• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Hm aha, já na ceny nekoukal, takže pro potřeby nějakýho craftění asi ok, ale Gotta Catch 'Em All!
    Ano, zatím bych si je schoval, nikde jsem zatím bugfix nezaznamenal.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tak stoji asi 3c ne? :) Ja zatim dal dva, plus muzu na kraba znova. Vic me jako sere, ze nema cenu kupovat ty dva dalsi na challenge co jsou vic rare, protoze jeden z nich je udajne furt buglej a ma invul. A nevidim ani slovo o tom, ze by to opravili...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Já jsem tedy oproti vokální menšině taky menšina, ale přiznám se že by mi alespoň jednou si dát "portal" beast nevadilo...
    Forum - Announcements - Significantly Increasing Access to Spirit Beasts - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2114414
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Zkoušel jsem hledat a nic jsem k tomu během chvilky nenašel. Nechci říkat že nic takovýho není, ale breach a abyss navíc přidali už v průběhu odpovídající league, nebo až potom? Mohlo by to být podobně.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja taky ne, protoze jsem ho jeste nevytocil, ale prej existuje :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: to neznam, vysvetlit pls
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Fixed a bug where the Deadly Twins prophecy could trigger in the Uber Elder encounter.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: presne, ja jsem si docela zvyknul, co mam namapovano dobre sit tak chytam vsechno bez problemu. Navic jsem dodneska nevedel o tom novem sextant modu, co ti prednostne bude vyvolavat potvory z receptu, co jeste neznas, to taky zni super.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Vzhledem k tomu že výslovně zmiňují jen chycení předpokládám, že ano.
    Nicméně za mě skoro bych řekl změny dostatečný, už teď mi to přišlo ok, jenom snad trochu upravit spawnrate a bude to super. Teoreticky by to na večer už mělo být live, tak uvidíme...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    takze kdyz koupim potvoru, kterou jsem jeste nechytil, tak se mi odemkne i recept? to bych mohl udelat dalsi challenge... :)

Forum - Announcements - 3.2.1 Patch Notes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2110610
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Bestiary Rares and Legendaries can no longer spawn in Oba's Cursed Trove. Nets are no longer usable in this Map.
    Muzem to zkusit znova :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: ano :) myslim ze jo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Se mi podarilo konecne spawnout Eldera na 15, zkousel nekdo jak to je presne s tim oteviranim pres jiny acc na accountu? Jsem v questu u 11/15 teprve, a jestli to spravne chapu, tak s tim bych mohl dal eldera trikrat na teze mape? Protoze mi prijde, ze fakt bude asi rychlejsi zalozit dalsi char a projit s nim do map, nez ho zabit jednou a cekat az se mi na 15 zjevi znova... :-)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ORBIT: zase teoreticky se ti misto cursy vejde defenzivni aura a ja se snazim dopocitat, zda se mi vyplati grace.. zatim mi vychazi, ze kdyz si odpustim jeden unikat (rukavice) a dam tam rare na es a resisty, mohl bych mit 7,5k es a 10k evasion bez flasky ..

nevim nevim, zda to staci, spis to vypada, ze boty taky nebudou sin treks ani voidwalker :) osud tohoto amuletu tedy zavisi na tom, zda pojedu hybrid nebo cistej es (pro druhe plati co rikas)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: neni, na hc resis problem s nedostatkem ES a ten amulet nedavat v podsate nic, takze ti da jen ten specialni mod a curu bez many. Sice uzitecny, ale rare amulet s int, es a es% nenahradis.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    EVILMIND: vim o tom, ale myslim, ze to bude posledni vec, kterou si poridim :D tech variant je spousta a me se hodi jen ten despair .. a na hc jeste o neco tezsi ..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NYRLEM: btw Impressence amulet v chaos verzi ti umozni mit despair v blasphemy za 0 reserved many. Jsem ho vcera dropnul z red eldera tak ho ted pouzivam i pro svoje fire totemy, ale pro ED mi to prijde jako docela BiS...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NYRLEM: netusim co dela poeplanner, existuje path of building a ta pocita vsechno a jak ma, takze neni duvod pouzivat na buildy neco jinyho.

A na T15 a hc se ptej asi nekoho jinyho, tam jsem na hc jeste nebyl:)
    A na hc chces mit asi temp chain porad nahozeny resp optimalne temp+enfeble
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    NYRLEM: Vzhledem k tomu, že při on/off u efw se mění množství % u ES/life, tak se zdá že ano
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ORBIT: jojo, vratim se k predchozi myslence disciplina+grace+enfeeble z blasphemy + temporal chains a despair on hit .. kolik es a evasion potrebuju na t15? Cil byl spocitat si itemy, zda je to nebo neni dobrej napad ..

tzn. energy from within to taky zapocitalo dobre?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam