• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ORBIT: Au! Posledni dva ripy podobne ale :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ja jsem ted ripnul na fakt kravinu :D

desne mi to crashovalo, tak jsem prepnul na 32 bit klienta jestli to nebude lepsi. Jdu breach a najednou divny freeze, rikam si ok. makro logout.

A nic. V nastaveni je treba zmenit ze nemam 64bit klienta :D Tak bych, kdybyste si s tim hrali.
    Ale misto toho tam bylo tlacitko streamu na screenshot, takze vam aspon ukazu dva krasny screeny :D
    jeste zivej, pokus o logout
    uz ne tlacitko zmacknute znova, uz smutne
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NYRLEM: jasne, hrajeme i HC, sice jen par, ale zato kvalita :D

poslu pozvanku
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    hraje tu ted nekdo hc? rozjel jsem shadow, jsem aktualne na 63 a rozhoduju se mezi asskou a tricksterem pro blade vortex, mate s tim nekdo zkusenost? pokud je funkcni klan docela bych to uvital, protoze obvykle nemam s kym hrat :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: no ja jsem zahajil nefer despawnem mapy kde jsem mel dva coffery a 4ex cagiro deal :-( By me fakt jako zajimalo, podle ceho ty instance umiraji, jsem jednou zapomnel zapnutou hru, zustal stat v hideout, a kdyz jsem na to prisel asi za 10 hodin, tak jsem zkusmo vlezl do jednoho portalu, a furt tam ta mapa byla. Ale tahle zmizela snad po 15 minutach... :-(
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Tak at vam v novem roce pada vic T1 uniqu a sem tam nejaky ten exaltik :)

A na HC min nefer ripu :)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ORBIT: mam nick nyrlem_true .. ted jsem to dojel na 87 necromancera, zkousel jsem udelat 6link vis mortis kvuli rozsireni buildu o flame golemy a padlo na to asi 250c, tak si davam den dva pauzu :D jinak bych chtel od nove ligy hrat hc, este nevim jestli flame totem templare noncrit nebo whirling blades assasina .. u summonera me sere, ze se neda regenerovat es stejne rychle jako pres life leech, takze u nekterych bosu proste chcipnu ..
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Musim se jeste podelit.
    Ripnutej char na standartu jsem vylepsi o dva enchanty na ringy, takze mi to pridalo trochu ES navic.

Odzkousel jsem merc lab a zjistil jsem ze tezka pohoda, takze jsem testnul uber lab a dal jsem ho taky. Solo se suport charem s 4k dps na totem (2)

Jak mohl takovy char ripnout za 2 vteriny na lag.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: Hele vis co jsem vsecko upgradnul ta cahuja je 250c..
    A na std jsem hodil exakt na ringy na%es a nahodil energy from within ..
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    Rip! Jeste porad na me nemas :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: no chvilku jsem na to setril no :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: na HC jste nejaky bohaty, ne? :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A mam za sebou asi nejdrazsi HC rip po velkych upgradech na debilni lag.
    (Zana mise - easy blue and rare mobs) lag, exile Vicas me vykostil.

View Profile - Path of Exile - degard66
    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/degard66/characters
    Orbit_Support_II

Pěknej gear se mi podařilo sehnat.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    HRAFNAIN: Luk? Jukni na King of the Forest build. Barage/LA a strašně moc chaos dmg
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ode dneska na par dni s kamosem LAN party, jak za starejch casu ::: vymítači s.r.o., neasi ;)

a ted se ptam!: co za veryOP build? [Flurry, BV, EQ, ?] nejlepe neco s lukem?

a btw. jedete nekdo CwC? me zaujal CI Blight CwC Vortex, ?
    plus teda mam chut skakat! LW, kdyz uz mi to Izaro nadelil :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: grrr stash tab, nic zbytecnejsiho mi dat nemohli
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    HRAFNAIN: taky tak :D

MARSHUS: to je na picu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: presne proto HC nehraju, kdybych umrel na svou blbost byl bych smutnej, ale na nejakou technikalitu, to bych asi dostal amok a zdemoloval byt... ;)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    tak rip na chybové hlášce. vyhodilo error kod co se nedá odklikat nebo lognout.. a standard. gg :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    já dostal bleskovou lebku místo hlavy. Furt nevím, jestli se mi to líbí nebo ne :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: já si losnul Lightning Coil Hideout Decoration, už mi to tam pěkně srší :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam