• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    po tomhle jsem vzdycky touzil!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: a to byla vlastne instalace bety, ne regulerni start :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Budou se snazit aby to slo hned, vzdycky jsem se dostal nejpozdeji dve hodky po spusteni. Snad nebude zas nejaky druhy update, ktery me shodil z fronty a meho krasneho mista :D

Ale zatim nejsou jeste ani informace na update filtru, takze patch notes asi jeste nebudou. Cekal bych nejdrive ve stredu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    To si nepamatuju, vetsinou byla jen nejaka potiz s instalaci, co zmizela do hodiny, akorat naposled to fungovalo jen pro steam - ale nez jsem se tam regnul tak se to stejne rozjelo normalne... :-)

Ja budu asi hrat ten blade flurry, sice jsem ho ted hral dvakrat v tech kratkejch ligach/bete, ale nikdy jsem ho nedotahnul na endgame, tak me fakt zajima jak to bude fungovat.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Je uz nekde nejakej finalni changelog?
    Docela bych ocenil kdyby to slo hrat hned po spusteni, pri tech minulejch ligach to bylo vzdycky hratelny v podstate az rano.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: Ještě netuším, asi se rozhodnu bezprostředně před. Ale rozhodně budu zase hrát nějaký non meta build s výjimkou RF, který mě prostě baví.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jo, taky bych to tak viděl, škoda jen že se mi MTX odměny dost nelíbí.

Doufám že změny v ulehčení CPU a GPU budou dostatečné pro můj obstarožní kousek abych si mohl zkusit storm burst...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to vypada v pohode, napocital jsem tak 37 lehkejch :-) ta predposledni je ovsem obzvlaste brutalni
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Já jsem docela slušně nahajpovanej. Intenzivně jsem se bránil spoilerům, takže půjdu do 3.0 plnej překvapení :)

Co budeš hrát?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    OK, už se těším, už to všechno leze pomalu ven :D

Challenge:
    Forum - Announcements - The Harbinger League Challenges and Rewards - Path of Exile
    http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1929170
    sice odměny jsou krapet ošklivý, ale to je fuk :D Nový akty, hafo bosíků, skilly, nový Uniques. Kurnik já se těším:D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Novej split shot se mi libi :-) (s jewellem)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ze bych mel konecne mirror? :-) jako nejvetsi nerf mi prijde ten shock, ale je pravda, ze to bylo hrozne OP, a treba jak to kazdej hraje s vaal light trapou nebo orb of storm, tak uplne zadarmo

potesi
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CRACKY_: Jsi mě předběhl :) Myslím, že to bude taková lehčí liga, aby vynikly nové akty a změny.

Jsem ale zvědav co projde z bety do ostrý verze, v aktuální vlně změn je nerf frenzy a power charge - frenzy jen na útoky. A další nerf flašek.

Uvidíme :)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    Forum - Announcements - The Harbinger Challenge League - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1927546
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    MARSHUS: Doedre A8 pro mě byla v klidu jak se summonerem tak s block gladiatorem. Yugul je fakt mimo, dokud jsem zkoušel facetank, bylo to v klidi, ale jak se zkusí zdrhat, jde to do pekel. Je fakt že Sin o něčem takovém mluví...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A ted v mezicase parim Factorio, kdyby to nekoho taky bavilo :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: A dobre si vybrat, to bude tezky, ale rozhodne taky odzkousim RF at vim jak jsou citit zmeny :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: me se ssf desne libilo, ale nejak mi to dava smysl v sc a ne v hc.
    V HC se ti muze stat ze te nejaka vec zkripli a nehnes se dal.. U SC mas death buffer :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ORBIT: hele kdyz dobre vyberes tak to pujde lehce. skoro premyslim na ssf, pac to na bete hraju.

ORBIT
    ORBIT --- ---
    uz se tesim na release az se na to taky juknu, zatim pauziruju a ignoruju spoilery, takze to bude prekvapko :D
    Takze bych mohl zacit s HC charem, at je to trochu challenge :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam