• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jo, to je prece princip Flashback ligy, ze na kazde mape jsou kazdou hodinu nahodne 3 mody z predchozich lig - a ty chces mit takovy, co ti daji nejvic exp. Coz bude asi Breach, Beyond, a neco. Myslim ze dobra kombinace klidne muze dat i dvojnasobek expu z mapy nez nejaka spatna (treba Torment+Invasion).
    To sdileni informaci existuje od Tempest ligy, kde bylo docela dulezite sledovat, na kterych mapach je nejaky hodne vynosny Tempest (corrupting hlavne).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: to je treba zrovna neco, co jsem sice vedel, ale nenapadlo me to pouzit jako jeho. Je to crowd sluzba, co pravidelne kdyz je v nejake lize se po hodine meni neco na mapach, tak lidi tady reportujou co. Akoratze tahle liga byla moc kratka, takze na to lidi srali, a reportovali malo, a prednostne na zacatku mapy v levem hornim rohu (coz v kombinaci tech moznych modu bylo ted meta) - a on si prave stezuje, ze potrebuje proste kdyz se prelomi hodina, aby nekdo hlasil ty mapy, ktere on beha, jinak si je musi bezet sam, a muze pri prvnim pokusu zjistit, ze tam tuhle hodinu nejsou dobre mody, tj. stoji ho to mapu.
    V bezne "velke" lize je tam v prvnich peti minutach vyplnene uplne vsechno.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tak predevsim urcite nehral dve hodky denne, to nevim jak jsi na to prisel, spis tolik spal :-)
    je to samozrejme hodne o knowhow, hlavne jaky mapy behat a kdy (ted s flashback vlastnostma zvlaste), jaky basy chancovat apod
    Level 100 done, Rank 2 overall HC SSF. Review of my run playing Aila's Occultist RF : pathofexile
    https://www.reddit.com/...ofexile/comments/8jla82/level_100_done_rank_2_overall_hc_ssf_review_of_my/
    na redditu je i spoustu dalsich podobnych shrnuti od lidi, co dohrali 100, nektery fakt zajimavy - s prihlednutim k tomu, ze takhle hardcore to hrat nikdy nebudu, ale neco se z toho pouzit da...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: jasne, ja tim "fail" myslel proste to, ze to nema o co se snazil ten, co to corruptoval - ne ze to uplne bustne do rare. Jsem treba jednu ligu potreboval nejaky uniq rukavice, nevim ted co to bylo ale nejak stredne drahy, a zrovna se to hralo v necem top s corruptem na cursu, a bylo jako skoro nemozny je koupit uz nedojebany, nakonec jsem proste musel koupit corrupt 4L v nejakejch barvach co jsem mohl pouzit. A to je to, ceho se bojim trosku ted, protoze ja vetsinou 6L kupuju, takze nejaky zvyseni cen moc nepotrebuju... :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Je corrupt fail a corrupt fail. U armoru ti to taky nemusí nic změnit. A stejně tak se ti ring/amulet/belt změní na rare. Nicméně přiznávám, že je to trochu jinej level :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: no ale u ringu ti tak nezalezi na tom, kdyz koupis nejakej corrupt fail, porad ho muzes pouzit - u 6L zato velmi... ale takovej ten hrac na foru co se kazdou ligu specializuje na prebarvovani corruptlych itemu, ten uz se urcite teteli blahem v ocekavani prijmu... :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Nemyslím si že se to bude týkat pouze 6L.
    Rozumný ekvivalent +1 curse potažmo +1 charge
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam, to budou ted 6L hrozne drahy, protoze lidi budou vsechno corruptit ve snaze ziskat novy efekty :-(

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak hratelny je vsechno, jde o to kde pak narazis na tu zed :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    YORK: Jj fakt me pobavil. Fakt dobre udelany video ;)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Elementalist+Inpulsa+3xherald a jsem přesvědčený že je to hratelný :)
    YORK
    YORK --- ---
    And this is only level 80. You can only imagine how much more no damage I'll be doing at level 90!
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: With this skill you can go and pretend you are doing damage... ;-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    V nový lize asi pojedu tohle, imho je to teď fakt hodně dobrý.
    Mental hit - Path of Exile (3.2 Bestiary)
    http://www.youtube.com/watch?v=20uSkkZabFA
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem na redditu nejakou analyzu toho hrace, jak dal na HC SSF level 100 za 7 dni (a to nebyl nejrychlejsi), a tomu proste napadalo/nacraftilo vsechno co potreboval, a od zacatku ani nepocital s tim, ze by mohlo nenapadat, vcetne Shavronne, Headhuntera apod. Asi bude treba jeste vic zapracovat na tech planech... :)

RADICETA: SSF na startu ma jako nevyhodu, ze mas proste omezenej pocet buildu, protoze na hodne veci proste potrebujes nejakou konkretni legendu, a to klidne i nejakou lacinou... :-( Takze jedine zkusit neco nenarocnyho, a cekat az dropnes nejakej game changer item, na kterym pak muzes postavit dalsi char.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    RADICETA: jop, souhlas. Největší radost bych měl, kdyby šlo jet ssf skupinu. Uzavřenou partu, kde by se dali changovat věci, žádný externí trade. Ale i samotný ssf mě baví víc než trade. popravdě mě trade štve čím dál víc :)
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    ORBIT: jo celou ligu jsem jel ssf, až teď flashback chvíli v trading. na na ligu se vrátím zpět k ssf. mám tam ze všeho větší radost
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    RADICETA: jedu taky sc ale solo, třeba padne :D pořád možná čas na další build :)
    Ale ten full block mě pořád baví :)
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    ORBIT: mně teď padla v sc flashback, kdybys chtěl zkusit
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: impulsa je OP, jeste jsem s ni nikdy nejel, protoze jsem nemel stesti, ale zkusim az padne :D Ale oni ji do ty doby nerfnou, takze klid :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam