• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: část s recastem jsem nevěděl!

Tam stačí to, že ti immortal call dá imunitu na phys dmg, čímž zneguje tu dotku z blood rage a aktivuje regen.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    + immortal call preventuje část dmg, kterou tím dostaneš. A záleží na pořadí, nejdřív blood rage, pak immortal call :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NYRLEM: princip to ho je ten, že recast blood rage se počítá jako že jsi přstal dostávat overtime dmg, takže ti to procne regen z Arakali (s patřičným upgradem pantheonu)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    NYRLEM: Ano, funguje to. A je to dobrý.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tak da se, ja toho kraba chytil asi hned treti den a chestu jsem prodal za 2ex :-) od ty doby ale uz cena dost klesla
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Což je teoreticky logický, máš ještě možnost na zijískání unique, ale co jsem zaznamenal, ani ty nejsou žádná sláva...
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    nemate nekdo vyzkousene tohle? blood rage+(cwdt+immortal call)+soul of Arachnoxia ,, hledal jsem na ci char. nejlepsi cwdt setup a vybehlo to na me :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: a tak jsem se spletl, on stoji 3c az ten samotnej chycenej boss, ten nejdulezitejsi rare pro boj s nim ale stoji asi 15c.
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    Na ssf se mě to zatím netýká, ale ve snaze najít dnes devátou Humility mi padnulo 6l crypt armor. Můj třetí 6l od roku 2013. Ale ta humility pořád nic...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Hm aha, já na ceny nekoukal, takže pro potřeby nějakýho craftění asi ok, ale Gotta Catch 'Em All!
    Ano, zatím bych si je schoval, nikde jsem zatím bugfix nezaznamenal.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tak stoji asi 3c ne? :) Ja zatim dal dva, plus muzu na kraba znova. Vic me jako sere, ze nema cenu kupovat ty dva dalsi na challenge co jsou vic rare, protoze jeden z nich je udajne furt buglej a ma invul. A nevidim ani slovo o tom, ze by to opravili...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Já jsem tedy oproti vokální menšině taky menšina, ale přiznám se že by mi alespoň jednou si dát "portal" beast nevadilo...
    Forum - Announcements - Significantly Increasing Access to Spirit Beasts - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2114414
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Zkoušel jsem hledat a nic jsem k tomu během chvilky nenašel. Nechci říkat že nic takovýho není, ale breach a abyss navíc přidali už v průběhu odpovídající league, nebo až potom? Mohlo by to být podobně.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja taky ne, protoze jsem ho jeste nevytocil, ale prej existuje :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: to neznam, vysvetlit pls
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Fixed a bug where the Deadly Twins prophecy could trigger in the Uber Elder encounter.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: presne, ja jsem si docela zvyknul, co mam namapovano dobre sit tak chytam vsechno bez problemu. Navic jsem dodneska nevedel o tom novem sextant modu, co ti prednostne bude vyvolavat potvory z receptu, co jeste neznas, to taky zni super.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Vzhledem k tomu že výslovně zmiňují jen chycení předpokládám, že ano.
    Nicméně za mě skoro bych řekl změny dostatečný, už teď mi to přišlo ok, jenom snad trochu upravit spawnrate a bude to super. Teoreticky by to na večer už mělo být live, tak uvidíme...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    takze kdyz koupim potvoru, kterou jsem jeste nechytil, tak se mi odemkne i recept? to bych mohl udelat dalsi challenge... :)

Forum - Announcements - 3.2.1 Patch Notes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2110610
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam