• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Mě s té hry jebne, v harbringer mapě mi konečně dropla 2 x flaska na vylepšení panteonu. Nvm jak to máte s dropem vy ale todle mě vylozene vytaci. Kamosum z guildy to pada jak na bezicim pasu od lvl 70 t1 map a já se musim domrdat na 87 lvl bezet t10 harbringr mapu aby me to milostive droplo flasky ktery ostatnim padaj furt....

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: zase kdyz to probehnes znova, tak sice paberkujes co se nevešlo, ale naleznes poklady obcas ;]
    ale praktický to neni, to ne :
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: mno už sem začal dělat taky.... chjo O_o
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: ja teda pred bossem vzdycky delam portal, i kdyz nemam v planu umrit, tak co kdyby... ;)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GURBON: presne!

a od ty doby, co jsem si stěžoval, tak mi v beyond mapach sotva lezou ti nejpomalejsi zombici ::: vo spálenejch altech nemluvě, myslis, ze narollujes seawitches? zapomen ::: ted uz aspon vim, kam to teče! ::: to by se jeden posral, zákon schválnosti :D
    zatracepený rng ggg! ;P
    GURBON
    GURBON --- ---
    ja vedel ze nam to ty xboxari rozbijou! :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    HRAFNAIN: xD mno takhle sem se na to ještě nepodíval :-)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SKUNK23: jj ta neobnovena mapa mi taky sere :::

ja to beru jako 42. challenge [41 je muj kompl] :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: nepochybne, ja jsem spatnej beta:tester, ani si nejak nestezuju :::
    obcas to zamrzi, ty uber bossici neco stoji, ale da se s tim zit :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    HRAFNAIN: Tak to já se teď začal potýkat s novinkou, která se mi taky neděla. Na mapách kde se vbíhá k bosovi do arény v podzemí. Vběhnu tam a hra natvrdo zamrzne......
    takže jak kokot to musim znova zapnout doběhnout tam přes mapu, která zase neni vidět, jelikož se to neuloží. A musim ho hned ripnout, jelikož když tam vběhbnu na potřetí tak to opět zamrzne.... mam už rudou mlhu před očima
    No potěcha pro srdce. GG GGG
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    no a co myslis po patchi ::: crash :::
    a nejhorsi je, ze kdyz jim clovek chce vynadat, tak je stejne musi pochvalit ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: kolega v guilde mel vcera nejakej perm crash na Atziri triu, jak tam vleze tak proste vzdycky, a zkousel jinej char a ten to nedela, takze nejakej reprodukovatelnej bug...
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    novej patch hlásá ::: "Fixed a client crash ..." ::: lol :::
    dear ggg
    ale vpoho spoko, většinou se vrátim živej a portály tam jsou :::
    občas taky ne, a to nasere :]
    (ale to se stává zřídka, jen u těch důležitějších misí ;)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    o jakem triku pres voriciho je rec?
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ORBIT: v legacy na cospri's will jsem potreboval RRRRBG. bylo to vyborny a snadny. ani nevim, kolik bych na to potreboval chromu a nervu.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jj ten trik pres voriciho je fakt dobrej, ale ted jsem delsi dobu nehral, takze nemam srovnani :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja uz vsechno delam jen tim jew trikem co jsem sem hazel video, pak te i 4x modra na abyssus nestoji skoro nic. Nejvic ted spalim na takovejch tech pripadech, kdy to vypada snadne, a nedari se, a pak frustrovane prave prekliknu i uspech...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: U chromu to obcas hodne boli :D Ale HH bolí víc.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: coz v aktualnich cenach je 150ex koukam, nasere :-) ale aspon je dobry vedet, ze to jde, a i kdyz ja tocim tema co nadropuju jen utility lahve, tak mam taky sanci na nejakou tu 200 chaosovou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam