• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: existuje genialni corrupted jewel:
    2% regen za 10% increase dmg taken to ti myslim resi co potrebujes, coporucuju testnout.

EVILMIND: To hlavni co me zajima jestli si myslis jestli to je HC friendly.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jako funguje to, a na trash je to fakt super rychle, fakticky jen bezis jako u nejakyho decay buildu - kdybych mel 6L bude to fungovat jeste lip. U tezsich potvor obcas mi nic nedelaj, ani nevim uplne jiste proc :), ale pokud nektera dava velky rany je to trochu problem, ale da se ubehat. Hadam i tady to vyresi fire penetretion jako sestej gem. Nejlepsi jsou breache, ktery muzes delat AFK klidne.

Trochu nevyhoda je, ze na mape nesmi bejt modem zasah do regenu, jinak se ti rozsype ten casovej ramec, na kterej mas naladeny cwdt v serii - ale mozna by to slo resit tim nosit si vic gemu a prohazovat je... nebo ruzny verze less duration :-) Jinak hraju nakonec na 0.35 milisekund, i kdyz to mam jako na hrane, ale jeste jsou rezervy v regenech - nemam shavronne ring, a ve stromu jsou dosazitelny dalsi 2% regen za 5 bodu, o kterejch uvazuju.

V dalsich cwdt jedu vortex na EE a blade vortex na EO. Zkousel jsem ruzny veci, ale tohle mi nakonec prislo nejlepsi (i s ohledem na graficke orgie), takze ten jeho build jsem zatim vylepsil jen o chaos golema a druhy skeletony na rucni spousteni, coz se ukazalo jako nutnost.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ted jsem mel nejdebilnejsi rip sezony :D

Testuju gear jestli muzu farmit v zone kde neni chaos dmg s low life bez shav/solariky a zjistil ze nemuzu :D
    V sarn prvni lokaci pred mestem vlezu tam, pise mi typek ze chce koupit nejakou blbost za chaos. pisu mu a sice am totemy, takze kidlej o 106 a pohoda, ale nevsiml jsem si ze maji bloodline chaos link a najednou koukam prd ho resurect, aniz bych neco videl :D
    NO lamerina neskutecna :D No aspon vim ze bud solarica nebo shav a bez toho proste low life ani nahodou, leda tak clarity z lifu behem leveleni.

RIPOvani na 69 me fakt toci

EVILMIND: ja to zatim nejel, jen jsem to studoval jak to funguje protoze se mi to fakt libilo.

EVILMIND: ad ty dalsi cwdt - asi nejlepsi AOE blade vortex inc crit.. nebo gmp ice spear..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jakej cwdt dmg tam pouzivas? Si nejsem uplne jistej, ze ten jeho molten shell bude uplne nejlepsi volba - navic ho mam jen v 5L a to asi jinak nebude, jsem si bohuzel vybral stesti na 6L v tehle lize na relativne shit regalii... Pointa ale je, ze moje defensiva v podstate spociva v tom, ze zastavim loop, treba granity lahvi, ale v pripade moltenshellu prestanu soucasne okamzite i davat dmg :-(, takze bych radsi neco, co vydrzi i tech par sekund po zastaveni loopu, nez me regen healne a znova ho pustim. Zkousel jsem experimentovat s dalsima kouzlama v tech 4L, co tam normalne jsou jen na spousteni EO/EE, ale ukazalo se, ze dulezitej parametr je i jak moc je to graficky narocny, firestorm mi treba zabiji pocitac :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako dobry, trik byl v tom nemit pasivky na increase skill duration, co jsem mel na expeni blade vortexem a zapomnel na ne.. Jinak zatim dobry, trochu jeste tapu jak dmg, ale jelikoz jsem vymenil v podstate 20 gemu najednou tak to nemam moc naleveleny. Navic svuj hlavni dmg gem jsem koupil jako jedinej 20/20, dam na je vaal, je z nej 21 a razem ho nemuzu pouzivat protoze cwdt 21 stoji 5ex... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: kdyby te neco zajimalo klidne se zeptej, myslim ze budu vedet pomoct
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: no jo musis preregenit ten silenej dmg co dostavas :D jinak to samy jde udelat imho s guardianem ..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    No ja zkousim udelat ten looper build - neni k tomu moc infa protoze frajer ten char okamzite rozprodal a nereaguje na redditu na dotazy, plus mam podezreni, ze na tom atlasem ulozenym obrazku ma nejaky veci schvalne aby matl :-), nicmene mozna ten zaklad pouziju na nejakej svuj pristi HC build, bez nejakyho drahyho equipu ted regeneruju tolik ES, ze muzu facetankovat skoro vsechno, a staci k tomu jen ascend po cruelu. Teda zatim.

S loopem je to horsi, ten me furt zabije kdyz to pustim... :-)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    no a ted jsem prodal osmacku ZuZanu za par altu; exalt dropnul k tomu ::: bitch lvl 666 :::
    a typek to komentuje: "thats how the game works my friend" :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: dělám ho tak jednou ze tří obchodů :))
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    prej "good lick", omg tohle typo uz prestalo bejt vtipny predminulou sezónu; asi sebou zase zacnu vodit modrou žábu :o
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: da se udelat i vic, extremni pripady jdou pres 30k es

ty mana jewely co se stackujou jsou šílený, když k tomu máš správný gear..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    stats... hlavne ty rip oblasti jsou dobry :)

Forum - Announcements - Breach Statistics - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1817180
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    bude rebalancovani, ES pujde dolu nebo zmeni jak na to funguje dps.. jako 25k hp nikdy mit nebudes a ES se da udelat..
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Imho vydrzi, neni tam nic op
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: hele to zase nebude tak drahy, ne? Nejvic tam stoji 10ex ten ring, co ti da 3% regen, kterej mi prijde neni uplne nutnej, protoze mas celkem cca 15% regen. Plus samozrejme potrebujes co nejvetsi ES, takze dalsi raketa je ta chesta/stit, ale to bude platit vsude. Fakt me docela laka zkusit, jestli to v nejaky ekonomicky verzi bude fungovat, hadam do dalsi ligy to bez nerfu nevydrzi... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: lol to je ultra epic :-) nejlepsi je ta cast jak to samo da afk celej lake :-))

The Heartbound Loop Firecracker Build Desync Deluxe
    https://www.youtube.com/watch?v=_FnpdLAS8js
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ORBIT: zabavny a ultramega drahy :DD

kua a ja jsem v práci. potřebuju vyčistit nějaký prophecy a sám to nedám.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BTW mam fakt nutkání rozjet tohle HC:
    https://i0.imgpile.com/i/AdYdE.png
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: mam hodinovy response time :D a jsem ready to help :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam