniho righteous fire chieftaina, o kterem vubec netusi, jak bude fungovat; a ja soubezne priblizne stejne netusic jedovatou blight cwc vortex occultistku :o
    [minulou ligu jsem Blight zavrhnul, tak mu davam jeste sanci :]
    ale tak zatim Lemur levlil scorch ray cwc firestorm, a ja klasicky ice nova glacial cascade, moje witchka to ma v genech ;)
    ale o vikendu, jen co uz uz dojedem lvl 68-69, nahodime gear, a to bude groteska! :D

ale LAN party povedena, aneb dva retardi v akci :P
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    HRAFNAIN: Luk? Jukni na King of the Forest build. Barage/LA a strašně moc chaos dmg
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ode dneska na par dni s kamosem LAN party, jak za starejch casu ::: vymítači s.r.o., neasi ;)

a ted se ptam!: co za veryOP build? [Flurry, BV, EQ, ?] nejlepe neco s lukem?

a btw. jedete nekdo CwC? me zaujal CI Blight CwC Vortex, ?
    plus teda mam chut skakat! LW, kdyz uz mi to Izaro nadelil :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: grrr stash tab, nic zbytecnejsiho mi dat nemohli
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    HRAFNAIN: taky tak :D

MARSHUS: to je na picu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: presne proto HC nehraju, kdybych umrel na svou blbost byl bych smutnej, ale na nejakou technikalitu, to bych asi dostal amok a zdemoloval byt... ;)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    tak rip na chybové hlášce. vyhodilo error kod co se nedá odklikat nebo lognout.. a standard. gg :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    já dostal bleskovou lebku místo hlavy. Furt nevím, jestli se mi to líbí nebo ne :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: já si losnul Lightning Coil Hideout Decoration, už mi to tam pěkně srší :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    klasika, kamos dostal nejakej super efekt za 200+ coinu
    ja jsem dostal alternativni grafiku na claritu, z modry na jinej odstin modry... *facepalm*

https://www.pathofexile.com/shop/present
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Nevim jak ty, ale ja toho mam pred vanocema plny zuby :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to prave nemuzu, mastercraftem uz blokuju vsechny zbyvajici prefixy

zatim jsem to nedal, moc se mi ted nedari, dneska jsem koupil za 1ex lvl 21 support gem, a dps se mi nehnulo ani o pid, a ani nemuzu prijit na to proc
    vsechny dulezity rozhodnuti asi udelam az prijedu v nedeli zpatky z Vanoc, ted jsem fakt intelektualne i stestenou na dne :-( :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: šoupni je tam. mastercraftem si blokni neco z toho co tam nechces.
    A ROZHODNE dporucuju craftit, je to super pocit.

NYRLEM: Zdar jsi u nás v Guilde? Pokud ne, napis ID, pozveme te a poradime. A taky pomuze, kdyz nasm das vedet jaky mas profil a v nem verejne postavy at se na to muzeme juknout..

(Log into pathofexile.com and go to your account page by clicking your username in the top left. On the right hand side click on privacy settings and untick the box labeled "hide characters tab".)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    konspirace next level ::: https://www.youtube.com/watch?v=L4EvuYUdPUk ::: no toto?

jako divny veci se dejou, obcas neco projde chatem a za chvili je to tam :::
    ale koukam, za ta AI uz je daleko dal... ;)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    pred tydnem jsem zacatl hrat summonera, dosel jsem na 70, je tu nekdo kdo by mi pomohl vyladit build a poradit jak dal?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw, za jakej okolnosti davate yolo exalt na item? :-) ted nad tim uplne prvne za celou dobu hrani PoE premyslim
    mam ES stit, kterej je v pohode (316 ES, 80% spell dama, 104% crit chance), ale hodilo by se mi, kdyby mel i resisty... podobnej s nic moc resistama a trosku horsim utokem se pohybuje vetsinou 4+ ex (tenhle jsem zazracne koupil za 10c asi)
    chybi mu dva suffixy, tj. 11 moznych veci - z toho 4 jsou dobry, prezil bych asi i INT i kdyz to neresi problem, takze skoro 50% sance (i nejnizsi mozne resist rolly by mi pomohly)
    zase ale vic jak ty 2ex aktualne nemam...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to vypada jako peknej behaci build :)

A ne pas faire (surtout en HC)
    https://www.youtube.com/watch?v=GBVTWgijXkw
    EXI
    EXI --- ---
    GORDHART: já minulou ligu jel MF char, a nepadlo mi taky skoro vůbec nic. a to jsem MFčkoval spoustu hodin, myslím že věk toho charu byl skoro 15dní.. ale jsem tomu rád, pomohlo mi to zbavit se závislosti na týhle hře :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    5 Creepy Ways Video Games Are Trying to Get You Addicted
    http://www.cracked.com/article_18461_5-creepy-ways-video-games-are-trying-to-get-you-addicted.html
    to je ta konspirační teorie ;
    ne, ale vážně, být stále v terénu, klikat, a GGGrindit! :P
    a bude sestilink ;
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: Jakože je to spíš trochu demotivační. Minulou sez=onu mi to tak nějak občas padalo a to i zezačátku. Teď hraju docela dost a nic. Nehledě na to, že kamarádce z gildy padl první exalt na lvlu 50 z arcanist strongboxu a druhej dostala na uvítanou na merciless pláži. A o streamer rng ani nemluvím (i když u těch je mi jasný, že ty to mají prostě tím, že hrajou 10hodin denně) :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam