• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HRAFNAIN: Lemoor s Righteous Firem jeste furt nejak bojuje, strength and life is life :D

ja jedu CI/LL Blight CwC Poison Vortex a vrnim blahem, kamikadze banzai!
    drobna nevyhoda je v nemoznosti kouzleni na dalku, ale pche, tankuju!
    a pruser zatim je v hexproof mapach, kde bez Warlord's Marku jsem ztracenej, ale to poresi AA a Harold ;)

takze se verejne omlouvam Blightu, sam o sobe nestoji za nic, ale da se s nim kouzlit :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ORBIT: dik za tip, ja to snad budu muset vyzkouset sam, protoze jako obvykle bylo vsechno jinak:
    LemurXP rozjel jakehosi srandovniho righteous fire chieftaina, o kterem vubec netusi, jak bude fungovat; a ja soubezne priblizne stejne netusic jedovatou blight cwc vortex occultistku :o
    [minulou ligu jsem Blight zavrhnul, tak mu davam jeste sanci :]
    ale tak zatim Lemur levlil scorch ray cwc firestorm, a ja klasicky ice nova glacial cascade, moje witchka to ma v genech ;)
    ale o vikendu, jen co uz uz dojedem lvl 68-69, nahodime gear, a to bude groteska! :D

ale LAN party povedena, aneb dva retardi v akci :P
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Já včera mel peknych nekolik rakvi, nastesti na SC, kdyz jsem na discordu vypravel zrovna kamosovi co delam proti reflectu, tak jsem umrel 3x za sebou na jedne mape, pokazdy na tu kombinaci udalosti, co jsem mu zrovna rikal ze by me mohla zabit. Jsem ragequitnul pak na zbytek dne, tenhle level je prokletej zase zpatky na nule... :-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    :D ja měl včera několik momentů kdy se mi ten logout podařil a pojedu hezky pomalu :D škoda. mohl si taky chvíli vydržet a protáhnout mě :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: njn, ale zase dobrý že jse stihl uber lab :D Takže challenge done :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ORBIT: Au! Posledni dva ripy podobne ale :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NYRLEM: jakou mas postavu? nyrlem_true neexistuje
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ja jsem ted ripnul na fakt kravinu :D

desne mi to crashovalo, tak jsem prepnul na 32 bit klienta jestli to nebude lepsi. Jdu breach a najednou divny freeze, rikam si ok. makro logout.

A nic. V nastaveni je treba zmenit ze nemam 64bit klienta :D Tak bych, kdybyste si s tim hrali.
    Ale misto toho tam bylo tlacitko streamu na screenshot, takze vam aspon ukazu dva krasny screeny :D
    jeste zivej, pokus o logout
    uz ne tlacitko zmacknute znova, uz smutne
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NYRLEM: jasne, hrajeme i HC, sice jen par, ale zato kvalita :D

poslu pozvanku
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    hraje tu ted nekdo hc? rozjel jsem shadow, jsem aktualne na 63 a rozhoduju se mezi asskou a tricksterem pro blade vortex, mate s tim nekdo zkusenost? pokud je funkcni klan docela bych to uvital, protoze obvykle nemam s kym hrat :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: no ja jsem zahajil nefer despawnem mapy kde jsem mel dva coffery a 4ex cagiro deal :-( By me fakt jako zajimalo, podle ceho ty instance umiraji, jsem jednou zapomnel zapnutou hru, zustal stat v hideout, a kdyz jsem na to prisel asi za 10 hodin, tak jsem zkusmo vlezl do jednoho portalu, a furt tam ta mapa byla. Ale tahle zmizela snad po 15 minutach... :-(
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Tak at vam v novem roce pada vic T1 uniqu a sem tam nejaky ten exaltik :)

A na HC min nefer ripu :)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ORBIT: mam nick nyrlem_true .. ted jsem to dojel na 87 necromancera, zkousel jsem udelat 6link vis mortis kvuli rozsireni buildu o flame golemy a padlo na to asi 250c, tak si davam den dva pauzu :D jinak bych chtel od nove ligy hrat hc, este nevim jestli flame totem templare noncrit nebo whirling blades assasina .. u summonera me sere, ze se neda regenerovat es stejne rychle jako pres life leech, takze u nekterych bosu proste chcipnu ..
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Musim se jeste podelit.
    Ripnutej char na standartu jsem vylepsi o dva enchanty na ringy, takze mi to pridalo trochu ES navic.

Odzkousel jsem merc lab a zjistil jsem ze tezka pohoda, takze jsem testnul uber lab a dal jsem ho taky. Solo se suport charem s 4k dps na totem (2)

Jak mohl takovy char ripnout za 2 vteriny na lag.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: Hele vis co jsem vsecko upgradnul ta cahuja je 250c..
    A na std jsem hodil exakt na ringy na%es a nahodil energy from within ..
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    Rip! Jeste porad na me nemas :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: no chvilku jsem na to setril no :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: na HC jste nejaky bohaty, ne? :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A mam za sebou asi nejdrazsi HC rip po velkych upgradech na debilni lag.
    (Zana mise - easy blue and rare mobs) lag, exile Vicas me vykostil.

View Profile - Path of Exile - degard66
    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/degard66/characters
    Orbit_Support_II

Pěknej gear se mi podařilo sehnat.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    HRAFNAIN: Luk? Jukni na King of the Forest build. Barage/LA a strašně moc chaos dmg
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ode dneska na par dni s kamosem LAN party, jak za starejch casu ::: vymítači s.r.o., neasi ;)

a ted se ptam!: co za veryOP build? [Flurry, BV, EQ, ?] nejlepe neco s lukem?

a btw. jedete nekdo CwC? me zaujal CI Blight CwC Vortex, ?
    plus teda mam chut skakat! LW, kdyz uz mi to Izaro nadelil :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam