• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EXI
    EXI --- ---
    NYRLEM: solo leveling aurabot bylo pro me naposled docela utrpeni.. ale da se to kdyz investujes do ofenzivy a pak respecnes... nejvetsi kamen urazu ze jsem pak chtel shavs, ale nedostal jsem se k nim, takze horsi aury a bylo jich pomerne malo (zadnej lowlife).. imho nejdriv nasetrit na shavs, pak rozjet support
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ja nakonec pojedu blight na occultistovi .. je to podobne essence drainu, ale musim mackat o jeden skill min a s holi a flaskou to permanentne regeneruje es :) myslenku na spojeni leeche a regenerace ci jsem prozatim odlozil na druhej char ..

btw. kamos me premlouva, abych najel aurabota .. da se to hrat i na solo nebo to bude fun do party?
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    EVILMIND: dik za tip to bych chtel zkusit... i kdyz teda tabulu rasu jsem v zivote nemel tak nevim :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI:
    EXI: Vitej do klubu :) ja uz se nastesti usadil na jedny myslence a vsechny odbihani jsem zabil :D

Ale na ssf me naprosto nezajima co je meta a co bude drahy :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EXI: zaklad je prezit s prvnim buildem do map a cca lvl 85, pak uz zbytek ufinancujes :D
    EXI
    EXI --- ---
    kua si projizdim ruzny buildy a mam v hlave zmatek.. je to ho tolik co bych chtel vyzkouset :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: mě nejvíc sere, že jsem si na to kdysi přišel sám, začal to trochu hrát a pak zjistil, že jsem objevil meta build, kterej hraje každej. Ach jo :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    oh my old spaghetti flying god
    Legacy League Build Starter Ideas : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/5ww3rp/legacy_league_build_starter_ideas/
    cituju: "FLAMEBLAST TOTEM. Because i have no imagination and i hate myself" :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EXI: Be, muj posledni profile mmmkay. Ale radsi Jed neck svyho at si muzem pmpct a me konkurovat.
    EXI
    EXI --- ---
    MARSHUS: :) je nejakej guide, ze bych se mrknul?

HRAFNAIN: asi to tak vypada :] totemy jsem nejel dlouho a flameblast nikdy
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EXI: pojedu muj posledni rip. Pekny bufy mi nachystali :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: do party to neni, vsude se pise ze ve dvou jeste trochu, a ve trech uz jdes jen jako turista
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    WASQ: kdovijaky to neni, potvory chcipaj pomalejc, takze je McFlufferi a BVaderunneri pomydli raz dva, ale to proste nespocitas. za me dobry.
    pravda, na ssf idealni, takovej tichej konicek
    a nikoho v parte tim neurazis, na rozdil od SRS, CoC Dischargeru, Specter summoneru apod ů)
    a treba u bossu to sice neni primo efektne videt, ale ten zivot jim jde dolu, hotovo. a dojede, i kdyz vsichni zdrhnou.
    EXI
    EXI --- ---
    WASQ: v parte bude hur fungovat contangion, nehlede na to ze samotnej essence drain je pomalej.. nez to tam dolitne, bude to uz mrtvy od spoluhracu imho
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    dej si pizzu
    EXI
    EXI --- ---
    taaak, uz se to blizi... jaky pojedete startovaci buildy? SC / HC / SSF?

ja zatim premyslim o:

Essence drain witch / templar
    Flameblast totem templar
    2H klasika marauder EQ + Warchief

ale do vecera casu dost, tak treba zmenim plany ;]
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Jsem rychle prolítnul něco o ED buildu a týpek prohlásil, že to není moc dobrý do party. Názory? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: aha uz to vidim, zmena na channeling od 2.4, to budu muset promyslet jeste no
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: jop, wither, spell totem, fast cast, duration
    stackuje, je to channeling, plus totem to hazi tam, kde je treba, prubezne
    a i jako signal, ze jeste neco zije
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: nevim, ja to zkousel jen na tom normalu zatim :) to se musi nejak stackovat rychle?
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: jj, ta essence na kudla bajecna vec, ja to jel celkem genericky, spis jsem prozkoumaval taje chaos dmg, poisonu a tak
    wither rozhodne na spell totemu, to rucne neuklikas, ne? O.O
    fortify whirlwind s kudlou jasne chapu,
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam