• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Tvl na HC to musí bejt děsný praso tahle liga :)) Osobně sem už na SC ripnul tolikrát, že to neni ani možný a to běham zatim jen t10 mapky. Abyss bose sem potkal zatim jen 2x z toho napoprvé 3x rip, když sem ho potkal podruhé tak už bez ripu, ale bylo to na t8 mapách, nechci vidět co bude následovat na těch vysokejch.
    Na druhou stranu mi jako náplast za to utrpení už dropli 2 exa orby :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: 4300 hp, nemel vypitou lahev, co ceka? :)
    Myslim na HC budou asi nejhorsi ted elder guardiani, ne? Ja tam celkem casto umru na to, ze tam nic nedoplnuje charge, a nejde tam udelat portal, takze mi proste dojdou lahve.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: jop a tohle ve skutečnosti ještě není tak op kombo, byt to na lepsim base ..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    asi zacnu taky chaos spamovat nejakej dobrej base, to je jako masakr co z toho leze :)

MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MPEGYNA: Já to mám jednoduché, mě se třeba Lich nelíbí, zato Imp se mi líbí hodně...
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    MRORANGE: konecne! ted ale nevim, ktery abyssal pack si vybrat :O
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MRORANGE: Ale zase musím GGG vyčíst, že bych potřeboval peníze spíš na dárky pro jiný lidi než pro sebe...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Že bych se dostal na 4k za poslední dva měsíce za poe? Outlaw, ještě než zmizel, Seeker prakticky instantně a teď budu opravdu hodně přemýšlet o Impovi...

Forum - Announcements - The Abyss Supporter Packs! - Path of Exile
    http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2046647
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: Dik za info :) btw mohli by udelat i verzi pro guild stash
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: udelaji, ale az po 30ti dnech, pisou to tam
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: To je taky dost ze to udelali :) osobne sem neco na tento zpusob ocekaval uz minulou ligu. Kazdopadne si ho take koupim pod stromecek i kdyz mozna jeste chvilku pockam jestli na ten tab nenahodej nejakou vanocni slevicku :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem neodolal, mam to pod stromecek od GGG :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to vypada jako hodne pekne

Path of Exile: Map Stash Tab
    https://www.youtube.com/watch?v=qADauYUVUPw
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MAP TAB IS HERE!
    lol called it
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CRACKY_: ty bubonic trail teda budou jako 2L, nebo jsou ty sloty jeste navic k 4L?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tusi nekdo jak nacenovat ty shaper/elder dropy? jestli vlastne nejde jen o to dostat ten base co clovek chce, a pak ho rotovat chaosama...
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    celkem pekny kousky

Forum - Announcements - New Unique Items Discovered So Far - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2041409
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Jinak teda dual wield Nyctas, v jednom Volatile Dead a v druhé Cremation a hned to jde lépe. Zvlášť poté co v minulé patchi upravili VD tak se to hodně zlepšilo a není to tak moc clunky. Už si opravdu hledají cíle a dokonce to i dělá dmg. Čuchám nerf v 3.2, hlavně tedy Cremation...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    HUGILA: Měl jsem s nima problém pokud člověk neměl aoe skill, strašně se mi healovali a na každém jsem strávil strašně času. Nějak to teď měnili, včera už mi přišli znatelně snadnější.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam