• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    moc pekny
    libi se mi to kouzlo jak za nim leti ty ohnivy koule pomalicku, teda jestli to je hracsky a novy, prece jen se moc nevyznam... ;-)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: T yjsou desny maso :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jedu Glacial Cascade jako miny.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já jsem proběhl za 14 hodin s BV a dual Obliteration na 80. level a zmateně se rozhlížím, co dál. Taky mám jen 5L a do breachů ve žlutejch mapách je to zatím v pohodě. :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    YORK: Stačí zůstat dost dlouho vzhůru a pařit :D
    Kupoval jsem fusingy, dokud to nepadlo :D

EVILMIND: jaky miny nakonec jedeš?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    no ukazalo se, ze miny jsou tak desne preboostly, ze ani 6L potrebovat nebudu asi, na tech par dni :)
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: Ten addon na cheatování šestilinků chci taky! :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Já zatím na tabule. Nechci riskovat že jí prodám a nepodaří se mi linknout Vis Mortis.
    Tedy +1/+2 chaos gem pro desecrate a 75 lvl spectres když jsem začal běhat mapy se hodí :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Nocni parna prinesla ovoce ;) s 6L to pujde lepe
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI:

EXI: hele jako, ja uz parkrat vyhral, stesti se obcas usmeje, minule se treba usmalo plnejma hrstma :-)
    EXI
    EXI --- ---
    MRORANGE: ok dik. losuje se teda po skonceni toho zavodu zejo. no, stejne mi to prijde nerealny.. celkem 1850 mtx. se svojim stestim vyhraju tak leda prd. lidi to bude hrat asi spousta. no pro ceny to hrat nebudu, ale sranda to bude kazdopadne
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EXI: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2026927
    Demis a MTX kde je psáno top xxx jsou pro nolifery, box dostane každý nad 35 a ostatní se losuje když dosáhneš na daný lvl.
    EXI
    EXI --- ---
    jsem zjistil jaky mam ted HP .) https://i.imgur.com/1TF1FeA.jpg

EVILMIND: uka cepici za 950ex :o :o wtf :D GZ.. heeej to jsem jaa, tvuj bracha, pujc mi prosim na headhuntera

hele ty mtx odmeny jsou stejne pro prvnich x hracu ne? krome ty truhly je dost nerealny dostat jakykoliv mtx, ne?

jinak ja jsem msi predevcirem maklikal pro turmoil hierophant build, nikdy jsem hierophanta nejel, tak to bude sranda
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: jo, snad jo.
    Já jsem summonera zkoušel až teď když měnili spectres, mám na potatu překvapivě s wickermeny a vanguardy relativně hladkou hru, asi jak generují méně věcí k vykreslení. A playstyle mi dost vyhovuje.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: o srs startu přemýšlím taky, je to tak mile univerzální na všechno, co na tebe bude vyskakovat.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND:
    ORBIT: taky softcore, já stejně hc nehraju
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: nebo mozna glacial cascade, to se mi libilo graficky
    Kazdopadne pojedu softcore, v 10 dnech nejak jako nevidim moc prostoru zacinat vickrat, zvlaste kdyz ty mapy budou natriskany :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: tak nad tim jsem taky uvazoval :D Jaky pojedete ligy?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: S tremor rodem je fakt sranda, doporucuju :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam