• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: jenze ty mapy zase tolik nestoji - a pouzit to nekde v T15 nemuzes. Teda, to jen predpokladam, ze omezeni na spawn cartograph boxu podle tieru se vztahuje i na leaguestone stone, pokud ne, tak pak to vysvetleni bylo.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND:
    Tak pokud je bez omezení, zapneš ho na vysoký tier, garantule ti to carto box, rolne se +lvl a quantity - profit
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: no podle toho, kolik stoji ten leaguestone, to je zjevne nejcennejsi vec ve hre nebo co :-) I vykloktanej s poslednim chargem je za ex.
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: 0ex 2key neco kolem 120/1000 - nepocitam ze zrovna tohle dam. Chall 20. Po dlouhy snure bez umirani jsem to vcera zvladnul 3x za hodinu. Asi skvrny na slunci nebo co.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Neboj to prijde, carto neni tak vzacny. Ale monstr tressure bych teda neprodal!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jsem asi na 250, 1 ex a 4 klice (ze kterejch jsem mel hovno). Jsem myslel, ze to je challenge co vynechavam, ale ocividne to neni tak nemozny, nejspis to udelam na ukor blbyho cartographer boxu... :) Ted me teda mrzi, ze uz jsem mel dvakrat monstrous treasure, a oba jsem prodal, treba bych mel stesti v nich.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    HRAFNAIN: Já měl problém s tou challenge kde musíš zatím troj esence potvoru s rampage a tempestem v mape.
    Plnil jsem to natřikrát než jsem si přečetl co se tam skutečně píše :D Připadal jsem si jak kníže Ignor
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Tady je to dobré, pohoda, jedu teď tak odpočinkově spíš, a plním různé chachallenge, například Encounter I, zabil jsem Beyond Unikátního Bossa v Onslaughtu, zatímco jsem odpočíval na vyhřátem dvorku :::

ale už musim končit, ještě musím otevřít nějaké silné krabice.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Jak daleko už jste s map grindem? Já jsem na 205/1000
    A 1 exalt a 2 klíče :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Cus, koukam ze uz vi, proc se mi nedari linknout, vy mi zerete stesticko :)

Jinak na ssf to jde pekne, ale nekolik challengi bude tezsich nez jsem si myslel - treba ty perandus boxy a invasion bosici :) A pak taky poslední trialka na Uber lab, to je děs :D

Ale už se těším až se dostanu k shaperovi a atziri :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    GORDHART: No já tu nodu mám taky, tohle je pro mě jeden klik. Přijde mi to trošku na houby, ale nemám to pořádně ozkoušený. Mít tak 5% regen a točit třeba 400 šítu / s tak by to bylo o něčem jiným
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    WASQ: já to používám, ale hlavně kvůli tomu, že jsem si tam šel pro ten mana reserve node. Kdyby to byla na skill tree zacházka, tak na to kašlu.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Zkouším Zealoth Oath k CI. Myslíte si, že to je k něčemu s regenem cca 100? Normální regen štítu je asi 3k
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    JInak teda s Tulovejma breachema mám taky nejvíc problémů, ty podělaný mraky dávaj navíc vaoidance potvorám, takže se občas stane, že ED proletí celou grupou potvor a nikoho netrefí. :/
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: ja zas na quicksilveru, protoze vetsinou mi zamrazil box, a to rychle pryc! :)
    jenom jsem zas slepej, ze nevidim, ze jsem zmrazenej!
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jo to bude možná ta chyba. Mám rozmražení na lahvi, která se za chvíli vypne, protože je mana plná. A taky podle mě nemám moc DPS na ty devadesátky. A taky je určitě chyba mezi židlí a klávesnicí :D Jen mi přijde, že na to, že mám neck, kterej řiká, že mě nemůžou zastunovat, tak se až moc často zaseknu na místě a něco mě rozštípe.

A taky chci zkusit něco jinýho. Currency je poměrně dost a nějak si nedovedu představit, že bych tenhle char tlačil o moc dál. Nevidim v equipu změny, který by mě posunuly :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: akorat to ma malou nevyhodu, ze jak jsem si zvyknul koukat jen na manu, tak jsem vcera umrel pri probirani lootu pri postavani v desecrated groundu, tam mi mana neubejvala... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: ja driv defreeze pouzival na armor lahvi, ale ted jsem prisel na to, ze mi vyhovuje o moc vic na mana flasce, protoze mam MoM, takze i pulinstant mana lahev mi vydrzi vcetne defreeze efektu, muzu ji spamovat furt dokola bo ma malo chargu, a navic se mi to lip sleduje perifernim videnim, ze mi ubejva mana (coz u tohohle buildu znamena, ze do me neco hodne silne a rychle mlati), nez HP.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: ja uz bych ji mel v klavesnici spolu se sundanym monitorem, ale pravda, v sektoru a3 mam hrnek s kafem, a to uz je celkem safe :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    WASQ: jestli chcipas, jsi lolek, jako ja ::: na ty kurvy mrazivy shanim Auxium opásek, protože nejsem tak bystrej, abych Fridex použil včas, v tom tě naprosto chápu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam