• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    YORK: Ano, blood rage má "spell" tag, tzn. cwdt ji castne. Myšlenka je ale právě 1. automatizace+ 2.trignutí 50%increased life recharge rate pod podmínkou ukončení physical DOT za pomocí Immortal call, což je aplikovaný snad na všechny zdroje life pokud vím.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    YORK: jasne, ale immortal call se pouziva stejne.. To je jen pridana hodnota ze to preventuje i tu dmg z blood rage.
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: V tom případě by se to mělo počítat jako recast, i když bloodrage castne cwdt, ne? Tzn. Immortal Call by tam vůbec nemusel bejt potřeba.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: To zní jako hroznej vormd.

Ale já teď hraju BV occultistu a přijde mi to jako moc klikání, takže asi půjdu na nějakej RF. :))
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: to je ale jiné použití. Recharge rate dostanes jen 4s po te co to znovu nahodis, takze to recastujes, kdyz chces vetsi regen..

NYRLEM: nezveda to tooltip, ale viditelně uvidíš že regeníš víc.

A jak jsem psal immortal call k tomu neni vubec potreba pokud to castis selfcast, recast se pocita jako ze to ukonci a zacne nanovo = 4s zvyseny regen.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    NYRLEM: Nepřeruší pokud je to poison a chaos dmg obecně a RF a elemental dmg obecně. Funguje na bleed, blood rage a obdobné physical záležitosti.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    MRORANGE: na chvili prerusi, ale pak tech 9-13sec dal pojede, ne? premyslim o situaci, ze bych to obcas pustil rucne, hlavne na strongboxy ..
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    NYRLEM: Pokud to trigne, tak musí, je to stejný wording jako elder/shaper belts, co se používá pro RF. Jediný co tomu zabrání je případný další DOT, protože immortal call přeruší pouze fyzický dmg.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ORBIT: a zveda to recharge rate? napocital jsem, ze 50 procent by mi z 2900/s zvedlo rate na 3800, ale ze by mi to pomohlo si jisty nejsem .. navic prijdu o lunaris main
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: já jedu (teda jel jsem minulou ligu, teď tenhle setup nepoužívám) self cast blood rage a na cwdt imm call. A fungovalo to v pohdě. Ten blood rage stejně nahodíš v podstatě jen nazačátku mapy, žejo :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: imho pokud máš nějakou cast speed, pak doporučím selfcast, když se to hodí ještě k cwdt. nebo jen self cast
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Jen pozor, pokud nedostaneš hit, který ubere odpovídající množství na trigger cwdt, sama blood rage to nespustí.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: část s recastem jsem nevěděl!

Tam stačí to, že ti immortal call dá imunitu na phys dmg, čímž zneguje tu dotku z blood rage a aktivuje regen.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    + immortal call preventuje část dmg, kterou tím dostaneš. A záleží na pořadí, nejdřív blood rage, pak immortal call :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NYRLEM: princip to ho je ten, že recast blood rage se počítá jako že jsi přstal dostávat overtime dmg, takže ti to procne regen z Arakali (s patřičným upgradem pantheonu)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    NYRLEM: Ano, funguje to. A je to dobrý.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tak da se, ja toho kraba chytil asi hned treti den a chestu jsem prodal za 2ex :-) od ty doby ale uz cena dost klesla
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Což je teoreticky logický, máš ještě možnost na zijískání unique, ale co jsem zaznamenal, ani ty nejsou žádná sláva...
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    nemate nekdo vyzkousene tohle? blood rage+(cwdt+immortal call)+soul of Arachnoxia ,, hledal jsem na ci char. nejlepsi cwdt setup a vybehlo to na me :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: a tak jsem se spletl, on stoji 3c az ten samotnej chycenej boss, ten nejdulezitejsi rare pro boj s nim ale stoji asi 15c.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam