• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: btw vsimnul sis, jak to je nejak bugly u Elreona, kde mas krmit 50 soulu? vetsinou to splnis na prvnich 2-3 potvorach, nevim teda presne kterej skill to dela...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: muzes si do cwdt1 pridat random lighting warp, movement skill problem solved ;)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: me u loopera vadi nekolik veci - teda jeste mi to moc neslape, mam shit gear :D
    Ale chybi mi movement skill a ten phase run to nevyresi.
    A pak jsem porad nevyladil ten looping, obcas mi to da skoro dvojnasobnou dmg a vubec netusim proc, obcas mi to prestane loopovat..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: hele ja jsem premejslel, ze looperovi stun nevadi, protoze nedelam nic, co by mi stun zrusil, ne? Takze jsem se odnaucil Unweaverin Stance a ty 4 body dal do dmg, a zatim to jako docela jde. Obcas neco koupim ale zatim jsem na to neumrel, v breachi stejne phasuju vetsinou jen par fps za sekundu. Budu to chvili testovat.
    Jinak ale na T16 ta dmg bohuzel asi neni, a vyznamne uz se nemuzu zlepsit, jsem zkousel minotaura a pizlam ho proste nesmyslne dlouho, driv nebo pozdejc udelam chybu a dostanu... :-(
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: :D když dostaneš takhle u bosíka stun v době kdy castíš, tak se to interuptne a umřeš :D nedávno se to povedlo někomu ze streameru se stejnym buildem :D

EVILMIND: Bleed scaluje s dmg :D je to svině proradná.. většinou nic a pak smrt :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hmm a tohle vypada dobre, az me prestane bavit loopovat :-)

[BHC] Random stuffs. Maybe theorycrafting today.
    https://clips.twitch.tv/theuberelite/PleasantChickenTwitchRaid
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    lol pres 17k ES, vubec se mu nesmeju :)

Ziz - ED Trying to get T16s! !CI guide up! [BHC] ( ^◡^)っ !subgoal !name !shaper !build !rip
    https://clips.twitch.tv/zizaran/BraveSwanPermaSmug
    EXI
    EXI --- ---
    hc tanky marauder s 2800hp. CRUEL. vše vč bossů mě jenom lechtá, normal lab s prstem v nose hned jak to šlo. 3 akt (opakuji cruel), breach zona 2820 hp oneshot. tak to ste v ggg fakt posrali. jsem velmi rozladěn
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Jeden life nikdy nestaci, jak potvrdi vetsina mych charu ;)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: jeden zivot musi stacit
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: muj zbrusu tyden novy breach char s 15k ES nesouhlasi, life je k nicemu ;-)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HRAFNAIN: Lemoor s Righteous Firem jeste furt nejak bojuje, strength and life is life :D

ja jedu CI/LL Blight CwC Poison Vortex a vrnim blahem, kamikadze banzai!
    drobna nevyhoda je v nemoznosti kouzleni na dalku, ale pche, tankuju!
    a pruser zatim je v hexproof mapach, kde bez Warlord's Marku jsem ztracenej, ale to poresi AA a Harold ;)

takze se verejne omlouvam Blightu, sam o sobe nestoji za nic, ale da se s nim kouzlit :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    tak pro zmenu neco pro Maraudery a life based buildy vubec :D
    aneb po debate o smyslu zivotůch :::

opus - life is live 1985
    https://www.youtube.com/watch?v=0Jy4tMySp5o

x-box ::: hele, nejak to dopadne, zatim je to spis legrace, nic proti nicemu, vono to zas tak zhavy nebude :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Moc resime neco co neni k videni :D Ztrata casu, bud se jim to povede nebo a drzim jim palce :D
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    tak diablo3 na konzoli je uplne jina hra nez d3 na pc. tak to bude i u poe. obavy jsou, aby kvuli tomu neslo do kopru i poe na pc, kdyz vyvoj bude roztristenej. tj. sice rikaji, ze konzole ma svuj vlastni tym, ale vzdycky kdyz prijdou s necim, tak budou muset resit i nasledny uvedeni na konzoli - odtud ten strach z toho, ze se pujde cestou jednodussi hry, jako to bylo u d3. ja jim fandim, ale co z toho nakonec vyleze, nikdo nevi.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: no jelikoz tam asi nebudou moct mit vlastni lootfiltery, tak to muze bejt zabavny tam neco sbirat :-) ale predpokladam na to maji vymysleny nejaky xbox only zjednoduseni
    WODKA1369
    WODKA1369 --- ---
    ja bych mel strach ze vseobecneho zjednoduseni jako u ostatnich her... navic mi zavani, ze na videu sou 4flasky a 4skilly, takze nejakej zasah asi bude..
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: video je desnej shit, ale je tam par vtipnejch pasazi :D
    Treba ze uz nebudou lidi koukat na televizi kdyz hrajou poe, protoze na televizi bude obsazeno :D

A loot, budou na kontroleru klikat na každej piece of shit :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Laughing Spanish guys thoughts on PoE coming to Xbox One
    https://www.youtube.com/watch?v=xMVgVam3W38
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    vsak ja to nehral od zacatku, pac jsem byl jeste na d3. poprve jsem to hral kdyz byla rampage liga a dal se koupit aspirant pack. a podruhe jsem jim prihodil peniz az ted v atlas of worlds, kdy jsem hral vic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam