• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    MPEGYNA: aha to je v bestiary. tak nic.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: to abych strelil svuj druhej! prvni mi hodil jen 73c. ja ho nevyuziju a do std ho susit nechci.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: koukam, navic exa je ted 150 chaosu, lol :-) tak to musi bejt rekord
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: ja dostal helmičku :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Sin Cloak z Mystery Boxu, jsem uplne zapomne ze ty se vlastne za tuhle ligu davaji hned... konecne jednou neco na sebe! :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ja jsem nadsenej a tesim se!

Vaal expanze byla super hned jak vysla a cela atziri je super, tohle tema jde jeste dal.

Jsem taky dosvedavej na predelany skilly, to bude zase trapaku ;)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: No tak to tedy nevím jestli bude portál. No uvidíme co ty podmíněný killy, to by se možná dalo dát.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: presne tak, 2 challenge zabity. Navic kolega v guilde to dal kdyz to stalo jen 2ex, a chtel se slozit se mnou, ale to jsem si jeste myslel ze mi to v klidu spawne do konce ligy... :-(

Takze moje jedina realne moznost jsou augment mapy, kde jsem na 970/1500, nic moc vyhlidka.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: fck, taky jsem to tak měl vymyšlený. Je taky součástí pokédexu, takže jsou to 2 challenge v čudu? To jsem si nějak neuvědomil...
    Chce se mi ale věřit, že jak bude víc map, bude se moct běhat víc vyšších kde má spawn ta jeho portal beast a teoreticky jich bude víc...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: casty to bude, to NPC bude mit zarucenej spawn na kazdy mape.

Coz je mozna lepsi nez bestiary, kde mas 4 extra bosse, a 99% hracu nikdy nepotka toho posledniho - aktualne stoji 10exa, takze to asi nebude moje 36. challenge... :-(
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    MRORANGE: Mno právě že už hraju více méně jenom PoE a PoE(pillars of eternity). Skloubit práci, rodinu a jiné aktivity dohromady neni pokaždé snadné :) každopádně člověk toho za život odehrál kvanta a to asi je můj problém, že se snažim najít originalitu, ale ta se v tomhle průmyslu bohužel už tak 10 let nenosí.

Každopádně máte pravdu, asi to zbytečně moc hrotim třeba to bude fajn a mile to překvapí :-) Snad to nedopadne jak bestiary...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    SKUNK23: Jako je fakt, že co má člověk i jinej život než jen paření na kompu jsem výběr games dost omezil, ale vzhledem k tomu, že si tuhle tématiku, z toho co jsem hrál naposedy pamatuju z AoE II datadisku, kde byli přidaní nějakcí Inkové atd., tak za mě super.

EVILMIND: imho je to vlastně breach, ale s tím rozdílem že tě to hodí na minutu mimo mapu. Uvidíme co to ovlivňování "finálních" bossů/loot místností. Pokud to bude moc častý, stejně jako celá mechanika league, tak to bude otravovat, pokud ne a člověk si pokazí zabitím jednoho architekta 14 dní farmení a pokusů shapovat si tu pyramidu, tak to taky nebude cool. Bude to mít stejný problémy jako breach. Když bude málo mobů v té minilokaci a nebude z toho nějakej slušnej loot, tak to nikdo pořádně hrát nebude.

Ale což, bestiary taky vypadala na první pohled zajímavě. Tohle za mě vypadá hodně dobře, uvidíme co provedení.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GORDHART: Máš pravdu, uvidíme jak to bude šlapat :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Mě teda přijde, že zrovna conquistadoři a pryamidy nejsou úplně mainstream ve hrách, ale hádat se nebudu.

Uvidíme, jak se to bude hrát :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GORDHART: Mnoo mozna trosku to tim rizli bylo to nemuzu poprit, ale ne zas tolik. Fajn, že se ti to zamlouvá :) mě se to nelíbí graficky vůbec. Ale tak je to můj osobní názor a je to daný tim, že sem tyhle prostředí viděl tisíckrát, všude to serou do všeho to serou a tady to ještě nebylo tak to tam naserem... asi sem už zatrpklej a prostě sem očekával něco originálního.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Wait what? Celá Vaal lore byla vždycky hodně středoamerická, plná pyramid a krvavejch obětí. To, že teď mají opravdový grafiky a můžou to i nějak slušně odprezentovat je za mě jen dobře :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Ach jo, takze to mame jizni ameriku, priste bude egypt pak tam frknou neco ze stredoveke číny nebo japonska ta hra se riti do pekel...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: no prave. Uz ted lab chodim s nechuti, a jen kdyz se na poelab predem podivam, jestli se mi libi layout. Ale uvidime no.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: to je jak labyrint bez ascendancy s tim rozdilem, ze si podobu vyslednyho dungu nastavis casovanym grindenim.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Já teď ve flashbacku jedu trade ligu a zjistil jsem,ž e mě to spíš nebaví :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam