ORBIT: jako funguje to, a na trash je to fakt super rychle, fakticky jen bezis jako u nejakyho decay buildu - kdybych mel 6L bude to fungovat jeste lip. U tezsich potvor obcas mi nic nedelaj, ani nevim uplne jiste proc :), ale pokud nektera dava velky rany je to trochu problem, ale da se ubehat. Hadam i tady to vyresi fire penetretion jako sestej gem. Nejlepsi jsou breache, ktery muzes delat AFK klidne.
Trochu nevyhoda je, ze na mape nesmi bejt modem zasah do regenu, jinak se ti rozsype ten casovej ramec, na kterej mas naladeny cwdt v serii - ale mozna by to slo resit tim nosit si vic gemu a prohazovat je... nebo ruzny verze less duration :-) Jinak hraju nakonec na 0.35 milisekund, i kdyz to mam jako na hrane, ale jeste jsou rezervy v regenech - nemam shavronne ring, a ve stromu jsou dosazitelny dalsi 2% regen za 5 bodu, o kterejch uvazuju.
V dalsich cwdt jedu vortex na EE a blade vortex na EO. Zkousel jsem ruzny veci, ale tohle mi nakonec prislo nejlepsi (i s ohledem na graficke orgie), takze ten jeho build jsem zatim vylepsil jen o chaos golema a druhy skeletony na rucni spousteni, coz se ukazalo jako nutnost.