• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    NYRLEM: Pokud to trigne, tak musí, je to stejný wording jako elder/shaper belts, co se používá pro RF. Jediný co tomu zabrání je případný další DOT, protože immortal call přeruší pouze fyzický dmg.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ORBIT: a zveda to recharge rate? napocital jsem, ze 50 procent by mi z 2900/s zvedlo rate na 3800, ale ze by mi to pomohlo si jisty nejsem .. navic prijdu o lunaris main
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: já jedu (teda jel jsem minulou ligu, teď tenhle setup nepoužívám) self cast blood rage a na cwdt imm call. A fungovalo to v pohdě. Ten blood rage stejně nahodíš v podstatě jen nazačátku mapy, žejo :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: imho pokud máš nějakou cast speed, pak doporučím selfcast, když se to hodí ještě k cwdt. nebo jen self cast
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Jen pozor, pokud nedostaneš hit, který ubere odpovídající množství na trigger cwdt, sama blood rage to nespustí.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: část s recastem jsem nevěděl!

Tam stačí to, že ti immortal call dá imunitu na phys dmg, čímž zneguje tu dotku z blood rage a aktivuje regen.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    + immortal call preventuje část dmg, kterou tím dostaneš. A záleží na pořadí, nejdřív blood rage, pak immortal call :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NYRLEM: princip to ho je ten, že recast blood rage se počítá jako že jsi přstal dostávat overtime dmg, takže ti to procne regen z Arakali (s patřičným upgradem pantheonu)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    NYRLEM: Ano, funguje to. A je to dobrý.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tak da se, ja toho kraba chytil asi hned treti den a chestu jsem prodal za 2ex :-) od ty doby ale uz cena dost klesla
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Což je teoreticky logický, máš ještě možnost na zijískání unique, ale co jsem zaznamenal, ani ty nejsou žádná sláva...
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    nemate nekdo vyzkousene tohle? blood rage+(cwdt+immortal call)+soul of Arachnoxia ,, hledal jsem na ci char. nejlepsi cwdt setup a vybehlo to na me :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: a tak jsem se spletl, on stoji 3c az ten samotnej chycenej boss, ten nejdulezitejsi rare pro boj s nim ale stoji asi 15c.
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    Na ssf se mě to zatím netýká, ale ve snaze najít dnes devátou Humility mi padnulo 6l crypt armor. Můj třetí 6l od roku 2013. Ale ta humility pořád nic...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Hm aha, já na ceny nekoukal, takže pro potřeby nějakýho craftění asi ok, ale Gotta Catch 'Em All!
    Ano, zatím bych si je schoval, nikde jsem zatím bugfix nezaznamenal.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tak stoji asi 3c ne? :) Ja zatim dal dva, plus muzu na kraba znova. Vic me jako sere, ze nema cenu kupovat ty dva dalsi na challenge co jsou vic rare, protoze jeden z nich je udajne furt buglej a ma invul. A nevidim ani slovo o tom, ze by to opravili...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Já jsem tedy oproti vokální menšině taky menšina, ale přiznám se že by mi alespoň jednou si dát "portal" beast nevadilo...
    Forum - Announcements - Significantly Increasing Access to Spirit Beasts - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2114414
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Zkoušel jsem hledat a nic jsem k tomu během chvilky nenašel. Nechci říkat že nic takovýho není, ale breach a abyss navíc přidali už v průběhu odpovídající league, nebo až potom? Mohlo by to být podobně.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja taky ne, protoze jsem ho jeste nevytocil, ale prej existuje :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam