• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    HUGILA: Ten lightning tendrils hierophant zní dobře. Měl bys k tomu víc info (třeba i path of building) pěkně prosím? Teď mám ssf hierophanta s freezing pulse a přemýšlím v něm pokračivat s jinými elementy
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    HUGILA: no ja totemy moc nemusim. jednou jsem zkousel flametotem build a to je takovy to, ze kdyz se na tebe boss podiva, tak chcipnes. ja mam radeji facetanking.
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    MPEGYNA: zkus lightning tendrils, nenáročné na výbavu /hraju ssf/ a funguje to vcelku dobře.
    jedu 3totem lt hierophanta a k tomu si ručně kouzlím, když je potřeba, lightning tendrils cwc shocknova a storm barrier.
    čistí to poměrně svižně a čím víc mobů tím lepší. Uberlab, atziri v pohodě, t15 jsem zkusil zatím jenom dvě a taky dobrý.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: tak mi poradte, co hrat!? nejvic se mi kdysi libil tankovaci earthquake, 2 blasphemy curse leech a bleed immune slayer. ale byl moc drahej - 6L + atziri disfavour, cospri a devoto. ale nemel zadnej regen a bylo to s nim tuhy v uberlabu. ted mam sice regen char, ale jak jsem psal, moc tanky neni.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: to startuje 4. kvetna, takze tvych 14 dni uz prave bezi! :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    no nevim, sice me bestiary uz stve a mam char, co vobcas chcipne na moc mobu nebo jinou kravinu (guide psal 'tanky', ale krom armoru a hp nema skoro zadny def jako cursy, aury nebo cwdt), ale vubec netusim, co bych jel v tehle rychlolize, pac v normalni lize mi trva 14 dni vybrat build a pak to jedu velice pomalu.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    květnovej kámoš, lol
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ORBIT: ty jo, uz jsem myslel, ze na tebe skoci NPC Exile jakoze tvuj nejakej bejvalej build.
    byla by to legrace, ne? :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    TEDDYMAN: ne .)
    TEDDYMAN
    TEDDYMAN --- ---
    daji se nejak prenest mezi postavama itemy z normalni ligy do bestiary (v ramci jednoho accountu) ?
    diky
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Damn it, mám minimálně dva víkendy z toho zabitý něčím jiným...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Hlavne je tam poprve SSF SC - pri predchozich kratkejch ligach meli technicke omezeni na 3 instance, takze vzdycky bylo jen SSF HC. Takze uz se tesim, sice tentokrat jsou ty nejlepsi vyhry hodne daleko (95 jsem jeste nikdy nedal v zadne lize), ale tak uvidime...
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    EVILMIND: to zni dobre :) po poslednim ripu me to chvili nebavilo, ale kazda nova liga je zabava na 14 dni ..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NYRLEM: kratka liga, bezici soubezne s Bestiary, kde kazda zona bude mi kazdou hodinu nahodne vlastnosti z tri predchozich lig (+bestiary).

Za dosazeni konkretnich levelu pak budes v losovani o nachodny ceny, viz ten original post:
    Forum - Announcements - May Flashback Event! - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2135844

Je to super v tom, ze to je kratka liga, takze se nedostavi to obvykle vyhoreni pred jejim koncem :-) Navic tam porad pujdou plnit challenge do Bestiary, takze za me super.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ORBIT: muzes prosim priblizit o co jde? Uplne tomu nerozumim :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ja tuto ligu taky zkusil RF. je to sice peknej efekt, ale mam verzi s kaom's root a uplne u toho brecim (z predeslych lig jsem zvyklej na normalni boty a devoto). kdybych ale jel misto shield charge lightning warp, mozna by to nebylo tak znat, ale haku (u keryho mam HO) questy jsou za trest.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: tak to drzim palec at to klape:-) Me osobne RF nechytnul, behat po mape a nic nedelat a jen se mrdlat kolem priserek nez ripnou me nejak nechytlo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: ted jsem asi 2 tejdny nehral, mam tradicni krizi :) ale celkem bych chtel dat tech 36 challengi, chybi mi asi dve
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A ted zkouseim occultist chaosrf
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: Já to mám zatím velmi podobně. Aspoň něco zkouším na Hc, ale zjistil jsem že char bez regenu není na hc pro mě (a moje běžný lagy) jeden char v labu a druhej u doedre :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: A jak ti to de v lize ? Za sebe musim říct, že mě to neoslovilo a poté co sem zjistil, že je tam strop na ty příšery tak to byla poslední kapka a od té doby sem to nezapl. Ani splnit challenge me to nedonutilo, za mne hned po talismanu nejnudnějsi liga. Ale netvrdim že to pro ostatni neni zabavne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam