• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MRORANGE: Ale zase musím GGG vyčíst, že bych potřeboval peníze spíš na dárky pro jiný lidi než pro sebe...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Že bych se dostal na 4k za poslední dva měsíce za poe? Outlaw, ještě než zmizel, Seeker prakticky instantně a teď budu opravdu hodně přemýšlet o Impovi...

Forum - Announcements - The Abyss Supporter Packs! - Path of Exile
    http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2046647
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: Dik za info :) btw mohli by udelat i verzi pro guild stash
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: udelaji, ale az po 30ti dnech, pisou to tam
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: To je taky dost ze to udelali :) osobne sem neco na tento zpusob ocekaval uz minulou ligu. Kazdopadne si ho take koupim pod stromecek i kdyz mozna jeste chvilku pockam jestli na ten tab nenahodej nejakou vanocni slevicku :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem neodolal, mam to pod stromecek od GGG :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to vypada jako hodne pekne

Path of Exile: Map Stash Tab
    https://www.youtube.com/watch?v=qADauYUVUPw
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MAP TAB IS HERE!
    lol called it
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CRACKY_: ty bubonic trail teda budou jako 2L, nebo jsou ty sloty jeste navic k 4L?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tusi nekdo jak nacenovat ty shaper/elder dropy? jestli vlastne nejde jen o to dostat ten base co clovek chce, a pak ho rotovat chaosama...
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    celkem pekny kousky

Forum - Announcements - New Unique Items Discovered So Far - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2041409
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Jinak teda dual wield Nyctas, v jednom Volatile Dead a v druhé Cremation a hned to jde lépe. Zvlášť poté co v minulé patchi upravili VD tak se to hodně zlepšilo a není to tak moc clunky. Už si opravdu hledají cíle a dokonce to i dělá dmg. Čuchám nerf v 3.2, hlavně tedy Cremation...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    HUGILA: Měl jsem s nima problém pokud člověk neměl aoe skill, strašně se mi healovali a na každém jsem strávil strašně času. Nějak to teď měnili, včera už mi přišli znatelně snadnější.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    uz jsem nejak uvolnil Eldera, a ted to asi vypada, ze musim manipulovat tu jeho oblast tak, aby zabral mapu, kde je shaper orb - protoze az tehdy se tam ten quest na nej aktivuje?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    HUGILA: vsechno jde zabit
    netopyri jsoumrchy, ale staci zabit ty vajicka co plivou dalsi mrchy a jsi cajk.
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    MRORANGE: Kteří netopýři nejdou zabít? Sem teda jenom na 58lvl, nevím jak je to vejs
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: přesně na tohle umírám taky, prostě že neprojdu přes moby, protože střed ucpe díra.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: hele chvilku mi trvalo si zvyknout, ale je to dobry, kdyz tam neco je, tak je to debuff a hned si toho vsimnu :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Mě to přijde zatím jako nejlepší liga, co do obtížnosti - na HC to musí jako bejt maso, já třeba docela umírám na abyss co mě nažene někam, kde pak díra zablokuje vchod přes celou chodbu, apod.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    SKUNK23: Moc a příliš :)
    Možná to bude znít jako rouhání, ale osobně se mi to líbí víc než Breach :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam