• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    a tohle me jako nadchlo, chytry... to asi zpusobi nejakej nerf :-)

[PoE 3.2] 1 Max HP vs Uber Elder
    https://www.youtube.com/watch?v=IPlqMAHWqLU&feature=youtu.be
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tomu se rika youtuber luck, na SSF... :-)

https://clips.twitch.tv/HelpfulMildDolphinMcaT
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    CHA1NDLER:potkal jsi tady kámoše https://youtu.be/XXGFKyT8WKU
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ZiggyD hraje Incursion, uz je mi to trochu jasnejsi :)

https://www.twitch.tv/videos/261182017?t=02h01m39s
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dobre, ze to je random generovane, takze nehrozi dalsi labyrith snad

Forum - Announcements - Incursion League FAQ - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2145046
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Taky jsem nad tím uvažoval a věřím že by to nebyl problém to stihnout, ale ring je přesně to čemu jsem se chtěl vyhnout. Uvidím jak na tom budu se zbytkem před posledním víkendem a uvidí se.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tech 1500 augment se ukazalo bejt docela lehkejch, stacilo udelat si elder ring co zahrnuje nejake mapy, kde muzes okamzite bezet k vychodu za par vterin (Bog, Fields, City Square, jel jsem i Haunted Mansion kvuli alternaci s City Square) a hodi to se sextantem/zanou tri body za kazdy run. Pak jsem se z 800 na 1500 dostal za odpoledne pri sledovani hokeje. Každopádně mi to přišlo nakonec lepší, než dokončovat Zana quest, kde by vsechny pripravny prace trvaly taky dlouho, a navic bych na konci musel sehnat nekoho, kdo mi ho zabije.

Horsi byly ty beasty, kdyz jsem toho posledniho tygra koupil za 8 exa, a pak na nem trikrat rychle za sebou umrel, tak jsem dostal docela bobky jako. Ty duchove co posila me instantili, ale da se jim v pohode uhnout, kdyz o nich teda vis. Mozna priste se podivam nejdriv na youtube, nez utratim vsechny exalty... :)

Kazdopadne mozna jeste do konce ligy zkusim toho uber Eldera, plus mam ve flashbacku char co jsem s nim muloval jewel z A5, tak mozna zdvojnasobim svoje sance na losovani kdyz ho potaham na 85 taky, tim bych snad nemel vyhoret... :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Tak to gratz, rozjel jsem zase pro možnost dokončení challenges THICRGJUGGa, ale rozhodl jsem se že to nebudu hrotit, rád bych si užil začátek Incursion, tak abych nevyhořel. Když dám 36, tak dám 36...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tak jsem vyuzil novych ekonomickych moznosti, a dotahnul to nakonec na 37 challengi, takze mam nejen portal, ale i nejvetsi totem! :-) nasleduje faze odpocinku pred zacatkem nove ligy
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    MPEGYNA: aha to je v bestiary. tak nic.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: to abych strelil svuj druhej! prvni mi hodil jen 73c. ja ho nevyuziju a do std ho susit nechci.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: koukam, navic exa je ted 150 chaosu, lol :-) tak to musi bejt rekord
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: ja dostal helmičku :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Sin Cloak z Mystery Boxu, jsem uplne zapomne ze ty se vlastne za tuhle ligu davaji hned... konecne jednou neco na sebe! :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ja jsem nadsenej a tesim se!

Vaal expanze byla super hned jak vysla a cela atziri je super, tohle tema jde jeste dal.

Jsem taky dosvedavej na predelany skilly, to bude zase trapaku ;)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: No tak to tedy nevím jestli bude portál. No uvidíme co ty podmíněný killy, to by se možná dalo dát.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: presne tak, 2 challenge zabity. Navic kolega v guilde to dal kdyz to stalo jen 2ex, a chtel se slozit se mnou, ale to jsem si jeste myslel ze mi to v klidu spawne do konce ligy... :-(

Takze moje jedina realne moznost jsou augment mapy, kde jsem na 970/1500, nic moc vyhlidka.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: fck, taky jsem to tak měl vymyšlený. Je taky součástí pokédexu, takže jsou to 2 challenge v čudu? To jsem si nějak neuvědomil...
    Chce se mi ale věřit, že jak bude víc map, bude se moct běhat víc vyšších kde má spawn ta jeho portal beast a teoreticky jich bude víc...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: casty to bude, to NPC bude mit zarucenej spawn na kazdy mape.

Coz je mozna lepsi nez bestiary, kde mas 4 extra bosse, a 99% hracu nikdy nepotka toho posledniho - aktualne stoji 10exa, takze to asi nebude moje 36. challenge... :-(
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    MRORANGE: Mno právě že už hraju více méně jenom PoE a PoE(pillars of eternity). Skloubit práci, rodinu a jiné aktivity dohromady neni pokaždé snadné :) každopádně člověk toho za život odehrál kvanta a to asi je můj problém, že se snažim najít originalitu, ale ta se v tomhle průmyslu bohužel už tak 10 let nenosí.

Každopádně máte pravdu, asi to zbytečně moc hrotim třeba to bude fajn a mile to překvapí :-) Snad to nedopadne jak bestiary...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam