• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Já hraju ssf, takže cenu moc neřeím. A náhodnej 6L je přesně o jedne 6L víc, než budu hrozně dlouho mít :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: Jsou to vlastně 4 legendary (možná 3 žlutý?) beasts. A je to náhodný jak píše evilmind, takže to může být akorát item na divine...
    PoEDB: Exile Chronicles
    PoEDB: Exile Chronicles
    http://poedb.tw/us/bestiary.php?c=Recipe
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to je pekny, prestoze mi prioritne opravili to padani, tak furt Scorching Ray ma hned dve dalsi critical issues na seznamu... tomu se rika umeni vybrat si starting skill! :-)

Forum - Bug Reports - Known Issues / FAQ - Please check before posting! - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1733474
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: btw ten 6L to neudela z tveho itemu, ale random, takze to zase neni tak zajimavy, to muze mit hodnotu tak 15c kdyz budes mit smulu... :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Spíš mi jde o to, že unikátní štít jsem už dělal a zajímmá mě to, jeslti jsem přehlídl ten recept na 6link nebo jestli tam jsou ještě další podmínky.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: Pro detaily si to doporucim zvetsit ;)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Josu k týhle tabulce nějaký detaily? :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ORBIT: ok tak to jsem toho nepokal jeste randal teda :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: hmm, zkoušíš headhunter nebo něco jinýho? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: nejaky potvory? :-) je to uplne posledni recept v seznamu se podivej. Uz jsem jich udelal asi pet takze to jsou docela common red beasty.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: ten recept neumim, to by se šiklo. Co je ba to potreba?
    YORK
    YORK --- ---
    Esence používám, ale to bude asi tím, že strašně nerad traduju.

Před pár sezónama jsem se snažil vyfarmit hystérii na RF, ale nepadla mi.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: ja uplne pravidelne craftim to doplneni prophecies, to je skvely
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    SKUNK23: Já jedu SSF SC a za mě liga dobrá. Jen tak letmo jsem zkusil random unique belt a padnul z toho feastbind. Pro ssf je to velice zajímavá možnost. -link ještě dřív než jsem potkal Voriciho a tak dál.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: Jo, já taky naopak používám spíš v end game na levný craftění life/ES/resistů a stejně teď v bestiary potvory.
    Prostě jich nachytám hromadu a pak to projdu co se dá obětovat a dám si třeba 10-15 fightů, občas z toho něco kápne. Buď na prodání, nebo použitelného ať pro současný char, nebo do budoucna.
    GURBON
    GURBON --- ---
    SKUNK23: tak to jsem druhej .) v pozdejsich fazich se da nalosovat slusnej ES nebo life + item za par supu. Zvlast kdyz chces konkretni base item. Je ale fakt, ze pouzivam z ty hromady esenci jen tyhle 2.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    CARTMAN: Tak to gratz, Tabula potěší vždy :D Já měl kliku a dropl mi 5l takže taky spokojenost.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: Tak to si jeďinej koho znam, co essence používá :D Jako hrát HC nebo SSF tak využití je jasné ale na SC to je na prd.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ORBIT: tak ten jsem zatim nevidel :) recept na random unique se sklada snadno a muze z toho bejt slusna loterie :D

ale dik za tip kouknu .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam